Şimdi Ara

Everest 703B Kasa Mod Bitti Ve Sonuçç!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
6.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ldukça iyi gidiorsun dostum dewamınıda böle güzel getirirsen süper bi sonc çıkıcak.
  • Çok güzel gidiyosun, devamını bekleriz
  • öncelikle yorumlar için herkese teşekkürler
    arkadaşlar şimdi elimde

1 tane 12 cm yeşil led li Cooler Master

1 tane 12cm Markasını bilmediğim Mavi led li

1 tane 12 cm ledsiz cooler master

1 tane 8 cm mavi ledli cooler master

fan bulunmakta ben bunların yaprarklarını boyuyacağım sadece 1 tane plexiye takılacak olan şeffaf mavi ledli veya yeşil ledli fanı boyamıcam acaba diorum hangisini boyamıyım yeşil ledli olanımı mavi ledli olanımı yoksa bunların ledlerini uv ledle değiştiriyimmi.

kasanın altına koyacağım 8 cmlik fanlardan bi tanesi elimde var ve mavi ledli fan yaprağını boyayınca bu ledten dolayı nsl bir görüntü ortaya çıkar emin deilim bana bu konuda bir yardımcı olsanız süper olur.

boyamayı düşündüğüm renkler =uv turuncu, uv yeşil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPowerTunahan -- 17 Haziran 2008; 10:44:54 >

• mükemmel oluyor devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealPowerTunahan

öncelikle yorumlar için herkese teşekkürler
    arkadaşlar şimdi elimde

fan bulunmakta ben bunların yaprarklarını boyuyacağım sadece 1 tane plexiye takılacak olan şeffaf mavi ledli veya yeşil ledli fanı boyamıcam acaba diorum hangisini boyamıyım yeşil ledli olanımı mavi ledli olanımı yoksa bunların ledlerini uv ledle değiştiriyimmi.

kasanın altına koyacağım 8 cmlik fanlardan bi tanesi elimde var ve mavi ledli fan yaprağını boyayınca bu ledten dolayı nsl bir görüntü ortaya çıkar emin deilim bana bu konuda bir yardımcı olsanız süper olur.

saol yorum için ama bu sorumun cevabı????

• arkadaşlar artık bitirmek istiyorum son işlemler kaldı hadi bi cvp artık şu soruma

quote:

arkadaşlar şimdi elimde

• arkadaşlar malesef 220lik zımpara kullandığım için boya çok kötü oldu ama halledicem durmak ve yılmak yok mod diyince sadece donanımsal olmamalı die düşündüm ve kendime özel bir vista boot screen hazırladım ve uyguladım yorumları alıyım

boya işini en kısa zamanda halledicem..

Everest 703B Kasa Mod Bitti Ve Sonuçç!!!!
  • quote:

arkadaşlar malesef 220lik zımpara kullandığım için boya çok kötü oldu ama halledicem durmak ve yılmak yok mod diyince sadece donanımsal olmamalı die düşündüm ve kendime özel bir vista boot screen hazırladım ve uyguladım yorumları alıyım

boya işini en kısa zamanda halledicem..

GAYET GÜZEL OLMUŞ devam kardeş devam

• Süper olmuş kardeş .

Ortaya süper sonuçlar çıkıyor ...sonunu bekliyoruz ....
    Bu arada boyaya dikkat et pc nin en çok dikkat çeken yeri
  • quote:

arkadaşlar artık bitirmek istiyorum son işlemler kaldı hadi bi cvp artık şu soruma

quote:

arkadaşlar şimdi elimde

COK İYİ OLUR O RENKLER

• yaaa benimde aynı model kasam war daha alalı 1ay faln oldu ama yanını açmak istiyorum illa kesip te plexi takmak mı gerekiyo yani hazırları yokmu bunların ben şimdi kesersem kestiğim yerler hoş durmıycaq hazır satan bi yer warsa bildiğiniz yrdm edin plss veye link....
  • Kasaya yapılan İşlemler:

-Ön panel akrilik(otoboyası) Ateş Turuncusuna boyandı +vernik atıldı

-Ön paneldeki akrilik(otoboyası) Bazı Kısımlar Ultra Parlak Siyaha Boyandı Vernik Atıldı.

-Yan Kapak kesildi.

-Yan kapağa 3mm kalınlığında plexi takıldı.12cmlik fan deliği açıldı.Cafcaflı olsun diye Aircraft Designer Yazıldı ve Uçak Logosu ÇİZİLDİ (tÜM İŞLEMLER LaserdeYapıldı).

-Alt panel 3mm lik paslanmaz çelik sac panelle değiştirilerek 2 adet 8 cm lik fan deliği açıldı.

-Kasanın metal olan tüm yüzeyleri ilerde kalkmaları ve paslanmaları önlemek için ALODİNE (Alüminyumoksit) ile kaplandı.

-Kasanın dışı bölümleri akrilik(otoboyası) Ultra parlak Siyah la boyandı vernik atıldı.
    -Kasanın içi akrilik(otoboyası) Mat Siyah ile Boyandı.

-Ön paneldeki 2 tane 5,25 yuvalarından 2 tanesi turuncuya boyandı.vernik atıldı bir tanesine fan controller takmak için 5 tane delik açıldı.

- AC Ryan 4 Adet siyah Kasa vidası alınıp takıldı.ürün bunun siyahı= http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-CB4272

Bunlarda Fotoğraflar

• Çok güzel olmuş, maşallah nazar değmesin...
  • Bu arada 5+1 lerimiz aynı
  • ben memnunum :D:D bide amfi devresini mod eddim daha fazla ses verio
  • GüzeL mod iyi günLerde kuLLan.
  • teşekkürler arkadaşlar hepiniz saolun
  • arkadaşım çalışmaların çok güzel gidio: devamında başarılar dilerim....

ancak elinde çok fazla mavi ledli malzeme var ve belliki bunları kullanacaksın:::::::::: bu durumda siyah-mavi olur//// siyah turuncu olur ama
    siyah-mavi-turuncu bir arada güzel olmayabilir
  • quote:

ben memnunum :D:D bide amfi devresini mod eddim daha fazla ses verio

Bende memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

arkadaşım çalışmaların çok güzel gidio: devamında başarılar dilerim....

ancak elinde çok fazla mavi ledli malzeme var ve belliki bunları kullanacaksın:::::::::: bu durumda siyah-mavi olur//// siyah turuncu olur ama
    siyah-mavi-turuncu bir arada güzel olmayabilir

güzel olmasını umuyorum olmazza fanları değiştiririm sorun olmaz yorum için çok saol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.