Şimdi Ara

Evde Turkcell Çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
25.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar öncelıkle derdımı şöyle anlatıyım . 1 ay önce yenı bır eve tasındık . ama bu evde malesef turkcell çekmıyordu . müşteri hizmetlerını fılan aradığımızda etrafta baz ıstasyonu fılan bulunmayabılır veya arızalı olabılrı dedi ılgılenıcez dediler ama yaklaşık bır ay oldu kımse ılgılenmedi . ve tekrar aradığımızda çevrede baz ıstasyonu yok dediler eğer apartmanınızla anlaşabılırsenız apartmanınıza takdırabılırsınız dediler. Ben böle bi rezalet görmedim . Her yerde o kadar reklam yapar super kalıtede çekıyor diye . İstanbulun Göbeğinde Fath İlçesinde Bulundugumuz bınada Turkcell Çekmıyor ne yapabılırız yardımcı olurmsunuz son çare hat degıstırmek ama hepımız turkcell kullanıyoruz ve tanıdıklarımız hep turkcellı

• Binadaki diğer kişilerdede aynı sorun yaşanıyorsa imza toplayın. Bir dileke yazıp imzalarıda ekte sunun. Bir surette elinizde olmak şartı ile dilekçeyi sunun.

Tek tek kişilerle uğraşmazlar.

Bende de şu sorun var avea jet kullanıyorum 1 metre ilerdeki balkondan full 3g bağlantı alıyorum ama içerde çekmiyor.
  • Sen yapacağını yapmışsın, çözemiyorlarsa çeken bir operatöre geçeceksiniz...Artık çevrem ile aynı operatördeyiz diye birley kalmadı...Herkes her yöne kullanıyor neredeyse...Siz kendinize bakın, geri kalanı çevreniz düşünsün...Telefonun şebeke seçimini manuel yapıp hangi operatör çekiyor bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Arkadaslar öncelıkle derdımı şöyle anlatıyım . 1 ay önce yenı bır eve tasındık . ama bu evde malesef turkcell çekmıyordu . müşteri hizmetlerını fılan aradığımızda etrafta baz ıstasyonu fılan bulunmayabılır veya arızalı olabılrı dedi ılgılenıcez dediler ama yaklaşık bır ay oldu kımse ılgılenmedi . ve tekrar aradığımızda çevrede baz ıstasyonu yok dediler eğer apartmanınızla anlaşabılırsenız apartmanınıza takdırabılırsınız dediler. Ben böle bi rezalet görmedim . Her yerde o kadar reklam yapar super kalıtede çekıyor diye . İstanbulun Göbeğinde Fath İlçesinde Bulundugumuz bınada Turkcell Çekmıyor ne yapabılırız yardımcı olurmsunuz son çare hat degıstırmek ama hepımız turkcell kullanıyoruz ve tanıdıklarımız hep turkcellı

Bizim evdede avea 3g çekmiyordu odanın birinde var birinde yok mail attım geri döndüler şu an için o bölgede planlanan yatırım yok dediler ben de ya şehrin göbeği her taraf bina gayet işleyen bir yer falan dedim olabilir planlamamızda yok dediler apartmanı ayarttım 3g kullanmayanlarda dahil 8 kişi turkcell e geçtik :) yatırım yapacak olursanız arayın geri geliriz dedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BayOnline

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Arkadaslar öncelıkle derdımı şöyle anlatıyım . 1 ay önce yenı bır eve tasındık . ama bu evde malesef turkcell çekmıyordu . müşteri hizmetlerını fılan aradığımızda etrafta baz ıstasyonu fılan bulunmayabılır veya arızalı olabılrı dedi ılgılenıcez dediler ama yaklaşık bır ay oldu kımse ılgılenmedi . ve tekrar aradığımızda çevrede baz ıstasyonu yok dediler eğer apartmanınızla anlaşabılırsenız apartmanınıza takdırabılırsınız dediler. Ben böle bi rezalet görmedim . Her yerde o kadar reklam yapar super kalıtede çekıyor diye . İstanbulun Göbeğinde Fath İlçesinde Bulundugumuz bınada Turkcell Çekmıyor ne yapabılırız yardımcı olurmsunuz son çare hat degıstırmek ama hepımız turkcell kullanıyoruz ve tanıdıklarımız hep turkcellı

Bizim evdede avea 3g çekmiyordu odanın birinde var birinde yok mail attım geri döndüler şu an için o bölgede planlanan yatırım yok dediler ben de ya şehrin göbeği her taraf bina gayet işleyen bir yer falan dedim olabilir planlamamızda yok dediler apartmanı ayarttım 3g kullanmayanlarda dahil 8 kişi turkcell e geçtik :) yatırım yapacak olursanız arayın geri geliriz dedim :)
    Siz yapacağınızı yapmışsınız, onlar da yapacaklarını yapmışlar. Bölgede kiralama konusunda demek ki sıkıntı var ki, size de sormuşlar. Siz de apartmandakilerle konuşun, uygunsa kursunlar çatıya bir baz istasyonu, rahatlayın.
    Anormal bir şey yok burada, elma fidanım baz istasyonundan meyva vermedi diyen teyzenin evi istasyon kulesine 15 metre yakın; benim meyve vermeyen elmam da 650 metre yakın. :D Kimse istasyon istemezken kolay değil bu işler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Siz yapacağınızı yapmışsınız, onlar da yapacaklarını yapmışlar. Bölgede kiralama konusunda demek ki sıkıntı var ki, size de sormuşlar. Siz de apartmandakilerle konuşun, uygunsa kursunlar çatıya bir baz istasyonu, rahatlayın.
    Anormal bir şey yok burada, elma fidanım baz istasyonundan meyva vermedi diyen teyzenin evi istasyon kulesine 15 metre yakın; benim meyve vermeyen elmam da 650 metre yakın. :D Kimse istasyon istemezken kolay değil bu işler...

Alıntıları Göster
    Bizim evdede 3g çekmiyordu ve dayımın ilçe merkezindeki evinin 15. katında Türkcell çekmiyordu, bildirdik. Türkcell dışında 2 operatöründe full çektiği ve baz istasyonlarının var olduğu bir muhit olduğunuda bildirdik. Döndüler ve dediler ki: Mevcut ve önümüzdeki dönem içinde o bölge için yatırım planımız yok!...

Bende gerekeni yaptım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ocak 2020; 8:35:1 >

• türkcell'e telefon ediyorsunuz hattım iyi çekmiyor diyorsunuz tek bildikleri ve tek söyledikleri Mevcut ve önümüzdeki dönem içinde o bölge için yatırım planımız yok!... hani 4 çekiyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone metroda çekmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankara balgatta evimde telefon cekmiyordu. Turkcell abonesiydim ama diger operatorlerde ayniydi. Kavga dovus bu sene duzeltiler sorunu.

Bana aktarilan kadariyla 2012 icin baz istasyonlari 2011 de kararlastiriliyor. Ufak sorunlarda ise baz istasyonlarinda ayarlama yapiliyor. Ugrasirsaniz olur ama cok mucadele vermeniz isin pesini birakmamaniz lazim. Simdi 3g bile cekiyor evimde.

Bu arada o reklamlarin alayi yalan cankaya universitesi 100.yil kampusunde bazi yerlerinde arama bile yapamiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

Ankara balgatta evimde telefon cekmiyordu. Turkcell abonesiydim ama diger operatorlerde ayniydi. Kavga dovus bu sene duzeltiler sorunu.

Bana aktarilan kadariyla 2012 icin baz istasyonlari 2011 de kararlastiriliyor. Ufak sorunlarda ise baz istasyonlarinda ayarlama yapiliyor. Ugrasirsaniz olur ama cok mucadele vermeniz isin pesini birakmamaniz lazim. Simdi 3g bile cekiyor evimde.

Bu arada o reklamlarin alayi yalan cankaya universitesi 100.yil kampusunde bazi yerlerinde arama bile yapamiyorsunuz.
    o bişey deil geçen sene okulum çamlıca tepesini altındaydı tepemizde koskoca baz istasyonları var ona rağmen zemin kata inince çekmiyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

o bişey deil geçen sene okulum çamlıca tepesini altındaydı tepemizde koskoca baz istasyonları var ona rağmen zemin kata inince çekmiyodu

Mum dibine ışık vermez. :)
    Baz istasyonunun boyu önemli değil, antenleri neredeyse hepsinin standart boyda olur, kapasite arttırmak için birden fazla kullanılabilir vs. Muhtemelen o baz istasyonu dediğiniz şeyler ya başka operatörlere aittir, ya da radyolink vs. dir.

Bana da bu dönemki yatırım planında yok diye cevap döndüler, bir başka kişiye daha şikayet ettirince de kiralama sıkıntısı var, evinizi kullanabilir miyiz dediler, park önünde dedim, kendileri olmaz dedi. Sonra ilçe emniyet güçleri, mahalleli ve civar halktan insanlar ve gazeteciler eşliğinde, yaklaşık bir sene 2 ay sonra, Vodafone kulesinin olduğu özel arazide Vodafone kulesinin yanına bir günde kuleyi diktiler, bir ayda elektrik verdiler ve aktif ettiler...
    Bölgemde diğer operatörler full çekiyor deyin, sizin 2G'niz çekmiyor, adamların 3G, 4G ful çekiyor deyin. Birkaç kişi de şikayet etmeli, tek kişi oldumu pek yardımcı olmuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

Mum dibine ışık vermez. :)
    Baz istasyonunun boyu önemli değil, antenleri neredeyse hepsinin standart boyda olur, kapasite arttırmak için birden fazla kullanılabilir vs. Muhtemelen o baz istasyonu dediğiniz şeyler ya başka operatörlere aittir, ya da radyolink vs. dir.

Bana da bu dönemki yatırım planında yok diye cevap döndüler, bir başka kişiye daha şikayet ettirince de kiralama sıkıntısı var, evinizi kullanabilir miyiz dediler, park önünde dedim, kendileri olmaz dedi. Sonra ilçe emniyet güçleri, mahalleli ve civar halktan insanlar ve gazeteciler eşliğinde, yaklaşık bir sene 2 ay sonra, Vodafone kulesinin olduğu özel arazide Vodafone kulesinin yanına bir günde kuleyi diktiler, bir ayda elektrik verdiler ve aktif ettiler...
    Bölgemde diğer operatörler full çekiyor deyin, sizin 2G'niz çekmiyor, adamların 3G, 4G ful çekiyor deyin. Birkaç kişi de şikayet etmeli, tek kişi oldumu pek yardımcı olmuyorlar.

Alıntıları Göster
    aynı sıkıntıyı bende çekiyorum ilk avea kullanıyordum ankara mamaka taşındım evde avea çekmeyince gittim vodafona taşıdım bir kaç ay sonra yeniden cebeci taraflarına taşındım bu defada ordaki evimde vodafone çekmiyor inat ettim yeter artık dedim turkcelle geçeçecem şebeke sıkıntısı çekmek istemiyorum dedim turkcell e geçtim bu yılda istanbula geldim ve levent taraflarına taşındıgım evdeki odamda malesef turkcell çekmiyor cinnet geçiriyorum operatörlere bu kadar para kazandırıyoruz ve hiç bir kaliteli hizmet alamıyoruz 3 hattım var aylık toplamda 200 tl fatura ödüyorum gına geldi artık ne yapacam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EsrimE

aynı sıkıntıyı bende çekiyorum ilk avea kullanıyordum ankara mamaka taşındım evde avea çekmeyince gittim vodafona taşıdım bir kaç ay sonra yeniden cebeci taraflarına taşındım bu defada ordaki evimde vodafone çekmiyor inat ettim yeter artık dedim turkcelle geçeçecem şebeke sıkıntısı çekmek istemiyorum dedim turkcell e geçtim bu yılda istanbula geldim ve levent taraflarına taşındıgım evdeki odamda malesef turkcell çekmiyor cinnet geçiriyorum operatörlere bu kadar para kazandırıyoruz ve hiç bir kaliteli hizmet alamıyoruz 3 hattım var aylık toplamda 200 tl fatura ödüyorum gına geldi artık ne yapacam bilmiyorum

Alıntıları Göster
    istasyonlar kanser ediyor kaçııın zihniyeti yok olmadan çekmeme problemleri hiç bitmeyecek

• quote:

Ankara balgatta evimde telefon cekmiyordu. Turkcell abonesiydim ama diger operatorlerde ayniydi. Kavga dovus bu sene duzeltiler sorunu.

aynen yok efendim fazladan 6ooo baz istasyonu fılan yapmışlar . denizin bılmem kaç metre altında turkcell çekıyormuş hepsi palavra istanbulun göbeğinde çekmıyor la turkcell nasıl bır kafadır arkadas
  • Aralık 2010 tarihinde türkcelden kontrılatlı hp labtop içinde 4gb paket aldım sanrım 6 ay 4megabitin altını görmedim bir sabah kalktım aha edge ile bağlanıyorum hemen türkcell telefon ettim rapor tutular bir gün sonra mh bir erkek aradı üzgünüz sizin oraya yatırım planımız yok 18 ay taahhütüm var ne yapacam edge'de çekilmez bu dedim yapacak birşeyimiz yok inanırmısınız içimden bütün küfürleri ettim allahtan benim hp içinde modem vardı başka operatörlerin internet paketlerinden az az alarak idare ettim geçen sene ekim ayında avea gs mobile 19 luk 5gb paketi görünce havada kaptım( avea bizim buralarda güzel çekiyor) geçen ay bir baktım türkcell 3g'de çekiyor konturatım bitmesine 3 veya 4 ay sonra ama üzgünüm türkcell ağzım yandı al o baz istasyonu ...... terbiyem müsade etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Ekim 2012; 16:52:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

Aralık 2010 tarihinde türkcelden kontrılatlı hp labtop içinde 4gb paket aldım sanrım 6 ay 4megabitin altını görmedim bir sabah kalktım aha edge ile bağlanıyorum hemen türkcell telefon ettim rapor tutular bir gün sonra mh bir erkek aradı üzgünüz sizin oraya yatırım planımız yok 18 ay taahhütüm var ne yapacam edge'de çekilmez bu dedim yapacak birşeyimiz yok inanırmısınız içimden bütün küfürleri ettim allahtan benim hp içinde modem vardı başka operatörlerin internet paketlerinden az az alarak idare ettim geçen sene ekim ayında avea gs mobile 19 luk 5gb paketi görünce havada kaptım( avea bizim buralarda güzel çekiyor) geçen ay bir baktım türkcell 3g'de çekiyor konturatım bitmesine 3 veya 4 ay sonra ama üzgünüm türkcell ağzım yandı al o baz istasyonu ...... terbiyem müsade etmiyor

Valla hocam zamaninda internet paketi almistim edge cekiyordu zaten 3g yoktu o donem baktim edge hizida yetersiz 4 gun kullanip geri verdim ucret iadesi aldim. Oyle bisey yapamayiz demislerdi ama......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

Aralık 2010 tarihinde türkcelden kontrılatlı hp labtop içinde 4gb paket aldım sanrım 6 ay 4megabitin altını görmedim bir sabah kalktım aha edge ile bağlanıyorum hemen türkcell telefon ettim rapor tutular bir gün sonra mh bir erkek aradı üzgünüz sizin oraya yatırım planımız yok 18 ay taahhütüm var ne yapacam edge'de çekilmez bu dedim yapacak birşeyimiz yok inanırmısınız içimden bütün küfürleri ettim allahtan benim hp içinde modem vardı başka operatörlerin internet paketlerinden az az alarak idare ettim geçen sene ekim ayında avea gs mobile 19 luk 5gb paketi görünce havada kaptım( avea bizim buralarda güzel çekiyor) geçen ay bir baktım türkcell 3g'de çekiyor konturatım bitmesine 3 veya 4 ay sonra ama üzgünüm türkcell ağzım yandı al o baz istasyonu ...... terbiyem müsade etmiyor

Valla hocam zamaninda internet paketi almistim edge cekiyordu zaten 3g yoktu o donem baktim edge hizida yetersiz 4 gun kullanip geri verdim ucret iadesi aldim. Oyle bisey yapamayiz demislerdi ama......

Alıntıları Göster
    eskiden evde turkcell çekiyoru avea yoktu vodafone vardı
    şimdi sadece avea var. diğerleri yok. 1 kademe anca cekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

eskiden evde turkcell çekiyoru avea yoktu vodafone vardı
    şimdi sadece avea var. diğerleri yok. 1 kademe anca cekiyor.

Alıntıları Göster
    ne yapmanız gerektiğini siz yazmıssınız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

ne yapmanız gerektiğini siz yazmıssınız zaten

Alıntıları Göster
    Benim bir tanıdığım, Türkcell abonesi ikitelli civarında birden bire telefonu çekmemeye başladı, 2-3 aydır
    oda telefonunu sabit hatta yönlendirdi
    gold plus paketi var. Nasılsa para yazmaz pakete çok para ödüyorum zaten diye düşünmüş.
    millet ulaşamadığında sabit hatta düşer düşüncesiyle.
    Ay sonu bi fatura gelmiş,,, şimdi kara kara düşünüyor.
    türkcell e sormuş, onlarda kusura bakmayın çekmiyor sizin orada sinyal zayıf ama yönlendirme işleminde paketiniz den düşmez ayrıca yansıtılır demişler ..
    isterseniz size yansıtıcı takalım daha iyi çeker demişler oda korkuyor kanser olma riskinden dolayı
    hattını vodafone taşıyacakmış ana ona da cayma bedeli talep ediyorlarmış... oturmuş kara kara düşünüyor bizde kıs kıss gülüyoruz ne şansızmışsın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansol

Benim bir tanıdığım, Türkcell abonesi ikitelli civarında birden bire telefonu çekmemeye başladı, 2-3 aydır
    gold plus paketi var. Nasılsa para yazmaz pakete çok para ödüyorum zaten diye düşünmüş.
    türkcell e sormuş, onlarda kusura bakmayın çekmiyor sizin orada sinyal zayıf ama yönlendirme işleminde paketiniz den düşmez ayrıca yansıtılır demişler ..
    isterseniz size yansıtıcı takalım daha iyi çeker demişler oda korkuyor kanser olma riskinden dolayı
    hattını vodafone taşıyacakmış ana ona da cayma bedeli talep ediyorlarmış... oturmuş kara kara düşünüyor bizde kıs kıss gülüyoruz ne şansızmışsın diye

allahim yaa ! :)

bu ne guzel yorumlar, tecrubeler boyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: metalurjistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: hakansol

allahim yaa ! :)

bu ne guzel yorumlar, tecrubeler boyle :)

Alıntıları Göster
    Türkcell i çok kötülemiş heerkes ama benm evimde 3G çekmiyordu 2 3 kere twitterdan yazdım önce adam gibi cevap vermediler araştırıyoz vs vs dediler en son 2 aralık 2012 de baz istasyonu kurucaz dedi ve kasımın ortası gibi 3G full çekmeye başladı
    Ayrıca Avea kamu hattımız da var abartmıyorum 3-4 senedir belirli aralıklarla en azz 15 kere şikayet etmişimdir (2G için) evimin ortasında iyi çekmiyor illa cam kenarına yaklaşmak zorundayım. hala ne doğru düzgün geri dönüş var ne de cevap planlarıımızda yok bile denmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hschan -- 11 Ocak 2013; 1:19:48 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.