Şimdi Ara

Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Tanrı'nın yarattığı, o şekilde hissettirdiği insanların yaptıkları neden dinsizlik oluyor? Bence bu en doğal hakları. Keşke Türkiye'de de böyle bir şey olsa.

Not: LGBT bir birey değilim.

Eşcinseller genetik bir bozukluk yaşamazlar. Çocuk da yapabilirler. Eğer genetik bozukluk olsaydı bazı toplumlarda daha sık görülen bir olgu olurdu. Örneğin sarışın olmak kuzey toplumlarında daha sık görülür, çünkü genlerle geçer; ancak eşcinsellik buna benzer biçimde belli bir yerde toplanmıyor. Yani psikolojik tedavi şart.

Küçüklüğümüzde oynadığımız kare,üçgen,daire köşeleri olan, puzzle'a benzeyen blokları biliyorsunuzdur. Birleşmeleri için kesilmiş boşlukları vardır. Kareyi üçgen boşluğa sokamayacağın gibi kare boşluğa da üçgen girmez, düzeltmeniz gerekir yoksa kale yapamazsınız. Bu yüzden eşcinsel kişilerin tedavi görmesi gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 28 Haziran 2015; 13:52:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Escinsellik bir hastalıktır, genetik hormonal veya psikolojik sorunlardan dolayı insan eşcinsel olur. Genetik veya hormonal bozukluk yüzünden escinsel olanlara bişey diyemeyiz ama kafası bozuk olduğu icin hemcinsine meyledenler Canlılar içerisindeki bir pürüzdur, bunun tek izahi sapıklıktir.

Bu arada siz eşcinselmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle karşı çıkılmaması tarafdayım sonuçda o da bir hastalık

• quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

Escinsellik bir hastalıktır, genetik hormonal veya psikolojik sorunlardan dolayı insan eşcinsel olur. Genetik veya hormonal bozukluk yüzünden escinsel olanlara bişey diyemeyiz ama kafası bozuk olduğu icin hemcinsine meyledenler Canlılar içerisindeki bir pürüzdur, bunun tek izahi sapıklıktir.

Bu arada siz eşcinselmisiniz.

Benim eşcinsel olup olmamam seni ne ilgilendiriyor ?

Hayatında tek bir eşcinselle bile konuştun mu ? Nereden çıkarıyorsun aşk, sevgi olmadığını ? Soruma bir cevap ver sen önce, lafı değiştirme.

Eşcinselliğin bir hastalık olduğunu, hormonal ve psikolojik sorunlar nedeniyle oluştuğunu gösteren bilimsel bir makale göster. Kim nerede demiş hani ? Yoksa senin uydurman mı bunlar ?

@Quad HD Ne hastalığı arkadaşım ? Hastalık hastalık diye diye bıkmadınız kendi şeyinizden laf uydurmayın nerede denilmiş hangi bilimsel dergide yayınlanmış hastalık olduğu ? Hangi psikolog, psikiyatr, tıp, sağlık derneği hastalık diyor ? Makale paylaşın, gösterin okuyalım. Kuru kuru hastalık demekle olmuyor öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 28 Haziran 2015; 14:11:56 >

• İslamcılar yine çıldırdı.İşide laf ederler birde.İşid gayleri çatıdan aşağı atarken adamları neden savunmuyorsunuzda zalimlik bu diyorsunuz..
  • SAPIKLIK BUNUN BAŞKA BİR İSMİ YOK ARKADAŞ ...BUNU OLAĞAN GÖREN VE DESTEKLEYEN HER CANLI DA ONLARDAN FARKSIZ DIR..

• Herkes istediği gibi yaşıyorsa neden evlenme haklarını vermiyoruz? Herkes müslümanlık kuralları içerisinde yaşamak zorunda değil nitekim.

• Eşcinsel arkadaşım tabikide var ve yeyerince bilgi sahibi olduğuma eminim.

Escinsellik ve normal arkadaslik arasindaki tek fark sex tir, sex yoksa eşcinsel diyemeyiz.
    Bu durumda escinselligi hemcinsiyle cinsel munasebette bulunan seklinde tanimlariz, escinsellik %100 sexten ibarettir, sex yoksa escinsellikte yoktur

• Arkadaşlar gay evliliğe karşıysanız gay evlilik yapmazsınız. Gerisi, kimin kiminle evlendiği boşandığı sizi ilgilendirmez. Sizin inancınız da sadece sizi ilgilendirir.

• Müslümanlık kuralları içerisinde yaşamak zorunda değil fakat Müslümanlığa saygı göstermek zorunda.Bu ülke de Müslüman bir ülke olduğu için evlenmelerine izin vermek demek , ülkenin karışması demek olur.
    O kadarı fazla olur.Bireysel mevzu değil bunlar toplumsaldır.
  • quote:

Eşcinsel arkadaşım tabikide var ve yeyerince bilgi sahibi olduğuma eminim.

Escinsellik ve normal arkadaslik arasindaki tek fark sex tir, sex yoksa eşcinsel diyemeyiz.
    Bu durumda escinselligi hemcinsiyle cinsel munasebette bulunan seklinde tanimlariz, escinsellik %100 sexten ibarettir, sex yoksa escinsellikte yoktur

Birbirine aşık olup seven eşcinseller ne o zaman, uzaylı mı ?

Kimmiş o eşcinsel arkadaşın merak ettim zira gram bilgin yok. Eşcinseller aşık olmaz demek cahilliğin daniskasıdır.

Ayrıca seks hem heteroseksüel olsun homoseksüel olsun her ilişkide yaşanır, bir kıstas malzemesi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 28 Haziran 2015; 14:47:25 >
  • Kusura bakma saçma sapan konuşuyorsun. Kimsenin evliliği seni alakadar etmez. Ortalık karışırsa o sizin hoşgörüsüzlük ve saygısızlığınızdan olur.

• Bende bu konu nasıl bu kadar mesaj Aldı diyordum ,meğer rutin İslam-Konu uyumu Tartışmaları imiş.

• Homofobiklere gelsin

Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor
  • Hala anlamakta zorlanıyorsunuz.İşine gelmeyince saçma sapan konuşmaya başladım öyle mi :) Sadece gülüyorum bu halinize.

Kimsenin evliliğine karıştığım felan yok hala anlamakta güçlük çekiyorsunuz.Ortalık karışırsa o bizim hoşgörüsüzlük ve saygısızlığımız öyle mi ?

Müslümanların dinine ters bir olayı Müslüman bir ülkede savunmak kimin saygısız ve hoşgörüsüzlüğü ? Üstelik bizden bunu desteklememizi bekliyorsunuz.
    Bırakın artık şu tek taraflı bakış açısını.Biraz empati yaparak yorum yapın şuraya da bir şeye benzesin.
    İnat sizin gözünüzü bürümüş. Eşcinsel ve evlenmek isteyen mi var ? Buyursun gitsin izin olan ülkelere , zincirle bağlamıyoruz.
  • quote:

Eşcinsel arkadaşım tabikide var ve yeyerince bilgi sahibi olduğuma eminim.

senin erkek arkadaşın kankan , romantik bir ortamda gözlerinin içine dakikalarca bakıyormu ?

senin erkek arkadaşın kankan çok sevindiğinde yanağından bir buse alıyor mu ?

senin erkek arkadaşın kankan oturup sohbet ederken saçlarını okşuyor mu ?

senin erkek arkadaşın kankan sinemada eline sıkı sıkı sarılıp basına omzuna koyuyor mu ?

senin erkek arkadaşın kankan baska bir arkadasınla dışarı çıktıgında nerdesin sen kimlesin merak ettim diye arıyormu ?

senin erkek arkadaşın kankan seni çok seviyorum sensiz yapamıyorum seni çok özledim diye mesajlar atıyor mu ?

erkek arkadaşın kankan biz çok yakın arkadaş olduk evlenelim bir aile kuralım diyor mu ?

Bunlarda sex yok demekki bunlar eşcinsel davranışlar değil , sen yoksa yukarda yazdıgım gibimisin erkek arkadaşların la ? Olabilirsin çünkü sana göre yukarda yazdıklarım sadece dostluk belkide gizli eşcinselsin farkında değilsin ? Çünkü sana göre yukarda yazdıklarımı kendi cinsindeki kankaların arkadaşların ile yapman normal ...

Saçmalamanın dibine vurmuşsun

• Bu ülke müslüman bi ülke değil, burda tüm inançlara eşit yaklaşmak kanun gereğidir. Önce bunu öğrenmeniz lazım.
    Gay evliliği sizi enterese etmez.

• burasi %99 musluman bir ulke
    yersen

biraksan keserler gayleri.
    o sebeple laf anlatmaya calismayin, anlamayacaklar.
    Zaten yavas yavas arap ulkeleri gibi oluyoruz.
    amerikada hemcinsler evlsnebiliyor , turkiyede halen kizla erkekler beraber okumasin diyen tipler var.Bunlarin eline firsat gecse , musluman olmayanlari bastirir hatta öldürür.Arap ulkelerinde oldugu gibi.
    o sebeple "sevgi sevgidir" mantigini anlatmaya calismayin.
    Duvara konusmaktan farkiniz olmaz.
    birakin kudursunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist0626

Hala anlamakta zorlanıyorsunuz.İşine gelmeyince saçma sapan konuşmaya başladım öyle mi :) Sadece gülüyorum bu halinize.

Kimsenin evliliğine karıştığım felan yok hala anlamakta güçlük çekiyorsunuz.Ortalık karışırsa o bizim hoşgörüsüzlük ve saygısızlığımız öyle mi ?

Müslümanların dinine ters bir olayı Müslüman bir ülkede savunmak kimin saygısız ve hoşgörüsüzlüğü ? Üstelik bizden bunu desteklememizi bekliyorsunuz.
    Bırakın artık şu tek taraflı bakış açısını.Biraz empati yaparak yorum yapın şuraya da bir şeye benzesin.
    İnat sizin gözünüzü bürümüş. Eşcinsel ve evlenmek isteyen mi var ? Buyursun gitsin izin olan ülkelere , zincirle bağlamıyoruz.

Ülkenin dini olmaz.İçinde yaşayan insanların dini olur. Türkiye müslüman bir ülke değildir.O madde 1928'de çıkarılıp yerine turkiye laiktir maddesi getirilmiştir.Bunlar olacak turkiyede rahatsız oluyorsanız buyrun iran ırak suriye vs sizin deyişinizle müslüman ülkeler var ülkenin dininin islam oldugu buyrun oraya gidip dininizi yaşayabilirsiniz.

• Eşcinsellere karşı bir önyargım yok kim ne seçerse seçsin toplumda normal gibi göstermemek lazım tabi bu durumu fakat eşcinsel birinide sırf eşcinsel diye öldürmek, işkence etmek, toplumdan soyutlayıp hertürlü imkanını kısıtlamakda doğru değildir.

Ha birde kadın olsaydım kesin lezbiyen olurdum diye düşünmüşümdür hep söyleyeyim dedim farkettimki birçok erkek aynı düşünüyor hormonlardan kaynaklanan durum heralde
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.