Şimdi Ara

Evga gtx 970 Isı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el bir gtx 970 aldım ısı değeri oyunlarda ortalama 70 dereceyi geçmiyor fakat ekran kartının arkasına elimi değdirdiğimde 5 saniyeden fazla tutamıyorum oldukça sıcak bu normal bir durum mu?

• 70 derecede tutamaman normal kart çalışırken tutmak için üretilmedi sonucta tutma da zaten statik elektrik verirsen bozarsın kartı sıcaklık biraz yüksek gibi macun değişmesi gerekebilir
  • İşlemci macunu değiştirdim daha önce çokça. bunda sıkıntı yasamam sanırım bir zorlugu var mi? Fakat evga için gtx 970 kere baktığımda hemen hemen aynı isilari görüyorum ama bilemedim. Baba da bi 5 derece yüksek gibi geldi .
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    Isın gayet normal 80 / 85'e kadar yolu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imfatalty

Isın gayet normal 80 / 85'e kadar yolu var.
    Teşekkürler peki hocam bu kasadaki fanlar doğru mu takımış hava sirkülasyonu için?
    Evga gtx 970 Isı Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 22 Aralık 2018; 21:47:53 >
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    Ön taraftan içeri temiz hava sağlayan fan olduğunu düşünürsek doğru.
    Kasanız çok pis hocam düzenli tozunu almanız hem sıcaklıklar hemde ömrü bakımından yararlı ve doğru olacaktır.
  • imfatalty kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam pek ilgilenemedim en kısa zamanda sağlam temizlik yapacağım yorumlar için teşekkürler.
  • 70-75-80 derece normal evdeki sıcaklık birimi de dahil olabilir hocam bahsedildiği gibi Kasanızı güzelce bi temizlemeniz gerekli toz ve tortular kasanın zaman hava akışını engelleyeceği gibi boş ses de yapmalarına neden olur yine elden geçirmiş ken işlemci macun vs değişim yapmanızda fayda var kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.