Şimdi Ara

Facebook Sayfa !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Facebookda Yeni Açılmış Amatör Bir Sayfam Var Ve Daha Çok Acemiyim Bu Konularda. Sayfayı Nasıl Büyütebilirim Acaba ?Para Vermek Veya Hile Yapmak İstemiyorum Emeğimle Yapıcam
    Önerileriniz nelerdir ?

Link:https://www.facebook.com/pages/G%C3%BCndem-Spor/905656969526064

Şimdiden Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reklam vermeden sayfayı büyütmek çok zor bence çünkü sayfanı insanlar görmez. Ancak onlara davet göndermelisin veya bir sitede görmeliler ki beğensinler. Tek tek arkadaşlarına davet gönderirsin, beğenirler, kaliteli içerik oluşturursan sayfayı beğenen arkadaşlarının arkadaşları da bunu görebilir ve sayfayı beğenibilir. Yani bir kişi sayfayı beğendiğinde arkadaşları onu gördüğü için merak edip girerler ve kaliteli içerik gördüklerinde beğenirler. Hızlıca büyütmek istiyorsan reklam vermen şart bence. Reklamlar da tıklama veya beğenme başına ücret kesiliyor. Mesela ben sayfamda bir gönderinin reklamını yaptım 25 bin kişiye ulaştı 5 bin kişi etkileşimde bulundu toplamda 30 TL tuttu. Şöyle bir endişen olmasın: "Ben şimdi gönderinin reklamını yaparım atıyorum 100bin kişi etkileşimde bulunur çok para öderim." Böyle bir şey yok çünkü günlük bir bütçe belirliyorsun o bütçen bittiğinde zaten kampanya da bitmiş oluyor, ha bütçeyi arttırıp kampanyayı devam ettirme şansın da var tabii...

• Bu arada sayfa pörtlemiş o kadar şeyi boşuna mı yazdım ben şimdi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.