Şimdi Ara

Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşcinsellik ne arkadaş kesinlikle bunlar kısıtlanmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmamız Lazım...
    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyorFacebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyorFacebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sikti artik bu laflar. sizin kaynaginiz neresi bilmiyorum ama ateistler hep ayni seyleri yaziyor neden? Fazla soylenecek sozunuz mu yok? Ben muslumanim benim diger dinleri ve ateizmi inceleyip sorgulamadigimi nerden biliyorsun? Birde Uc hakemli Dergilerde din aradigina gore uc hakemli bilimsel dergilerin ne oldugunu bilmeyip kendini bilgili gostermek icin oyle yaziyorsun. Hakemli dergileri ilahiyat fakulteleride cikartiyor ac oku onlarda hakemli onlarda da islamla ilgili yuzlerce makale var hadi.

• Ben bu işi tercih olarak görmüyorum psikolojik sorundan başka birşey değil böyle bir kararda saçmalık sahilde yürürken yanınızda sevişen iki erkek gördümün böyle demessiniz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar37

Sikti artik bu laflar. sizin kaynaginiz neresi bilmiyorum ama ateistler hep ayni seyleri yaziyor neden? Fazla soylenecek sozunuz mu yok? Ben muslumanim benim diger dinleri ve ateizmi inceleyip sorgulamadigimi nerden biliyorsun? Birde Uc hakemli Dergilerde din aradigina gore uc hakemli bilimsel dergilerin ne oldugunu bilmeyip kendini bilgili gostermek icin oyle yaziyorsun. Hakemli dergileri ilahiyat fakulteleride cikartiyor ac oku onlarda hakemli onlarda da islamla ilgili yuzlerce makale var hadi.

Ne saçmalıyorsun dostum? 3 adet hakemli dergiden BİLİMSEL ARAŞTIRMA, MAKALE yada DENEY sonucu dedim size. Hep aynı şeylermiş. Evet hep aynı çünkü hiçbiriniz tek bir cevap bile yazamadı buna da o yüzden hep aynı. İlahiyat fakültesi de olur farketmez yeter ki bir makale, deney yada araştırma projesi sonucu olsun. Ayrıca bilimsel otoritelerce kabul edilmesi koşulunu da yazdım. Örnek olarak ABD Ulusal bilimler akademisi yada TÜBİTAK olabilir. Varsa muhammed'in iddialarını kanıtlayan bir şey buyrun yazın?

Yazdığım şey gayet açık. Varsa kanıtın, varsa sorgulaman bana bu şekilde kanıtlarsın bende sizin bu iddianızı inandırıcı bulabilirim. Durup dururken neden inanayım bundan 1500 yıl önceki bir adama? Yaz yaz.

Sizin probleminiz kendi dininizi sorgulamamanız. Başka dinleri yada ateizm'i araştırıp evet bu mantıklı deyip inanılmaz. Önce neye nasıl inanman gerektiğini öğrenirsin. Kendi düşünce sistemini oluşturursun ve hangisi sana uygunsa evet ben şuyum diyebilirsin. Bir inancın iyi olması onun gerçek olduğunu kanıtlamıyor.

Yazılacak çok şey var, burası bunların yeri değil. Sen şu yazdığıma bir cevap ver de diğerlerine geçerim ben merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 29 Haziran 2015; 2:13:45 >

• Kimin yatak odasında ne yaptığı kimle nasıl şeyler yaşadığı beni ilgilendirmez fakat sağımda solumda makyajlı gezen eşcinsel erkek veya kadın görmek beni rahatsız ediyor. Toplum ahlakı denen bir olay var ve bu modernleşme adı altında aslında toplumun anormal gördüğü şeyleri normal kılma çabasına girmiş insanlar var. Kimse çocuğunun eşcinsel olmasını istemez ve ben çocuğumla yolda yürürken bunları normal olarak görmesinden rahatsızlık duyarım. Bu arkadaşlar yinede aile ve çocukların bulunmadığı toplumlarda semt veya mekanlarda özgürce anormalliklerini normal birşekilde yaşamaları yine beni rahatsız etmez fakat örnek alınacak toplumlarda görmekten rahatsızlık duyarım.

Eşcinsellikle modernliğin , bilimin ne alakası var bu durum normal olduğunda marsa tarifeli uçak seferlerimi başlıyor ? Modernlik ileri görüşlülük bilim vs başka konularda aranmalı bunların önüne geçen başka şeylerle uğraşılmalıdır.

Eşcinsellik anormal bir davranıştır tüm doğa dişi erkek olarak yaratılmış ve bunun dışına çıkan her durum anormaldir. Bahsettiğiniz ülkenin başlatmış olduğu şehvete zevke dayalı maneviyatsız bir yaşam sitili akımı var sizlerde bu amaç uğruna atılmış her adımı cool görünmek modern görünmek adına sorgusuz sualaiz desteklemektesiniz.
    Biraz gözünüzü açın derim.

İşin birde dini boyutu var ki burda herkes kendinden sorumlu bize sadece eğer müslümansan inandığın kitabın bunu haram kıldığını hatırlatmak düşer tercih sana ait.

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    Makyaj yapan erkek nedir ? Her eşcinsel erkek yüzünü gözünü boyayıp kadın kıyafetleri mi giyiyor ? 10 eşcinsel alsan biri senin dediğin gibi davranır anca. Şu kafanızdaki eşcinsel erkek=feminen erkek düşüncesini silin.
  • Homofobiklere Allah akıl fikir versin karşı çıkıp oldurmek isteyenler mutlaka tedavi olmalı asıl hastalar Homofobikler...çok cahil okumamış kultursuz insan var bu ülkede.

• Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Sokakta yürürken birinin bana hallenmesi beni rahatsız eder. Sizi etmiyor sanırsam...

Tecavüzcülerde, katillerde, hırsızlarda belirli duygularını kontrol edemeyen insanlar. Napalım Allah böyle yaratmış diyip işin içinden çıkalım mı ?

Hukukta bir terim vardır; hayatın normal akışını etkileyen faktörler diye... Bak hukuki olarakda konuştum.

Neyse kime ne anlatıyoruz..

• Source kullanıcısına yanıt
    Bu kadar iyimser olmayın. Sen bir Müslümansın ve insan doğasına aykırı olan bir şeye saygı duyamazsın. Ki dininde yasaksa, hiç bir şekilde saygı duyma zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: optimist0626

O konuda bilgim yok fakat bazı Hadisleri İslam düşmanı insanlar söylemiş olabilir.Bir programda bu Hadis konusu da geçiyordu linkini size atarım. Eğer hepsini reddiyorsa dediğiniz doğrudur hocam.

Hocam bir kere bile peygamberimiz şöyle buyurdu dediğini duymadım.
    Kütüb-i Sitte yani sahih hadisler Kuran-ı Kerim'den sonra ki en büyük İslam kaynağıdır.
    Şuan bütün Müslümanlar orada ki Hadis-i şeriflere göre namaz, oruç, zekat ve hac ibadetlerini yerine getirir.
    Bunları toptan yok soymak Müslümanlık olamaz.

Hadislerin hiçbirine güvenmiyorum aslında. Tirmizi den ebu davud a kabul edilen büyük hadis kitap yazarlarinda yuzlerce tuhaf ve yanlış yonlendirmeler var. Peygamber efendimizde, kendi yaptığı seylerin baskalari tarafindan kaleme alinmasini da yasaklamıştır zaten.

Tek kaynak kuranı kerim dir

• Cevap verilmiyor degil dostum, onlarca video ve makale var o konuya cevap veren arastir istersen. İlahiyati din bilimi yada tanri bilimi olarak tanimlayabiliriz heralde. Bilimsel arastirmalar din merkezli yapilmaz, yapiliyorsa o bilim degil dusuncelerine delil toplama olur. Dinle ilgili ilahiyat fakulteleri calisma yapar O yuzden ilahiyat fakultelerinin ve bazi vakiflarin yuzlerce islamiyet ile ilgili yayinlanmis hakemli makalesi var. Ayrica tubitak yada baska bir bilimsel kurul islamiyet yada ateizm gercek demez, diyemez. Din insanlarin kalben inandiklari birsey bir bilim kurulunun islamiyeti kabul yada reddetmesi onu dogru yada yanlis yapmaz. Bilimin bugun dogru dedigi seylere yarin yanlis demeyeceginin ne garantisi var. Ornegin 1990 yilina kadar dunya saglik orgutu escinseliigi hastalik olarak tanimliyordu. 1990 yilinda vazgecti neden ne degisti? Bilimsel veriler zamanla degisir o yuzden bilimle dini ayni kefeye koyman bence tutarli degil. Senin benden istedigini ben senden istesem o yazdigin ozelliklere sahip ateizm kesin gercek baskasi yanlis diyen bilimsel makaleyi onumuze koysan bizde okusak.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

quote:

O konuda bilgim yok fakat bazı Hadisleri İslam düşmanı insanlar söylemiş olabilir.Bir programda bu Hadis konusu da geçiyordu linkini size atarım. Eğer hepsini reddiyorsa dediğiniz doğrudur hocam.

Kütüb-i Sitte yani sahih hadisler Kuran-ı Kerim'den sonra ki en büyük İslam kaynağıdır.
    Şuan bütün Müslümanlar orada ki Hadis-i şeriflere göre namaz, oruç, zekat ve hac ibadetlerini yerine getirir.

Hadislerin hiçbirine güvenmiyorum aslında. Tirmizi den ebu davud a kabul edilen büyük hadis kitap yazarlarinda yuzlerce tuhaf ve yanlış yonlendirmeler var. Peygamber efendimizde, kendi yaptığı seylerin baskalari tarafindan kaleme alinmasini da yasaklamıştır zaten.

He arkadaş öyledir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Auroth

Makyaj yapan erkek nedir ? Her eşcinsel erkek yüzünü gözünü boyayıp kadın kıyafetleri mi giyiyor ? 10 eşcinsel alsan biri senin dediğin gibi davranır anca. Şu kafanızdaki eşcinsel erkek=feminen erkek düşüncesini silin.

Arkadaşım çık taksime gör nedir diye bana sorma. Muhalefet olmak için post kasmayın gözümüzle hergün görüyoruz görmediysen var mı diye sor. Birşey yazdıysak demekki var. Hepsi için genelleme yapmıyorum fakat erkeklere laf atan eşcinseller bile mevcut kimileri de gizliyor kimliğini.

• Alem ILIK olmuş, var mı ötesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: peymacun

kimse kimsenin müslümanlığını sorgulayamaz.

Muslumanligin kurallari bellidir herkes herkesin muslumanligini sorgulayabilir bildigi surece.Sen kalkip birini oldurursen sucun hukuka gore bellidir insanlarin gozunde de ne oldugun bellidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

Arkadaşım çık taksime gör nedir diye bana sorma. Muhalefet olmak için post kasmayın gözümüzle hergün görüyoruz görmediysen var mı diye sor. Birşey yazdıysak demekki var. Hepsi için genelleme yapmıyorum fakat erkeklere laf atan eşcinseller bile mevcut kimileri de gizliyor kimliğini.

Onur yürüyüşlerine katılanlara bakıp tüm eşcinsel alemini sorgulayamazsınız kusura bakmayın. Dün iki üç edepsiz Cihangir'de sokağın ortasında soyunup dans etmiş, e şimdi bu, bütün eşcinseller sokaklara çırılçıplak çıkıp dans eder anlamına mı geliyor ? Hayır. Onur yürüyüşlerine katılan kesim genelde feminen ve "marjinal" kesimden olduğu için, ayrıca katılan trans sayısı da bir hayli fazla, insanların kafasında da eşcinsellik deyince bunlar akla geliyor. Yanlış bir düşünce bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

Onur yürüyüşlerine katılanlara bakıp tüm eşcinsel alemini sorgulayamazsınız kusura bakmayın. Dün iki üç edepsiz Cihangir'de sokağın ortasında soyunup dans etmiş, e şimdi bu, bütün eşcinseller sokaklara çırılçıplak çıkıp dans eder anlamına mı geliyor ? Hayır. Onur yürüyüşlerine katılan kesim genelde feminen ve "marjinal" kesimden olduğu için, ayrıca katılan trans sayısı da bir hayli fazla, insanların kafasında da eşcinsellik deyince bunlar akla geliyor. Yanlış bir düşünce bu.

Ben ne yürüyüşleri kastettim nede tüm eşcinselleri. Taksimde günlük bir yürüyüşünüzde bahsettiğim şeyleri görmeniz yüksek ihtimal. Kaç kere gördüm bunları aile ile taksime gitmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

He arkadaş öyledir

ne o tartışacak bilgin mi yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He arkadaş öyledir

ne o tartışacak bilgin mi yok

Tartışılacak bir konu mu var?
    Hadisleri inkar eden farzları yerine getirmeyen insandır.
    Doğal olarak iman sorgulanır ne diyeyim Allah hidayet versin sana.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.