Facebook'da bir grubun yöneticisiyim.Grup spesifik bir organizasyonun benim yaşadığım şehirdeki ayağının grubu bu sebeple kapalı bir grup ve katılım isteği gönderen kişilere tek tek mesaj atarak bazı konularda açıklama yapmalarını istemekteyim.
Son zamanlarda bir güncelleme oldu ve grubun türünü seçmemi istedi "Alım Satım, Etkinlik ve Plan, Kulüp vs." gibi bu seçimi yaptığım günden beri gruba günde onlarca katılım isteği geliyor, ki bu kişiler çok alakasız insanlar yöneticisi olduğum organizasyonla uzaktan yakından alakası olmayan kişiler veya sahte hesaplar. Muhtemelen yöneticisi olduğum grubu Facebook bir yerlerde önerilen gruplar olarak falan sunuyor ve insanlarda bilmeden etmeden talep gönderiyor diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu durumu engelleyebileceğim, grubu sadece arayan kişilerin bulabileceği bir hale getirmek için ben bir ayar bulamadım, bu konuda yardımcı olabilecek fikri olan var mı?
Not. Yeni güncelleme ile katılım isteği gönderen kişilere otomatik soru sorma olayından bilgim var fakat bu yöntemi kullanmak istemiyorum, tek tek mesaj atmam gerekiyor.