madem böyle sürekli kesintiler olcaktı neden zor server aciyorsunuz yani madem harcınız değil niye insanların emeğini çalıyorsunuz ayıp değil mi? itemler gitti dedik sorun değil tekrar yapılır ama servera dogru dürüst giremiyoruz ki sorun olmasın. dahada zor serverda kasmam zaten şuraya bak ya ayip be ayip!
sürekli kesntilerin nedeni giresun genelinde net gidip geliyor ve dolayısıyla server gidior ve her dakika başnda olamadğmz için server kapalı kalıor :S genel çalşma varmş. sanrm bu hafta bitiomuş.
sürekli aynı bahaneler sürekli.. yok yolu kazdılar netler gitti yok belediye çalışma yapıyor yok bilmem ne.. hemde serverların oldugu yerlerde oluyor nedense.. server 2-3 gündür hiç açılmadıki yani açılıp kapanma gibi bi durum yok yani. ve nedense senin bu yazdıklarını okuduktan gresundaki arkadasımı aradım o hiç böyle birşeyden bahsetmedi.. sizin gresun başka gresun mu almanyada falan mı? ya artık bahane yerine düzgün server kurun yada kurmayın milletin emegini calmayın!
quote:
Orijinalden alıntı: manyaq007
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
Orijinalden alıntı: manyaq007
Dostum iki tane server topicine baktım ikiside kapalı ama online birtane Türk serveri var onunda burada reklamını yaptırtmıyorlar Kişisel sorunları varmıs Adminiyle benim bildigim forumlarda kişisel sorunlar ile alakalı olarak olan olaylar foruma yansıtılmazdı bu yöneticilik kurallarında olurdu ama burası Donanımhaber herşey beklenir buradan.
Kimse durduk yere burada haksızlığa marus kalmaz. Eğerki arkadaşın ceza aldıysa bir nedeni vardır. Tabiki sen yanlış olduğunu düşünüyorsan forumdestek@donanimhaber.com adresine mail gönderebilirsin. Buraya bu şekilde yazarak lütfen bölümde kargaşa yaratmayalım. Gerçekten sorunun var ise bu sorununu bu şekilde çözmeye çalışmamalısın.
Sayın yönetici o zaman düzelt. Forumdestek@donanımhaber.com a mail gönderiyoruz bizi sallayan yok madem öyle sen gönder sen yöneticisin seni dinlerler. Hallet şu işimizi bizde oyunumuzun konusunu açalım kişisel sorunlarınızı bırakında muonline için birşeyler yapalım paylaşalım derim. Şu 3 günlük dünyada bu tür şeylere hiç gerek yok.
Bahsi geçen server ve kişiler hakkında hiçbir şekilde işlem yapılamaz. Çünki sözü geçen olay küfür. Ve küfürün toplum içerisindede, forum içersindede hiçbir şekilde yeri yoktur. Zamanında kişinin ve kişilerin ettikleri küfürler artık o kadar haddini aştı ve küçüldülerki artık PM'den küfür etmeye başlamışlardı. Bunlar hala bende mevcut olan PM'lerdir.Böyle bir serverin tanıtımı yapılacaksa herkes son kozlarını oynasında görelim. Bu kişilerin tanıtım yapmasına şiddetle karşıyım. Ve artık iş o kadar şekillendi ve o kadar belirginleştiki bu iş için herkesi karşıma almaya hazırım. Tartışma hakkındaki son noktayı koyuyorum. Umuyorumki tekrar gündeme getirilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: aMBaRGo
sürekli aynı bahaneler sürekli.. yok yolu kazdılar netler gitti yok belediye çalışma yapıyor yok bilmem ne.. hemde serverların oldugu yerlerde oluyor nedense.. server 2-3 gündür hiç açılmadıki yani açılıp kapanma gibi bi durum yok yani. ve nedense senin bu yazdıklarını okuduktan gresundaki arkadasımı aradım o hiç böyle birşeyden bahsetmedi.. sizin gresun başka gresun mu almanyada falan mı? ya artık bahane yerine düzgün server kurun yada kurmayın milletin emegini calmayın!
krdeşm sana yaln knşcak halm yok. beğenmiyosan gelme servera oke ? kmseyi zorla çağrmıorm reklamımı yapıorm gelen gelir gelmeyen gelmez. kesntileride ben yapmıorm git ttnete sor. dahada bu konuya yorum yapma.
Bu Arada Server Online dir.. Kesintilerden Dolayı Özür diLeriz...
Most gökhana ulasırsan cuma günü msnde olmasını söyleyeblrmsin?
quote:
Orijinalden alıntı: AuraLegion
Most gökhana ulasırsan cuma günü msnde olmasını söyleyeblrmsin?
Tmm.
server makina değştirecektir.. 3 gün içnde onLine olucaktır...
Gökhanla görüsmdim qiddim yaw.
quote:
pm at bana ne söyliceksen iLetrm ben ..
quote:
Orijinalden alıntı: By-most
quote:
Servere çeki düzen vermek icin..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: By-most
quote:
Servere çeki düzen vermek icin..
geneLde msn de oluyor. knşabLrsn ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme