Şimdi Ara

Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben hangi adama saldırıya geçmişim kafanmı iyi kardeşim dinden çıkma.olayini ben demiyorum bu dinin bir kuralı oh ne ala ılımlı islam ürünleri sizi işine geleni al uy kurandan sonra ayıpladığı bir olaya özgürlük de kitabına karşı çık beyin bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

ben hangi adama saldırıya geçmişim kafanmı iyi kardeşim dinden çıkma.olayini ben demiyorum bu dinin bir kuralı oh ne ala ılımlı islam ürünleri sizi işine geleni al uy kurandan sonra ayıpladığı bir olaya özgürlük de kitabına karşı çık beyin bedava

sonra ali ile mehmet el ele tutuşurken görüldüğü için "müslüman" babası tarafından silahla kafasından vurularak öldürüldü haberleri alıyoruz azıcık açık görüşlü ol. laflara bak beyin bedavaymış. sana kalsa tüm kadınlar kapanmalır bi de dimi? kardeş sen bence pılını pırtını topla arabistana falan taşın, hergün günaha giriyosun türkiyede, açık kadınlarımız var pantolon giyen kadınlarımız var mazallah görürüsün yanlışlıkla falan. ben millete eşcinsel olması için destek vermiyorum, olanların özgürce toplumda yaşamasına destek veriyorum. günahsa ona günah, benim yapabilceğim birşey sonuçta onunla Allah arasında kalmış. Ne yapayım toplumdan mı dışlayalım adamları? kimse sana sormadı kuranda ayıp mı değil mi diye. direk konuya bodoslama dini karıştırarak giriyorsun. son mesajım. bu kadar gericilik nasıl oluyor anlamıyorum.

• varsın eşcinsel olsunlar birçoğunuz çıksın dinsiz bunlar ateist bunlar desin kitaba karşı geliyorlar desin dikkat ederseniz onların kendilerinden başka kimseye bir zararları dokunmuyor

milletin inancına laf uzatacagınıza once içinizdeki dindar kesime mensup tecavüzcü ve sapıkları ortadan kaldırmaya bu gibi olayları engellemeye yönelik fikirler üretin

• quote:

Orijinalden alıntı: bodyman700

asıl mesele; böyle tartışmalı bir konunun olduğu haberin, özellikle ramazan gibi müslümanların hassas olduğu bir ayda bu sitede neden yayınlandığıdır. ben açıkçası bunun altında kasıt ararım. herhangi bir teknolojiyle alakası olmaması ayrı dursun, en güzelinden bir magazin haberi olmuş. DH kendine bu konularda çeki düzen vermeli!

Forum da her dinden ve düşünceden insan var, bu forum islam cumhuriyeti ile yönetilen bir ülkede faaliyet göstermiyor, baskıcı müslümanlar kendine çeki düzen vermeli. Müslümanlar için bir sınır yok her şeyden tahrik ve rahatsız olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

Escinseller neden kurduklari iliskiye evlilik adi vermek istiyor? "Evlilik" ya da "Evlenme" dini bir fiildir, , neden israrla buna evlilik adini veriyor bunlar? Tamam ayni cinsten iki kisi iliski kurmak istiyorsa kimse engelleiyemez ama hem dinin koydugu sinirlari kirmak istiyorsun hem de bir baska dini fiili devami ettirmek istiyorsun, fazla celiskiye dusuyorlar

Dinle ne alakası var. Miras konusundan tut hastane refakatine kadar evlilik gerekiyor. Resmi bir işlemle ben bu kişiyle birlikteyim diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 27 Haziran 2015; 16:30:59 >
  • Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Ben eşcinselleri vurucam kesicemmi dedim bak yine diyorum alaycı tavırlar içindesin birde halen anlamıyorsun ben diyorumki müslüman bir insan bunu savunamaz benim konum bu ? savunuyorsada müslümanım diyemez sen halen bana neler diyorsun ben milletin ne halt yedigine karişamam sen hala siz asar siz kesersiniz kafasındasın.... ben inancım gereği böyle giderse bu insanlar ne olacagini yazdım sadece

• Kendilerini etkilemediği halde, başka insanların nasıl yaşayacağına karar veren hoşgörü dini mensupları doldurmuş konuyu yine.
  • crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Senin yaratanın senin nasıl evleneceğine karar veriyor, tüm dünyaya değil.
  • Eşcinsel evlilik, özgürlük veya hak adı altında sadece aynı cinsten iki bireyin evlenmesine indirgenebilecek bir durum değildir. Evet kimin kimle ilişkiye girdiğine karışılamaz ancak durum o kadar basit değil.

Fransa ve Hollanda başta olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde yıllardır serbest olan bir uygulama bu. Bu ülkelerde ilkokul müfredatından anne ve babanın önemi ve farkı kalkmış durumda. Çünkü artık sınıflarda evlat edinilmiş sadece 2 babası veya sadece 2 annesi olan çocuklar da var. Bu çocukların rencide olmaması için artık anneler günü babalar günü kutlanmıyor. Ebeveyn günü şeklinde kutlanıyor. Şu bir gerçek ki insanların hayatında çocukken ailelerinden öğrendikleri önemli derecede etkilidir. Bu çocukların nasıl yetiştiğine dikkat edin. Bu çocuklarla arkadaşlık eden çocukların nasıl etkilendiğini düşünün.

Bu sistemin bizim ülkemizde olduğunu düşünsenize. Birkaç nesil sonra tamamiyle yozlaşmış ve anne babanın önemi kalmamış bir toplum.

Bu yazdıklarımı çarpıtanlar olacaktır. Bu olay bir özgürlük değil bunu anlayın. Çünkü bu özgürlüğü sağlamak yukarıda anlattığım ve başka bir çok sebepten dolayı halkın kalanının özgürlük alanını çok daha büyük oranda kısıtlamakta.

En başta dediğim gibi eşcinsel evlilik sadece eşcinsel ilişkinin resmileşmesi anlamına gelmemekte. İsteyen istediğiyle ilişkiye girsin. Kimse karışamaz. Ama eşcinsel evlilik, aile gibi toplumun en temel yapısını kökünden sarsacaktır.

Kutlamayı bırak, savunulacak bir tarafı yok bana göre.

• Öncelikle haberin kaldırılmasını talep ediyorum.İlla tartışılacaksa genel kültür kısmına taşınsın.Kaç zamandır donanımhaber'e girerim ilk defa bu tarz bir haber görüyorum.

Şimdi sayın arkadaşlar 5 dakika islam dinini bir köşeye bırakalım.Bu eşcinsel veya gay (artık adına ne dersen de) denen HERİF'lerin yaptığı olay insanın yapısına anatomisine aykırı bir şeydir , topluma aykırılığından bahsetmiyorum bile.Erkek erkeği kesinlikle hamile bırakamaz ,çocuk doğmayıncada insanlığın geleceği olmaz. Madem böyle bir başlık açıldı bende biraz sert konuşacağım bu konuda.Ha diyeceksin yetimhaneden çocuk alır büyütür.E peki o çocuk istemiyorsa gay bir ana babayı diyecemde baba baba desek daha uygun olur , yada ebeveyn diyelim.E o çocuk belki o gay'ler gibi zihniyeti olan cinsel istismarcı bir yetimhane yetkilisi tarafından tecavüze uğradıysa yada tecavüze uğrayan bir arkadaşının durumuna şahit olup travma geçirdiyse?

Bakın dikkat ederseniz her türlü ahlaksızlık (evet ahlaksızlık 'ki bu eşcinsellik gibi bir sapkınlık nasıl meşrulaştırılmış ben halen hayret ediorum) amerika veya avrupa ülkelerinden çıkıyor.Bizim güney kore veya japonya gibi satılmış ülkelerde buna şak şak çekiyor "tebrik ediyoruuuuuz Allah hayırlı uğurlu etsiiiin daim olsun bir yastıkta kocasınlar" misali.

Şimdi buna çoğu özgürlük diyor saygı duyuyor değilmi?Peki o zaman hazır olun.Aynı amerikan sosyal medyası hayvanla livata (hayvanla cinsel ilişki) 'yı savunsa onun adıda özgür aşk olurmu?Onada saygı duyulurmu?

Cevap veriyorum : Duyulur.

Peki neden?Çünkü özgürlükler ülkesi amerika da yapılıyorda ondan.Bunlarada bir şey dersen adın gerici oluyor.Heleki müslüman isen.Hani bizim burada müslümanlara gerici diyorsunuzya sayın arkadaşlar.Bethasda bugün profil resmini değiştirdi gökkuşağı yaptı.O profil resmi adı altındaki yorumları girin okuyun bi zahmet,yorum yazanlar müslümanda değil yani.

Tarih boyunca bu iğrençliği benimseyip yaşama yaşatmaya çalışanların sonu hep helak olmuştur.Bakınız lut kavmi.Ha onada " ben müslüman değilim inanmıyorum diyorsan eğer ,bir isim vereyim pompei.Araştır bak ne olmuş sonuçları.Kaynak vermiyorum çünkü ne kaynak versem taraflı şu taraflı bu taraflı şucusun bucusun diyeceksin o yüzden kaynak vermiyorum.

Veh hasılı sayın çok hoşgörülü çok yenilikçi arkadaşlar neye saygı duyduğunu bilmediğin şeye saygı duyma.2 gün sonra sen evlendiğinde çocuğun eşcinsel olabilir bugünki fikrinde olmayabilirsin bilmem anlatabildimmi?

İnternette şirin veya özgürlükçü gözükme çabasına büyük lokma ye büyük söz konuşma.Ha bu arada senin gördüğün gay katliam'ı haberlerini nedense ben hiç karşılaşmıyorum.

Hele altta biri bir yorum yazmış arabistan'a falan git diye.İslam hakkında bir bilgi sahibi değilsen o konudada büyük konuşma derim.

Herkese iyi forumlar yazdıkça uzar uzatmaya gerek yok tekrar haberin kaldırılmasını talep ediyorum mübarek ramazan ayında forumda hiç görmediğim bir başlığın bu denli ortaya çıkması heleki teknolojiyle hiç alakası olmadığı halde teknoloji sitesinde ortaya çıkması çok garip.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir zekaya sahipsiniz de zoofili ile eşcinselliği bir tutabiliyorsunuz ben de ona şaşırıyorum.

Görmek istemediğin şeyi görmezsin. Her yıl onlarca nefret cinayeti işleniyor. Sırf eşcinsel diye kendi oğlunu tüfekle vuran insanımsılar var be.

Nasıl "meşrulaştırıldı" ne demek ? Eşcinsellik insanlığın varoluşundan beri mevcut. Semavi dinler gelmeden önce LGBT bireyler saygı görmeyi bırak kutsal sayılırlardı. Gökten 3 kitap indi, ne olduysa birden lanetliler arasına girdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 27 Haziran 2015; 17:16:21 >
  • Hayırlısı bakalım nasıl olacak
  • Evet çünkü dünyayı başkası yarattı değilmi

Ben dinimin gereğini konuşuyorum asalım keselim demiyorum halen aynı kafadasınız

• Bırakın herkes istediği gibi yaşasın dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist0626

O insanlar şuan yok demek nasıl bir düşünce tarzıdır? Örneğin Newton, Edison şuan yok, yaptıkları boşa mı gitti ? Hala fizikte Newton adı geçmiyor mu neredeyse çoğu konuda, geçmişte yapılan herşey bizi bugünlere taşımıştır bunu unutmayın.

O konuya nereden geldiğimizi de söyleyeyim. Müslüman insanları "gerici" olarak nitelendirdiğiniz için bunları söyledim size. Gerici bir Müslüman ileriye yönelik bilime katkı yapmak istemez. Bu açık ve net. Müslüman profesör ateist fizikçileri bilgisiyle çaresiz bırakamazdı size göre. Fakat yapıyor ve o insanlar karşısında susarak bakıyor sadece.

Bu ülke geri kalmış felan değildir ayrıca. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız ileride olan ülkelere gidebilirsiniz, elinizde ayağınızda zincir göremiyorum. Bu ülke bugün dünya devleri karşısında dim dik duruyorsa bunda Dinimizin payı çok çok büyüktür. Hani Kurtuluş Savaşını kazandık koskoca "ilerici" avrupaya karşı, orada bu gücü bize veren göğsümüzdeki İman gücüdür.

Bunları reddedebilirsiniz. Bu durumda aksini ispatlayın. Konunun niye buraya geldiğini anlamışsınızdır umarım yeterince açıkladığımı düşünüyorum.

Neyini dik duruyoruz arkadaşım emperyalizm ne derse o geçiyor bu memlekette. Ürettiğin bi teknolojin yok sanayin yok dışa bağımlısın her şey de istediğin kadar dik duruyoruz de. Bunun başlıca sebebi de insanların sorgulamaması ve düşünmemeleridir. Bu biraz dinle de alakalı ne yazık ki onuda yanlış anladığımız için. Habere gelecek olursak ben kabul etmiyorum kesinlikle ama herkesin kendi yaşantısıdır kimseyi ilgilendirmez.

• Madem bu kadar açık görüşlüler! niçin evlenme ihtiyacı duyuyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auroth

Nasıl bir zekaya sahipsiniz de zoofili ile eşcinselliği bir tutabiliyorsunuz ben de ona şaşırıyorum. Görmek istemediğin şeyi görmezsin. Her yıl onlarca nefret cinayeti işleniyor. Sırf eşcinsel diye kendi oğlunu tüfekle vuran insanımsılar var be. Nasıl meşrulaştırıldı ne demek ? Eşcinsellik insanlığın varoluşundan beri mevcut. Semavi dinler gelmeden önce LGBT bireyler saygı görmeyi bırak kutsal sayılırlardı. Gökten 3 kitap indi, ne olduysa birden lanetliler arasına girdiler.

İlk kitap/suhuf ilk insana indi 3 kitapla gelmedi dinler!

• Dini açıdan bakarsak tamamen yanlış,
    dini bir kenara bırakırsak materyalist açıdan yine yanlış
    evrimsel açıdan bakarsak yine yanlış.

Peki kime doğru?
    Kendinden öncekileri,kendisiyle yaşayanları ve kendinden sonra insanlara dünyaya ne olduğunu önemsemeyen, aslında beyni ile apış arası yer değişmiş ve bunun farkında dahi olmayan, yeryüzündeki en zararlı canlı tipi.
  • Hala daha tabuları yıkamamışız..

• Arkadaşlar uğraşmayın boşuna , anlatamazsınız ateist insana bunları.Ben @Auroth'dan hala cevap bekliyordum acaba şimdi ne diyecek diye , yazdıklarım ona dokunmasın diye de bloklamış sanırım.

İşlerine gelmeyince blokluyorlar ki cevap veremeyeceği şeyin altında kalmasın.Çok gülüyorum yahu böyle insanlara.

Çoğumuz şunu demek istiyoruz;
    -Müslüman insan eşcinselliği savunamaz çünkü Kur'an-ı Kerim'e göre bu yasaktır.Savunacak olursa kendi dinine ters hareket yapmış olur.Gayet açık bir mantık hatası yani.
    İnsanlığın dünyada varoluşundan beri bakıldığında zaten bu insanın yapısına , doğasına aykırıdır.Bunu sıradan , normal birşeymiş gibi gösterip çocuklara bunun kötü birşey olmadığını söyleyerek mi yetiştirmek istiyorsunuz ?

Bunu bir türlü anlatamıyoruz arkadaş.Sizin başınıza gelse , sizin çocuğunuz eşcinsel olsa böyle düşünmezdiniz bence.Bu haber gerçekten foruma uygun olmadı , hele Ramazan ayında.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.