Şimdi Ara

Evde davul çalışmak için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde davul çalışmak için en uygun fiyatlı davul seti tavsiyeniz var mı? Yamaha dtx400k 3000TL
    Ashton vx 2500TL civarı yani 2-3bin'den başlıyor sanıyorum. Stüdyolarda 1 saat kira 25TL, 4-5 ay sonra 3000TL ediyor yani stüdyolara gitmek yerine elektronik davul alırsam 4-5 ay sonra aynı paraya hem davul çalışmış hem de evde davulum olmuş oluyor.
    Başka bir yöntem veya ürün tavsiyeniz var mı?

• Elektronik davul alacaksan eğer rolanddan şaşma diğerleri beceremiyor bu işi.. ha şöyle bişey de var elektronikte ne kadar çalışırsan çalış o trampet, tom derilerinin yapısına yakın olmadığı için akustiğin başına geçtiğinde zorlanırsın yine:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yükselen Fil

Elektronik davul alacaksan eğer rolanddan şaşma diğerleri beceremiyor bu işi.. ha şöyle bişey de var elektronikte ne kadar çalışırsan çalış o trampet, tom derilerinin yapısına yakın olmadığı için akustiğin başına geçtiğinde zorlanırsın yine:))

Ona bakarsan çalışma pedleri de bunun gibi daha farklı tam aynı sekme etkisini vermiyor ama büyük ölçüde çalışmaya yardımcı olur bence ritimlerde özellikle.
    Ben Yamaha denedim herşeyi gayet iyi ama bir tek Hi-hat zilleri biraz fark ediyor. Akustiğinde milim açık olsa tısss diye uzar sesi bunda daha fazla açmak gerekiyor hem de bazen temassızlık yapar gibi açıkken kısa tıslıyor filan. 5-6 bin TL'lik Yamaha'nın başka ürününe baktım o da öyle. Elektronik davullarda Hi-hat zilleri biraz fark ediyor herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yükselen Fil

Elektronik davul alacaksan eğer rolanddan şaşma diğerleri beceremiyor bu işi.. ha şöyle bişey de var elektronikte ne kadar çalışırsan çalış o trampet, tom derilerinin yapısına yakın olmadığı için akustiğin başına geçtiğinde zorlanırsın yine:))

Roland gerçekten iyi gibi fiyatı da aynı sayılır 3000TL civarı Roland TD-1K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledie -- 20 Kasım 2017; 4:38:20 >

• Thomann dan şunu almaya niyetlendim bakalım

https://m.thomann.de/gb/millenium_mps_750_e_drum_mesh_set.htm?o=0&search=1511151424

Bütçe ayırırsam alacam ama bunun bi de vergisi kargosu var daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coroic

Thomann dan şunu almaya niyetlendim bakalım

https://m.thomann.de/gb/millenium_mps_750_e_drum_mesh_set.htm?o=0&search=1511151424

Bütçe ayırırsam alacam ama bunun bi de vergisi kargosu var daha

Yurt dışından mı sipariş veriyorsun? Böyle büyük pahalı aletleri garantisiyle yurt içi almak daha iyi değil mi?
    Ürün iyi gibi baya ama.

• Roland en iyisidir katiliyorum. Ayni fiyatlardaysa kesinlikle roland

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.