Şimdi Ara

EVEREST H5402 lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 5.1 ses sistemi almak istiyorum. EVEREST H5402 almayı düşünüyorum .nedeni ise bu ses sisteminin dijital olması. birde güvendiğim kaynak chip dergisi testinde 3. seçilmesi olayı . logitech x530 everestten daha az puan almişti. everest 80-logıtech53 falandı. everetin 105 W RMS olmasıda bana tatlı gelen diğer bir yanı. birde bu ses sistemiyle beraber CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI ses kartı almayı düşünüyorum. bunların ikisini alırsam dolby dijital film izleyebilirmiyim. müzik dinlerken 5 hoparlordende ses alabılırmıyım. (dijital bir ses sistemine sahip olurmuyum).siz ne tavsiye edersiniz bütçem ancak bunlara yetecek kadar onuda göz önüne alarak yorumlarınızı beklıyorum . şimdiden teşekkürler.

• ARKADASLAR BUDA SES SİSTEMİNİN ÖZELLİKLERİ

5.1 105WATT RMS GERÇEK SES ÇIKIŞI

Model :

H5402

Kanal :

5.1

Ses Çıkış Gücü :

105W RMS Gerçek ses çıkışı

Frekans Aralığı :

40Hz � 20KHz

Kontrol Panel :

Input select, Bass, Balance, Treble

Uzaktan Kumanda :

Var

Ebatlar :

Woofer : 276x375x282mm Uydular : 70x90x103mm

Renk Seçeneği :

Siyah, Gümüş

Bağlantılar :

Stereo 2.0 Aux ve CD, Digital Optik ve Coaxional

Diğer Özellikler :

Pc, Vcd, Dvd ye bağlanabilir, Ahşap Woofer, DTS, AC-3, THX, PCM ve Dolby Pro Logic destekli, İkili 180 derece dönebilen uydu

Garanti Süresi :

24 Ay

• digital girişlerinin olması iyi rms düşük ama sesi iyi subwooferu da uğuldamıyorsa alınabilir.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=256&productId=bd50194
  • 100 W rms fiyatına göre iyi değilmi.. mesela PHILIPS MMS460 5.1 80 W ve lgitech x530 da 75 W rms civarında ama bunlar analog galıba.
  • evet onlar anolog ve dekoder içermezler, eger everestin sesi guzel ise fiyat uygun

quote:

Orjinalden alıntı: wolfson_61

100 W rms fiyatına göre iyi değilmi.. mesela PHILIPS MMS460 5.1 80 W ve lgitech x530 da 75 W rms civarında ama bunlar analog galıba.
  • unpop bide söyle bir sorum var. bunu üsstte söylediğim ses kartıyla beraber kullanırsam mp3 dinlerken 5 hoparlordende ses alabılırmiyim. dijital olması herhangi bir sorun çikarırmı?? birde ben sesini biraz olsun dinledim ve adam mp4 e taktı ve iki hoparlorden ses çıkmasına rağmen ses çok net ve baslarda güzeldi ve bunun basının yan tarafında büyük hoparlor yok yanı hani logitech x 530 ta olanlardan, bu hoparlorun hava ile temasının olmaması bi tez avantajmıdır.
  • müzik dinlerken 5 hoparlörden her türlü ses alırsınz merak etmeyn. sadece ses kartınızda 6 chanal ses özelliği olması yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.