1 hafta önce iPhone XS Max' tan iPhone 12' ye geçtim. geçiş sonrası facetime ve iMessage' da mail adreslerimi kullanabiliyorum ancak telefon numaram "etkinleştirme bekleniyor"da kalıyor. bir süre sonra etkinleştirme başarısız oldu şeklinde uyarı veriyor. Türk telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetleri yaptığım görüşmede, hattımın yurtdışına sms alıp gönderme hizmetinin açık olduğunu, akıllı fatura özelliği bulunmadığını teyit ettim. Hattın kullanım detayında da 447.... ile başlayan numaraya sms gönderdiğini görebiliyorum. Apple tarafında da kıdemli danışman ile görüşüyoruz. Apple web sitesinde bulunan makaledeki önerileri sırasıyla uygulatıyor. Her yeni yöntemden sonra 24 saat etkinleştirmenin tamamlanabilmesi için bekliyoruz ancak henüz başaramadık. Son öneri aşamasındayız, bu aşamada da çözüme ulaşamazsak konuyu mühendislere aktaracaklar. Babam da, benim eski iPhone XS Max' ımı kullanıyor. o da türk telekomlu. onda da aynı problem var. daha önce başına gelip çözüme kavuşturabilen varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum. iyi forumlar. |
Bildirim