Şimdi Ara

Facetime ve iMessage Etkinleştirme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce iPhone XS Max' tan iPhone 12' ye geçtim. geçiş sonrası facetime ve iMessage' da mail adreslerimi kullanabiliyorum ancak telefon numaram "etkinleştirme bekleniyor"da kalıyor. bir süre sonra etkinleştirme başarısız oldu şeklinde uyarı veriyor. Türk telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetleri yaptığım görüşmede, hattımın yurtdışına sms alıp gönderme hizmetinin açık olduğunu, akıllı fatura özelliği bulunmadığını teyit ettim. Hattın kullanım detayında da 447.... ile başlayan numaraya sms gönderdiğini görebiliyorum.

Apple tarafında da kıdemli danışman ile görüşüyoruz. Apple web sitesinde bulunan makaledeki önerileri sırasıyla uygulatıyor. Her yeni yöntemden sonra 24 saat etkinleştirmenin tamamlanabilmesi için bekliyoruz ancak henüz başaramadık. Son öneri aşamasındayız, bu aşamada da çözüme ulaşamazsak konuyu mühendislere aktaracaklar.

Babam da, benim eski iPhone XS Max' ımı kullanıyor. o da türk telekomlu. onda da aynı problem var.

daha önce başına gelip çözüme kavuşturabilen varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.

iyi forumlar.

• Doğulama işlemi sırasında yurt dışına SMS gönderiyor. Hattın yurt dışına SMS gönderimine açık olması gerekli. Ayrıca bu gönderim ücretli olduğu için hesabında bakiye olması gerekiyor.

• aynı sorun bende de mevcut. hat türktelekom ve 447 ile başlayan numaraya sms gönderiyorum. 0.87kr ücret kesiyor, hattım faturalı, sms gidiyor ama sonuç değişmiyor, etkinleştirme hatası alıyorum.

cihazımda e-sim olduğu için cihazı sıfırlayıp yeniden kurulum yapmayı da deneyemiyorum ama sorunu bir şekilde halledebilirseniz buraya nasıl yaptığınızı yazarsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 12 Ağustos 2021; 14:8:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsi41

Doğulama işlemi sırasında yurt dışına SMS gönderiyor. Hattın yurt dışına SMS gönderimine açık olması gerekli. Ayrıca bu gönderim ücretli olduğu için hesabında bakiye olması gerekiyor.

mesajımda, bunlarla ilgili sorun olmadığını belirtmiştim.

• seglopsi kullanıcısına yanıt

apple destek ile sorun hakkında görüşüyoruz. çözebilirsem tüm detayları tüm detayları burada paylaşacağım.

• Sim kartı yenilemeyi deneyin.Turkcellde başıma gelmişti yeni sim kart cıkarttırıp denediğimde sorun çözüldü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt

önceki gün fiziki sim' den eSIM' e geçtim. Sorun devam ediyor.

• sorun kendiliğinden düzeldi, bugün tekrar deneyin. her iki hattımda da etkinleştirme başarılı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seglopsi kullanıcısına yanıt

Evet, 13.08.2021' de benim sorunum da düzeldi. yoğunluktan dönüş yapamamıştım. teşekkürler bilgi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.