Şimdi Ara

Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
14.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemin ederim öyle bi olay yaşasam direk evi terkederim :D akrep lan bu gece uyurken gelip bi soksa, aha bittin direk öldürür. Ve orası nasıl bi ev kardeşim ya, ben eve arı falan girince bile öldürmeden uyuyamam kesinlikle, gece gelir sokar falan diye. Eğer bulamazsam arıyı, o gece uyumam zaten
  • böyle bi evde kalıcağıma parkta banklarda yatarım daha iyi
  • http://www.youtube.com/watch?v=RQS4iNR1lQM

Bunu yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenSpirit

yemin ederim öyle bi olay yaşasam direk evi terkederim :D akrep lan bu gece uyurken gelip bi soksa, aha bittin direk öldürür. Ve orası nasıl bi ev kardeşim ya, ben eve arı falan girince bile öldürmeden uyuyamam kesinlikle, gece gelir sokar falan diye. Eğer bulamazsam arıyı, o gece uyumam zaten

Sen de 3 ay boyunca evin her köşesinden hamamböceği topla alışıyorsun hocam
  • kalktı
  • baby.scorpion.avi
  • BİRAZDAN DAYILARIDA GELİR BİR ÇAY KOY MUHABBET EDERSİNİZ
  • kırmızı yada mavi renk.
    ikisinden birinden çok tırsıyolardı. boyayınca falan yaklaşmıyolardı. söyleyeyim..
    araştır..
  • böcek sinek eyvallahta sakın kediyi akrebin üzerine salmayın akrep savunma mekanizması olarak saldıran herşeyi zehirler kedi değil filde koysan farketmez akrep kaçmaz.
  • Seni ancak bal porsuğu kurtarır.Hem zehirlere karşı direncide var

http://www.youtube.com/watch?v=lPPAh86ti8w
  • Onu biraktimda, sizin hali ne kadar temiz imis öyle. Arkadasim sanki istanbul belediyesi cöplügü gibi bonbandan tut akrepe kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

İkınci resimde halıyı görünce tarantula ve çıyan bile çıkması normal olur aslında

O halının hali ne öyle gerçekten ya üzerinde bir ben yokum yani.Afedersin ama evi b.k götürüyor.O evde hastalık kapmamanız bile mucize.

@blackhawk
    Sakın öyle bir şey yapma kedinin ölüsünü bulursun haberin olsun.Karafatma değil bu akrep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Mayıs 2013; 16:21:58 >
  • Biz cennete yasıyoruz lan o zaman. Allah korusun tovbe bismillah.. Ne sinek ne bocek hic bisey yok cok sukur yer manisa.
    Kardes siz o evi dip temel ilaclatın. Tarım ilacı satanlar satıyor onlardan en etkili ilacı alıp evi ilaclayın. Ama evi 6-7 saat bosaltmanız grrek. Geldiginizdede evi havalandırın. Degistirme imkanınız varsa evi, daha sonrada halıyı degistirin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşireti toplamış desene
  • halıdaki bonibon mu ?
  •  Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi.
  • halıyı görünce kustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

İkınci resimde halıyı görünce tarantula ve çıyan bile çıkması normal olur aslında

O halının hali ne öyle gerçekten ya üzerinde bir ben yokum yani.Afedersin ama evi b.k götürüyor.O evde hastalık kapmamanız bile mucize.

@blackhawk
    Sakın öyle bir şey yapma kedinin ölüsünü bulursun haberin olsun.Karafatma değil bu akrep.

Sen kedinin hangi hayvanlarla mücadele ettiğini bir bilsen. Yılan ve zehirli örümcekler dahil çoğunu öldürür ve o hayvanlar kedinin kokusunu aldığında terkeder giderler. Yanki kedinin ölmesi imkansız, en fazla öldüremez başında bekler ve zaten ev sahibi farkeder durumu.

• Şuan bolu Aladağ yaylasinda sele serpe uzaniyordum. Resimleri gördüm huylandim heryerim kasiniyor. Allah belanizi vermesin. Benim evde de var. Sarıyer'de akrep oluyor dediler 3. Kattan ev tuttum. Yine de 2 defa akrep yakaladım.

Ben elektrik süpürgesi ile çekiyorum sonrada yusuf yusuf diyerek ve şehadet getirerek toz torbası ni bim posetine koyup atıyorum.

Sırf bu yüzden hatun toz torbasiz elektrik süpürgesi aldiramiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

@blackhawk

Sen kedinin hangi hayvanlarla mücadele ettiğini bir bilsen. Yılan ve zehirli örümcekler dahil çoğunu öldürür ve o hayvanlar kedinin kokusunu aldığında terkeder giderler. Yanki kedinin ölmesi imkansız, en fazla öldüremez başında bekler ve zaten ev sahibi farkeder durumu.

Kedim var biliyorum.havada uçan kelebeği 2 metre zıplayıp öldürüyor Ancak sonuçta bu akrep.O videodaki kediyi soksaydı büyük ihtimal öldürürdü.Tabi akrebin zehirli olup olmadığına da bağlıdır ama unutmayın ki çoğu akrep zehirlidir.Şakaya gelmez yani.O kediyi akreple ''oynatmak'' büyük sorumsuzluk bence eğer videoyu sen çektisen.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.