|
Bildirim
|
. |
Bu yama benim ilk ve en büyük çeviri eserim olacak umarım beğenerek oynarsınız bitirmek için elimden geleni yapıyorum emin olabilirsiniz. |
. |
. |
. |
Teşekkürler dostum valla gece gündüz çeviriyorum.
Dikkat ettiysen soldan bir kelimeye tıkladığında sağ taraftaki pencerede açılan satır sayısını görebiliyorsun.tahmin ettiğimden çoooook daha fazla diyalog vs var . Rdr 2 demi yoksa bundamı daha fazla diyalog var emin değilim.inanılmaz bir iş olacak umarım kazasız belasız biter sabah 08:52 ben hala başındayım elimden veldiğince hızlı yapıyorum bende çeviri bittiğinde baslayacağım oyuna.sevgilerim ile. |
. |
.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kolay gelsin |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 6 Aralık 2020; 5:19:53 > |
kolay gelsin |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kolay gelsin. |
ban yemeyelim babo |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 6 Aralık 2020; 5:20:1 > |
Kolay gelsin |
Vallahi 3 - 4 Aylık Bir Aradan Sonra Buralar Yeniden Hareketlenmeye Başladı.. Kolay Gelsin :) |
Qnoops ile bağlantın nedir merak ettim sizi yeni gördüm burada |
Online oyuna yama yaparsanız ban yeme ihtimaliniz yok mu? |
yok mod destekliyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 6 Aralık 2020; 5:20:11 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 6 Aralık 2020; 5:20:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |