Şimdi Ara

Evimde iki telefon çıkışı var ve internet kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size sorunumu kısaca özetleyeyim. Şimdi benim evimde iki tane telefon çıkışı var ( 3 delikli olanlardan ) Birisi salonumda öbürü ise oturma odamda. Salonumdaki telefon çıkışına modem direkt olarak bağlı. Oturma odamdaki telefon çıkışına ise telefon direkt olarak bağlı. Ev telefonum çaldığı zaman internet kesiliyor. Eğer ben bir splitter alsam ve yerleştirsem sorunum düzelir mi? Salon ile oturma odası arası fazla mesafe olduğu için telefon kablosunun uzunluğu sıkıntı yaratır mı? Yanıtlayacak arkadaşlara teşekkürler. Saygılar.

• Splitter alıp denemeniz gerek, hat değerlerinize bağlı olarak Splitter olmadan kesinti olması normal. Tabi Splitter ile de olursa kesintiler, müşteri hizmetlerini arayın. Hızınızı birkaç mbit düşürüp bağlantının kopmasını engelleyebilirler...
  • Saat 11 den beri telefonu kullanmadım ve hiçbir kesilme yaşamadım. Bu arada hızım 8192 kbps, hattım destekliyor eminim ve sorunsuz kullanıyorum telefonsuz zamanlarda. Şimdi bir sorum olacak. Salondan oturma odasına çekeceğim kablonun boyu 25 metre olsa acaba telefon sinyalinde vb. şeylerde sorun olur mu kablo uzunluğundan dolayı?
  • Kalitesiz uydurma bir kablo değilse telefonda sorun olmaz, sonuçta evine gelene kadar kaç yüz metre bakırdan geçiyor. Telefon da ADSL kadar hassas bir şey değil.
  • www.izmirfx.com Playstation 3 çekilişi varmış kardeşş :D,
  • Bizde de paralel telefon vardı.Splitter denedim sorun devam etti.Kesin çözülecek diye birşey yok,tek telefona inmek şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.