Şimdi Ara

Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackSea99

quote:

Orijinalden alıntı: Auroth

quote:

quote:

Dönüyor dönüyor, görüyoruz. Lut kavmiymiş

Olması gereken yapılıyor, ortaçağ tabuları teker teker yıkılıyor Homofobik kalmaya devam edin siz, yavaş yavaş eriyeceksiniz

Konuştuklarına dikkat et! Eriyecek olan sizsiniz, er ya da geç hak yerini tamamlayacak!

Tabi canım tabi ... Havlamaya devam edin. Havlayan köpek ısırmazmış.

İspanya eşcinsel evliliğin 10. yılını kutluyor, Hollanda kabul edeli 15 sene geçti. Batı ülkeleri teker teker haklarını tanıyorlar. Adam gelmiş eriyecek olan sizsiniz diyor

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.

Pencereyi kapa ?

Konuya dönelim, haklarını değil kendi terbiyesizliklerine kılıf almışlar. Ben bize iletileni söylüyorum, kafama göre tahmin yapmıyorum. Milletin eşcinselliği yasalaştı diye müslümanlık bitiyor değil

Atasözü değil mi o neresi hakaret

Arka arkaya 8 mesaj yazmışsın gene. Bırak şu post kasmayı artık sinir bozucu oluyorsun. Cezayı yiyince devam edebilecek misin bakalım yüzsüzlüğüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 30 Haziran 2015; 6:11:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Nasıl bir zekaya sahipsiniz de zoofili ile eşcinselliği bir tutabiliyorsunuz ben de ona şaşırıyorum.

Görmek istemediğin şeyi görmezsin. Her yıl onlarca nefret cinayeti işleniyor. Sırf eşcinsel diye kendi oğlunu tüfekle vuran insanımsılar var be.

Nasıl "meşrulaştırıldı" ne demek ? Eşcinsellik insanlığın varoluşundan beri mevcut. Semavi dinler gelmeden önce LGBT bireyler saygı görmeyi bırak kutsal sayılırlardı. Gökten 3 kitap indi, ne olduysa birden lanetliler arasına girdiler.

Eşcinsellik insan varoluşundan beri olduğunu nereden biliyorsun gördün mü? Semavi din(ler) gelmeden önce lgbt(ymiş) saygı görürmüş. Semavi dinler değil din vardır.
    Gökten kitabın geldiğine inanıpta iman etmemek garip oldu açıkçası

Semavi dinler değil din vardır ne demek yahu ? Musevilik hristiyanlık islam semavi dinlerdir, tek tanrılıdır ve ataerkildir. Ne demek semavi din diye birşey yok ?

Antik Yunan'da eşcinsellikle ilgili kayıtlar var. Çin'de 3. yüzyıla kadar iniliyor. Bunlar daha yeni sayılır. Eski kabilelerde mezara gömülüş şekline göre bir insanın eşcinsel olup olmadığı anlaşılabiliyor.

Bu arada mesajın sağ üst köşesinde değiştir diye birşey var haberdar edeyim. Tek yorumda da birden fazla kişiye cevap verebilirsin. Arka arkaya 8 mesaj atmak nedir post mu kasıyorsun ?

Semavi dinler dediğin İslam' ın gelmesi ile son buldu. Yani tek semavi din var şu anda! Semavi din diye birşey yok demedim Semavi dinler yok dedim.
    İsterse senin verdiğin tarihlerin daha öncesinde eşcinsellik olsun beni alakadar etmez. Bunun yanlış olduğu su götürmez gerçek! Taa öncelere kadar dayanacak ise bizler Hz. Adem ve Hz Havva dan gelmekteyiz. Bir erkek ve bir kadın, normal ilişki, normal evebynler.

Değiştir butonunun yerini biliyorum, post kasmak isteseydim 2005te üye olur konu dışı bölümünü floodlar idim. Gereken kişilere direk gördüğüm mesajı üzerinden devam veriyorum sadece!

• BlackSea99 B kullanıcısına yanıt
    Ensest ilişki normal yani?

Değiştir tuşunun yerini biliyorsan kullan lütfen bir sayfada tamamen senin mesajlarını okumak zorunda mıyız?

Hristiyanlık ve musevilik ne pagan dinleri mi?

• quote:

Sen kimsin de kimi kovuyorsun ?

Ayrıca vatandaşlık değiştirilince soyda mı değişiyor benim aşırı zekalı forumdaşım ?

He bir de

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1552569

Pencereyi kapa ?

Başka yerde post kas.

Benim mesajlarıma alıntıla seçeneğini kullan da hangisine cevap verdiğini bileyim. Başkalarına attığım mesajlara avukatlık yapacaksan verdiğim cevaplarıda iletirsin bir zahmet.
    Arkadaş Türküm demeye utanıyorum demişti. Utandığın yerde niye duruyorsun? Kendine eziyet ediyorsun? Rahat ettiğin yerde yaşarsın daha iyi. Vatandaşlığını da alınca bi nebze olsun utancıda azalmış olur. Soyununda Türk olduğunu söylemezsin, gen haritanı çıkarmıyorlar ya.
    Post kasmayla ilgili cevabımı bir kaç mesaj önce belirttim. Kurallara aykırı mesaj attığımı düşünmüyorum.

• quote:

Ensest ilişki normal yani?

Değiştir tuşunun yerini biliyorsan kullan lütfen bir sayfada tamamen senin mesajlarını okumak zorunda mıyız?

Hristiyanlık ve musevilik ne pagan dinleri mi?

Anlaşılan ben sana burada kısa kısa anlatmaya kapasitem yetmez. En iyisi sen araştır ondan sonra konuşalım.
    Dediğim gibi her mesaja özel olarak cevaplama yapıyorum.

Düzenleme: Ensest ilişki için ilk insanlara izin vardı. Sonrasında geniş soy olduğundan dolayı 1-2 nesil sonrası ensest olmuyor.
    Ayrıca ensest ilişkiyi madem öyle eleştiriyorsun, 2 gündür eşcinselleri savunan amerikayı bazı eyaletlerde izin verdiği ensest ilişki hakkında nasıl bir savunma yapacaksın? Özgürlük mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 30 Haziran 2015; 6:33:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Merhaba,
    Açıkçası haberdeki eyleme sebebiyet veren kuruluş donanımhaber değil, donanımhaber'in işi teknoloji dünyasındaki gelişmeleri aktarmak.
    Sizin örneğiniz üzerinden gidersek Facebook "Bu elma şeftali tadında" diyorsa bize de onu haber yapmak düşecektir. Teknoloji şirketlerinin yaptığı bir çok hareket çoğu zaman haber oluyor zaten. Daha önce de belirttiğim gibi haberin altındaki "bu haber ilgimi çekmedi" butonuna basarak tepkinizi gösterebilirsiniz. Oradaki puanlamalar sitenin içeriğinin oluşmasına yardımcı olacak ve istenilmeyen haberler artık yapılmayacak.

Teşekkür ederim ilginiz için

Keşke ilk cümlede belirttiğiniz gibi iş yapabilseniz. Yapılan haberler boş demiyorum ama aralarda kaynayanlar var. Ayrıca gelişmelerin hepsi bize aktarılamıyor maalesef.
    Elma-Şeftali örneğini sizin anladığınızdan daha farklı kullandım. Başka bir örnekle verecek olursam, Ben buraya teknolojik haber okumak için gelirken erotik dergi okumayı ummuyorum.
    Keşke sizin anladığınız Facebook örneğindeki gibi haberler iletilebilse.
    Ör.
    Facebook' un gelecek bi milyar kullanıcı için afrikada ofis açmayı planladığını,
    Faceboo'a yüz tanıma özelliği ile gelebileceğini,
    Google' nin kömür santralini veri merkezi yapacağı
    gibi haberleri sunabilseniz. Bu haberleri gaylerin haberleri yerine okusak çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu haber ilgimi çekti ve ya çekmedi gibi bir oylama yapılması çok saçma, örneklememi din üzerinden vereceğim.
    Hristiyan forumuna gidip müslümanlığın iyi mi kötü mü olduğunu sorun, aynısını müslüman forumunda yapın.
    İkisi forum arasındaki oylama oranları dağlar kadar çok olacaktır. Yani demek istediğim burada saygısız bir haber yapılıyor ve çoğunluğu bunu saygısız bir haber olarak görmüyorsa(kendilerince!) haberin iyi ve ya kötü olduğunu nasıl anlayacağız?

Bence biraz empati kurulup, filtreden geçirilmesi lazım.

Birnot daha: Teknoloji devleri bir çok şey diyor azı bize ulaşıyor, lütfen teknolojik olanı bize ulaşsın. Abuksubuk olanlar değil. Eğer derseniz ki haber tarzımız değişti, haber yapılabilecek bir çok konu var o zaman, neden onları görmüyoruz.
    İyi sabahlar,

• "it's a free country isnt it" amerikan sloganıdır. Bayağı özgür özgürlüklerine düşkündür. O kadar özgürki,
    ABD'de Yüksek Mahkeme, 'can çekiştiren' idamı uygun bulduğunu söyleyebilirim. O kadar özgür ki artık etik davranışlar geçti Çinle kapışıyor.
    Böyle olmak istiyordunuz Türkiye' de değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 30 Haziran 2015; 7:50:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Bu ülke müslüman bi ülke değil, burda tüm inançlara eşit yaklaşmak kanun gereğidir. Önce bunu öğrenmeniz lazım.
    Gay evliliği sizi enterese etmez.

Burasının müslüman ülke olmadığını nerenizden çıkardınız? İnançlara eşit yaklaşma olsaydı müslümanlara zulüm olmazdı. eşcinselliği destekleyeceğinize, insanın en temel hakkı olan yaşamayı desteklemeniz daha doğru olacaktır. Bence bunu öğrenmeniz lazım. Her türlü evlilik bizi ilgilendirir. Karşı komşunun bir katil olmasını istemeyeceğin gibi, bizde eşcinselliği istemiyoruz!
    Hoşgörüyü size doya doya verecek ülkeler var. Dilerseniz gidin oraya fazlasıyla alırsınız!

Saçma sapan konuşuyorsun. Dinini kendinle yaşayacaksın arkadaşım, başkasıyla değil. Kaldı ki eşcinselleri döven, katleden kişiler de radikal dinciler olduğuna göre bence katil komşuyla bir tutulacak olan onlar değil.

• BlackSea99 B kullanıcısına yanıt
    Adam Google yazmış eşcinsel hayvanlar diye ve karşısına çıkan sonuçları kopyalayıp yapıştırmış ve birde gelmiş biliyormuş gibi hava atıyor. Sen beni alıntılama lütfen...

Yanlış kişiye yazdım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zero Degrees -- 30 Haziran 2015; 9:32:46 >
  • Ahir zamandayiz bunlara hic sasirmadim dogrusu bakalim daha neler gelicek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

ornekleriniz bildiginiz en buyuk rakamdan daha fazla canlı içerisindeki istisnalardir, şikayette etseniz, minicik istisnalarin arkasinada sığınsaniz escinselligin bir anormallik olduğu gercegini değiştirmez.

minicik istisnalar ? Anormallik 50 tane cariye almaktır... Anormallik evlatlığının karısına göz koymaktır... Anormallik 8 yaşında ayşeleri eş diye almaktır. (pedofili de oluyor tabi).. Siz bu anormalliğin peşinden din diye gidiyorsunuz... Anormallik inandıgı seyi bagırıp kafa kesmektir.Anormallik kadın dövmektir.Anormallik biz oruçluyken sen sigara içemessin diyip karşı tarafı linç etmektir. Sen anormalliğin göbeginde yaşıyorsun be güzelim.. Gaylerin anormalliği sizin yanınızda hiç kalır.

İstisnalarla dalga geçip, istisnalar üzerinden vurmak.
    50 cariyeden sana ne? Sen mi doyuracaksın? Şahsi görüşüm olarak bence de fazla ama sana ne?
    Evlatlığın karısına göz koyan kim? Bir kişiyle tüm milleti mi yargılayacaksın!
    İnanmadığın dinin peygamberine(Belki peygambere de inanmıyorsun) ama Aişe annemizin 8 yaşında olduğunu iddaa ediyorsun. Olabilecek tahminlerin en düşünüğünü söylüyorsun ki millete(ve dinine) hakarette bulunayım. Aişe annemizin evlendiğinde 9 ile 20 yaş arasında olduğu tahmin ediliyor. Sen en düşük ihtimali olan yaşı söylemeyi bırak tamamiyle atıyorsun. Pedofili dediğin şeyi yine batı ağzıyla tanımlıyorsun ki bununda tartışmasını yapabiliriz. 18 yaşına girmene bir gün varken reşit değil, ertesi gün reşitsin. Evvelki gün pedofili iken ertesi gün normal mi oluyor?
    Anormallik nerede halen göremedim.
    IŞİDİ kimse desteklemiyor zaten!
    Kadın dövmeyi islam en başından yasaklıyor, bunu da söyleyeyim. Belki bilgin yoktur.
    Oruç tutan sigara bağlımlısının yanında saygı göstermeden(olabilir), sormadan sigara içen adamı daha da aşağı dövmesinler bence. Ama sadece oruç tutmuyor diye adam dövülmez, tatlı dilin varsa rica edersin!
    Tüm anormal dediklerinin cevabını buraya yazdım.

Millet sayfalarca eşcinselliğin normal olmadığını yazmış, bunun üzerinden tartışmaya girmeyeceğim.
    Umarım verdiğim cevaplar yerine ulaşmıştır.

evlatlıgının karısına göz koyan muhammettir. Hatta oğlunun eşiyle evlenebilmek için kitaba kendisi şunu eklemiştir

" sonunda zeyd esiyle ilgisini kestiginde onu seninle evlendirdik, ki, evlatliklari esleriyle ilgilerini kestiklerinde, onlarla evlenmek konusunda mü'minlere bir sorumluluk olmadigi bilinsin...". (k. 33 ahzab 37)"

Allahın işi gücü yok kurana muhammedin evlatlıgı ile evlensin diye madde ekleyecek ?

Sen ve dinin yakında yok olacak.Tarihe gömülecek.Eskiden insanlar nasıl puta tapanlara bakıp gülüyorsa öyle olacak , kabe de putlar arasına girecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ornekleriniz bildiginiz en buyuk rakamdan daha fazla canlı içerisindeki istisnalardir, şikayette etseniz, minicik istisnalarin arkasinada sığınsaniz escinselligin bir anormallik olduğu gercegini değiştirmez.

minicik istisnalar ? Anormallik 50 tane cariye almaktır... Anormallik evlatlığının karısına göz koymaktır... Anormallik 8 yaşında ayşeleri eş diye almaktır. (pedofili de oluyor tabi).. Siz bu anormalliğin peşinden din diye gidiyorsunuz... Anormallik inandıgı seyi bagırıp kafa kesmektir.Anormallik kadın dövmektir.Anormallik biz oruçluyken sen sigara içemessin diyip karşı tarafı linç etmektir. Sen anormalliğin göbeginde yaşıyorsun be güzelim.. Gaylerin anormalliği sizin yanınızda hiç kalır.

50 cariyeden sana ne? Sen mi doyuracaksın? Şahsi görüşüm olarak bence de fazla ama sana ne?
    İnanmadığın dinin peygamberine(Belki peygambere de inanmıyorsun) ama Aişe annemizin 8 yaşında olduğunu iddaa ediyorsun. Olabilecek tahminlerin en düşünüğünü söylüyorsun ki millete(ve dinine) hakarette bulunayım. Aişe annemizin evlendiğinde 9 ile 20 yaş arasında olduğu tahmin ediliyor. Sen en düşük ihtimali olan yaşı söylemeyi bırak tamamiyle atıyorsun. Pedofili dediğin şeyi yine batı ağzıyla tanımlıyorsun ki bununda tartışmasını yapabiliriz. 18 yaşına girmene bir gün varken reşit değil, ertesi gün reşitsin. Evvelki gün pedofili iken ertesi gün normal mi oluyor?
    Kadın dövmeyi islam en başından yasaklıyor, bunu da söyleyeyim. Belki bilgin yoktur.
    Oruç tutan sigara bağlımlısının yanında saygı göstermeden(olabilir), sormadan sigara içen adamı daha da aşağı dövmesinler bence. Ama sadece oruç tutmuyor diye adam dövülmez, tatlı dilin varsa rica edersin!

Millet sayfalarca eşcinselliğin normal olmadığını yazmış, bunun üzerinden tartışmaya girmeyeceğim.

evlatlıgının karısına göz koyan muhammettir. Hatta oğlunun eşiyle evlenebilmek için kitaba kendisi şunu eklemiştir

" sonunda zeyd esiyle ilgisini kestiginde onu seninle evlendirdik, ki, evlatliklari esleriyle ilgilerini kestiklerinde, onlarla evlenmek konusunda mü'minlere bir sorumluluk olmadigi bilinsin...". (k. 33 ahzab 37)"

Allahın işi gücü yok kurana muhammedin evlatlıgı ile evlensin diye madde ekleyecek ?

Sen ve dinin yakında yok olacak.Tarihe gömülecek.Eskiden insanlar nasıl puta tapanlara bakıp gülüyorsa öyle olacak , kabe de putlar arasına girecek.

Bırakın hocam 1 seneden uzun süredir YOĞUN OLARAK bu din tartışmalarına giriyorum, okuyorum tartışmaları falan. Kanıt gösterin inanayım diyorum yok, en ufak bir şey bile yok. Bu durumda benim inanıp inanmamam onları ilgilendirmez, durup duruken neden inanayım ki? Gel gelelim benim onlara karışmam konusuna. Karışmam çünkü din de yemek yemek gibi bir ihtiyaç ve buna karışamayız. İstediği dine inansın gerçek olmadığını bilsek bile bir şey söyleyemeyiz fakat inandığı din de saçma sapan şeyler olursa o zaman bizim tepkimiz olur. Neye inanıyorsa inansıni kurandaki gibi saçma sapan şeylerin geçtiği bir kitaba tapıyorlarsa problem var demektir. Kuranı her açışımda şansına mıdır nedir iğrenç iğrenç ayetler görüyorum, yok azgın şeytanlar, yok memeler, yok savaşın kesin biçim sizi çıkardıkları yerden sizde onları çıkarın... İnternette birkaç tane bulursun böyle ayet ama aç bak kurana er sayfada en az bir tane rezil bir ayet bulursun. Ama onlar kabul etmezler boşverin. Sıkışınca ayet atarlar. Zaman kaybı tamamen görmezden gelin, son birkaç nesil zaten 100 yıla müslümanlık falan da kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 30 Haziran 2015; 11:43:29 >

• Rezaletten başka birşey değil. Yazıklar olsun.
  • O değil de ne çok gay varmış forumda
  • Yobazlar ne anlar aşktan, insan haklarından, empatiden, adaletten...

Konu kilit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

İslam bir yana, eşcinsellik tabiata yani bilime aykırıdır. Doğuştan gay/lezbiyen doğulmaz, çocuk ortamda ne görüyorsa onu öğrenir. Doğuştan çift cinsiyetlilik çok ayrı bir konu, karıştırmayın.

Eşcinselliği çocukluktan sonra benimseyen kitle popüler kültürün kölesi olan kitledir, tedavi olması gerekir.

Birazcık düşünürseniz bile eşcinselliğin mantıklı olmadığını anlayabilirsiniz. Kadın üreme organındaki ve erkek üreme organındaki daha bilinmeyen onlarca fonksiyon var. Bu kadar ince ayarlanmış bir döngüyü bozamazsınız.

Kısa ve öz anlattım, umarım açıklayıcı olmuştur.

Örnek vermek gerekirse:

Gay bir sevgilinizin olduğunu düşünün. Erkeklerin yanına gitse de, kızların yanına gitse de kafayı yersiniz, çünkü tek bir cinsiyet değiliz, fiziksel olarak farklıyız.

Homofobi tıbbi bir vaka ve bilimsel bir şekilde tanımlanmış bir rahatsızlıktır, tedavi olmaları şarttır, bir seçim değildir. Amerika'dan her yapılanı ''doğrudur, bilimseldir'' diyerek almak yanlıştır, bu da popüler kültürün etkisine girer.

Bilimsellik mi dedin? 430 tane canlı türünde eşcinsellik vardır. İnsan da bir türdür. Homosaphiens grubundadır. Bilimsellik derken işkembeden sallamayın. Bari bilimi kirletmeyin. Gerçi isteseniz de yapamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

quote:

İslam bir yana, eşcinsellik tabiata yani bilime aykırıdır. Doğuştan gay/lezbiyen doğulmaz, çocuk ortamda ne görüyorsa onu öğrenir. Doğuştan çift cinsiyetlilik çok ayrı bir konu, karıştırmayın.

Eşcinselliği çocukluktan sonra benimseyen kitle popüler kültürün kölesi olan kitledir, tedavi olması gerekir.

Birazcık düşünürseniz bile eşcinselliğin mantıklı olmadığını anlayabilirsiniz. Kadın üreme organındaki ve erkek üreme organındaki daha bilinmeyen onlarca fonksiyon var. Bu kadar ince ayarlanmış bir döngüyü bozamazsınız.

Örnek vermek gerekirse:

Gay bir sevgilinizin olduğunu düşünün. Erkeklerin yanına gitse de, kızların yanına gitse de kafayı yersiniz, çünkü tek bir cinsiyet değiliz, fiziksel olarak farklıyız.

Homofobi tıbbi bir vaka ve bilimsel bir şekilde tanımlanmış bir rahatsızlıktır, tedavi olmaları şarttır, bir seçim değildir. Amerika'dan her yapılanı ''doğrudur, bilimseldir'' diyerek almak yanlıştır, bu da popüler kültürün etkisine girer.

Bilimsellik mi dedin? 430 tane canlı türünde eşcinsellik vardır. İnsan da bir türdür. Homosaphiens grubundadır. Bilimsellik derken işkembeden sallamayın. Bari bilimi kirletmeyin. Gerçi isteseniz de yapamazsınız.

Bu bilimde hastalık kategorisine girdiğini değiştirmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

quote:

Örnek vermek gerekirse:

Bu bilimde hastalık kategorisine girdiğini değiştirmez

Hangi bilim eşcinselliğe hastalık diyormuş? İddianı kaynakla açıklar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: optimist0626

O konuda bilgim yok fakat bazı Hadisleri İslam düşmanı insanlar söylemiş olabilir.Bir programda bu Hadis konusu da geçiyordu linkini size atarım. Eğer hepsini reddiyorsa dediğiniz doğrudur hocam.

Hocam bir kere bile peygamberimiz şöyle buyurdu dediğini duymadım.
    Kütüb-i Sitte yani sahih hadisler Kuran-ı Kerim'den sonra ki en büyük İslam kaynağıdır.
    Şuan bütün Müslümanlar orada ki Hadis-i şeriflere göre namaz, oruç, zekat ve hac ibadetlerini yerine getirir.
    Bunları toptan yok soymak Müslümanlık olamaz.

Bana hadis deme ,külahları değişiriz Yunus kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamarink -- 30 Haziran 2015; 18:44:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Brain

quote:

quote:

quote:

quote:

Bırakın hocam 1 seneden uzun süredir YOĞUN OLARAK bu din tartışmalarına giriyorum, okuyorum tartışmaları falan. Kanıt gösterin inanayım diyorum yok, en ufak bir şey bile yok. Bu durumda benim inanıp inanmamam onları ilgilendirmez, durup duruken neden inanayım ki? Gel gelelim benim onlara karışmam konusuna. Karışmam çünkü din de yemek yemek gibi bir ihtiyaç ve buna karışamayız. İstediği dine inansın gerçek olmadığını bilsek bile bir şey söyleyemeyiz fakat inandığı din de saçma sapan şeyler olursa o zaman bizim tepkimiz olur. Neye inanıyorsa inansıni kurandaki gibi saçma sapan şeylerin geçtiği bir kitaba tapıyorlarsa problem var demektir. Kuranı her açışımda şansına mıdır nedir iğrenç iğrenç ayetler görüyorum, yok azgın şeytanlar, yok memeler, yok savaşın kesin biçim sizi çıkardıkları yerden sizde onları çıkarın... İnternette birkaç tane bulursun böyle ayet ama aç bak kurana er sayfada en az bir tane rezil bir ayet bulursun. Ama onlar kabul etmezler boşverin. Sıkışınca ayet atarlar. Zaman kaybı tamamen görmezden gelin, son birkaç nesil zaten 100 yıla müslümanlık falan da kalmaz.

hocam kitabı akıllı bir arap'ın yazdığı çok belli.. Ona saygım var çok akıllı ve keyfine düşkün (cinsel olarak) ve herşeyi kitabına uydurmuş.. Eski mısır , antik yunan , incil vs bunları araştırmış toplamış bir araya çok güzel bir biçimde kandırmış insanları.Basmış esrarı millete sonra ayı bölmüş falan :) Tamam ona RESPECT o zaman için kandırmış adam ... ama binlerce yıl sonra inananlar ? Şaka gibi...

Sen düşünebiliyormusun ki ulu bir yaratıcı olacak , kitabına tecavüz , pedeofili , cinsel istismar kötüdür demeyecek , bunlardan bahsetmeyecek ama cennette ödül olarak verilecek genç kızların meme uçlarının ne kadar dolgun oldugunun tasvirini yapacak ? Ya böyle birşey olabilir mi ya ? Ben tanrıya inanmam ama bir tanrı olsaydı bu kitaplara inananları "siz nasıl benim böyle sapıkça ve saçma sapan seyler yazacagıma inanıyorsunuz" diye bunları atar cehenneme....

Saçmalık yani... Bütün dinler öyle.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.