Şimdi Ara

F/P Mama Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar , 4 yaşında bir golden sahibiyim. Şimdiye kadar hep adı duyulmuş ama kalitesiz olan mamalarla besledik (mama fiyatları yüksek olduğundan ailem kaliteli olanlara pek yanaşmıyor). Ancak ben bu durumdan rahatsızım bu yüzden mamasını alırken kendimde para ekleyip daha kaliteli bir mama almak istiyorum şöyle fiyatı çok abartı olmayan alınabilir ve sağlıklı mama öneriniz var mı ? Ayrıca nereden alabileceğimi de belirtirseniz iyi olur (İstanbul/Avrupa).

• Türkiye'de var mı bilmiyorum; Trainer 15kg olanı 120TL gibi bir rakam Kıbrıs'ta. Fiyatına göre iyi bir mama. 160-175TL ye Royal Canin var. Benim tavsiyem Acana, Orijen ve Taste of Wild dır. Bunların fiyatlar da 190-250 arası değişiyor burada.
  • temizmama.com dan almanızı öneririm köpeğimi bu mamalarla büyüttüm koku-dökülme hiçbir sorun olmadı.

türk üretimi oldugu ıcın de ucuz.
  • valla acana/orijen/nd alamıyorsanız profine diye bir marka var. onun tahjılsız mamalarına bakabilirsiniz
  • uygun fiyata kaliteli diyebileceğimiz First Class Köpek Maması markasını öneriririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenperest -- 21 Nisan 2016; 10:09:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.