Şimdi Ara

ev sineması için hangi hoparlörü tavsiye edersiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben sadece DVD mi izliyorum sanıyorsun sevgili tamer
    Bildiğin üzere artık playerlar yeni nesil ses formatlarını kendi bünyelerinde oldukça başarılı şekilde çözebiliyorlar ki.. bende yeni nesil ses ihtiva eden kaynakların seslerini blueray player a çözdürüyorum.

Ki.. blueray için ps3 kullanılacaksa (slim dışında) ps3 zaten tüm sesleri kendi bünyesinde çözüp PCM olarak AVR ye aktardığından yeni nesil sesleri kendi çözen bir AVR bile anlamsız kalıyor.

Tabi burda ki takıntı yeni nesil sesleri AVR ye çözdürüp AVR ekranında yanan lambayı görmekse bişi diyemem

Yanlış ta anlaşılmasın burda olay cihazımı satma çabası değil (öyle bir hava oluştu bir anda..) arkadaşın bütçesi dahilinde amacına yönelik çözüm üretme çabasıdır. Değilse Marantza talip çok oldu ama bir türlü kıyıpta satamadım. Herşey nasip kısmet sonuçta..

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

uzun süre kullanacağım diyorsan bence yeni nesil ses formatlarını destekleyen bir avr tercih etmende fayda var.onkyo 307
    yamaha 465 gibi giriş modellerini kesinlikle tavsiye etmem.olacaksa en az yamaha 663 yada düşündüğün gibi denon 1910
    kesinlikle tercih etmelisin.yok bluray ve yeni nesil ses formatları ile işim olmaz ben yalnızca dvd seyredeceğim dersen
    oronranın marantz 5001 inide düşünebilirsin.
    bu arada 9.6 gibi bir hop.ü 307 veya 465 ilede biraz zor sürersin onuda hatırlatmak isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Ben sadece DVD mi izliyorum sanıyorsun sevgili tamer
    Bildiğin üzere artık playerlar yeni nesil ses formatlarını kendi bünyelerinde oldukça başarılı şekilde çözebiliyorlar ki.. bende yeni nesil ses ihtiva eden kaynakların seslerini blueray player a çözdürüyorum.

Ki.. blueray için ps3 kullanılacaksa (slim dışında) ps3 zaten tüm sesleri kendi bünyesinde çözüp PCM olarak AVR ye aktardığından yeni nesil sesleri kendi çözen bir AVR bile anlamsız kalıyor.

Tabi burda ki takıntı yeni nesil sesleri AVR ye çözdürüp AVR ekranında yanan lambayı görmekse bişi diyemem

Yanlış ta anlaşılmasın burda olay cihazımı satma çabası değil (öyle bir hava oluştu bir anda..) arkadaşın bütçesi dahilinde amacına yönelik çözüm üretme çabasıdır. Değilse Marantza talip çok oldu ama bir türlü kıyıpta satamadım. Herşey nasip kısmet sonuçta..

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

uzun süre kullanacağım diyorsan bence yeni nesil ses formatlarını destekleyen bir avr tercih etmende fayda var.onkyo 307
    yamaha 465 gibi giriş modellerini kesinlikle tavsiye etmem.olacaksa en az yamaha 663 yada düşündüğün gibi denon 1910
    kesinlikle tercih etmelisin.yok bluray ve yeni nesil ses formatları ile işim olmaz ben yalnızca dvd seyredeceğim dersen
    oronranın marantz 5001 inide düşünebilirsin.
    bu arada 9.6 gibi bir hop.ü 307 veya 465 ilede biraz zor sürersin onuda hatırlatmak isterim...

peki slim pcm olarak çözemiyomu çözmüyosa eski kasa alalım

• Slim hem bitstrem yapıyor hem çözüyor. Yani tercih senin.
    Ama Fat olan sadece pcm olarak aktarabliyor yani bitstream yapmıyor.
  • quote:

Oronra
    Ben sadece DVD mi izliyorum sanıyorsun sevgili tamer

sevgili oronra ben senin cihazı hem sinema hem müzik performansını bir arada verebilen bir cihaz olduğu için tavsiye etmiştim.
    hem ekonomik hemde iyi bir alternatif olduğu için.ama şu gerçek ekranda o yazıyı görmek isteği maalesef bende de var
    benimde hedefimde şimdi slim ps3 var,malum s350 dts-hd ma çözemiyor.ps3 slim ile bu sorunuda çözmüş oolacağım inşalllah

• Istersen bi de Paradigm topice bi göz at.

Ben Paradigm Cinema 90CT takimi kullaniyorum ve gayet memnunum :)
  • arkadaşlar merhaba
    @oronra pm i cvpladım .tşk ederim.
    @tamerege blu-ray almayı düşünmüyorum dizüstünden tv ye bağlayıp o şekilde yüksek çözünürlüklü film izlemeyi düşünüyorum yani .mkv vb durumları
    @kürşad_75 nedense yamaha yı hiç düşünmedim..tutarlı bi açıklaması çok yok belki şu olabilir az da ola müzik dinleyeceğim az ama kesinlikle dinleyeceğim içinde müziğide sanki -stereo amfileri kesinlikle karşılaştırmaya sokmadan- onkyo denon marantz daha iyi çalarmış gibi aklımda bişeler kalmış ama yani daha da altını dolduramam bu düşüncenin.
    @sakpınar her ne kadar set almayı düşünmesemde fiyatını özelden yinede yazmanı rica etsem. alternatif tavsiye için de tşk.ler

eğer olursa son ikili olarak denon 1910 vede 685 leri düşünüyorum .denonu spot alırsam ne dersiniz bi problem çıkarsa yerli teknik servis servise kabul edermi .
    son düşüncede denon 1910-b&W 685 ikilisi eğer alınabilirse tabi nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak.han
    @kürşad_75 nedense yamaha yı hiç düşünmedim..tutarlı bi açıklaması çok yok belki şu olabilir az da ola müzik dinleyeceğim az ama kesinlikle dinleyeceğim içinde müziğide sanki -stereo amfileri kesinlikle karşılaştırmaya sokmadan- onkyo denon marantz daha iyi çalarmış gibi aklımda bişeler kalmış ama yani daha da altını dolduramam bu düşüncenin.

Yamaha RX-V659'u kullandım, hem de çok severek,
    Daha sonra stereo sisteme geçiş yapmak için ayrıldım kendisiyle...
    Wharfedale 9.6'larımı ise hala çok severek kullanırım...

Dolayısı ile bu hobiye yeni merak sarmışken ve de yukarıda bahsettiğim iki bileşini,
    Forumdan güvenilir dostlardan bu kadar temiz ve sıfırlarına nazaran uygun fiyatlı bulmuşken,
    Ben bu fırsatı kaçırmamanı tavsiye ederim tekrar, takdir tabi ki senin...

Yine daha önce belirttiğim gibi; malum hastalık vuk'u bulursa bünyende,
    Zaten o zaman kaşıntı başlar ve hem AV Receiver'ı hem de hoparlörleri değiştirme çabasına girersin,
    O vakit de çok daha az zararla kapatmış olursun bu safahatı derim,
    Kolay gelsin, selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 14 Ekim 2009; 12:20:24 >

• quote:

Slim hem bitstrem yapıyor hem çözüyor. Yani tercih senin.

sağol oronro ozaman slim daha mantıklı gibi 29 ekimde izmire media markt açılıyor slim ps3 ü 600 liradan verecek ilk gün ama o kargaşada alınabilirse tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinali35

quote:

Slim hem bitstrem yapıyor hem çözüyor. Yani tercih senin.

sağol oronro ozaman slim daha mantıklı gibi 29 ekimde izmire media markt açılıyor slim ps3 ü 600 liradan verecek ilk gün ama o kargaşada alınabilirse tabi

M.Markt istanbula ilk açıldığında plazma almaya gitmiştim, hiç unutmuyorum sabahın 6 sında gittiğim halde kapıda 3000 kişi felan vardı ve market polislerle korunuyordu o hengameyi anlatamam sana, 3 kuruş fazla verir adam gibi alırım plazmamı diye kaçıp kurtarmıştım kendimi
    İlk açılış günleri yaptıkları kampanyalar sebebiyle kabus olabiliyor kendine dikkat et

• izmirde 3000 olmasada bikaçyüzkişi olur diye tahmin ediyorum herkes 29 ekimde açılcak diye biliyor ama içerden aldığımız bi duyumda 28 akşamı 11 de açılcak dediler akşam saatlerinde bi uğrar bakarım durulcak gibi değilse tüyerim hiç uğraşmam

quote:

M.Markt istanbula ilk açıldığında plazma almaya gitmiştim, hiç unutmuyorum sabahın 6 sında gittiğim halde kapıda 3000 kişi felan vardı ve market polislerle korunuyordu o hengameyi anlatamam sana, 3 kuruş fazla verir adam gibi alırım plazmamı diye kaçıp kurtarmıştım kendimi
    İlk açılış günleri yaptıkları kampanyalar sebebiyle kabus olabiliyor kendine dikkat et

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.