Şimdi Ara

Fan sesinden kurtulma Yöntemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar eskiden acık olan balkonu bizimkiler cam pencere yapınca aklıma bu fikir geldi. pc yi kapalı cam balkona koydum uzay montaj yaparak bu sayede kasayıda satmış oldum ayrıca fan sesinden kurtuldum sayılır.
    pencerenin kenarını biraz delerek içinden gecirdim tüm kaploları monitör klavye hepsi diğer odada ve sessiz bir şekilde kullanıyorum.
    + ları
    fan sesi yok
    gece acıkta olsa rahatsız etmiyor
    bileşenlerin calıştığı zaman yaydığı o pis micro cip kokusu odaya girmiyor.(eski odada sabahları yanık kokusu gibi vs havalandırmak gerekti)
    fanlar artık toz toplamıyor ve ısınmıyor (halıdan toz kalkınca kasaya cekiyordu)
    klavye fare kaplosuz sorunsuz cekiyor
    -leri
    bilgisayarı kapatıktan sonra yada reset atmak için odaya girmek gerek düğme yapılabilir...
    dvd sürücü 3.0 usb gibi cıkışları mecbur odaya girip takmak gerekiyor
    görüntüden fedakarlık
    evde kücük cocuk varsa kaploları kopartabilir..(bizde yok)
    aileden birisi elini fana kaptırabilir..(birşey olmaz ama yaygara kavga cıkabilir evde)

Amd 6100 işlemci 35 derece (o.c 4 ghz oyunda 50 derece)
    Msi 970 a 46 anakart 40 derece
    Asus hd6850 1 gb ekran kartı 55 oyunda 60 derece
    1 tb samsung hdd 15 derece (üstünde fan var.altında kendi yapmış olduğum lastiklerin üzerinde duruyor uhultu yapmıyor)
    2 Adet 1 tb harici hdd 3.0 samsung -wd

ben bu şekil yaptım siz direk kasanızı diğer odaya koyup duvardan bir delik acabilirsiniz kasadan sökmenize gerek yok ben söktüm cünkü kasa 300 lira ediyordu onun yerine başka birşey aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 11 Mayıs 2014; 12:58:56 >

• hiç üşenmedinmi arkadaş naısl becerdin oha
  • Gayet yaratıcı bence.
  • tskler
  • hocam aynı anakart ve güney köprüsüne el değmiyor bu fanı nerden buldunuz performansta değişim oldumu sıcaklık düşünce
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    güney köbrüsüne amd nin işlemci fanını koydum küzey eski anakartta ısınıyordu bu ne demek eski derken şöyle..
    msı970-46 a modelinden 2 çeşit var biri yeni nesil diğeri eski nesil olan .eski nesil anakart köbrüler ısınıyordu ve bakır soğutucu aldım taktım.
    anakart bozuldu vatana verdim sıfır geldi ama gelen kartın köbrü yeri ekran kartının altına girmiş yani 2 ci bir tasarım yapmışlar bu sadeyede aldığım soğutucuyuda takamadım olmadı vida yerleri.
    ama bu yeni anakart ısınmadı pek ve eski blok soğutucusudaha büyükdü yeni kartta gelen ise daha kücük ve yeri değişmiş.
    siiznki kesin eski anakarttır serileri aynı olabilir ama fabrika 2 tasarım yapmış demek bir hata vardı ..
  • bu yorum olmadı aksama yardımını bekliyorum resimleri atacagım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    program ile baktınmı kac derece sizinkiler ?
  • Masallah zekıce olmus. Bide bu arada monıtor marka ne serı ne begendım
  • 1400x900 19inç bir vestel monitör eski kasadan tek o sağlam cıktı kasa ömrünü doldurdu yeni pc topladık monütörün maşallığı var ama yeni baktımda 350 400 den aşa yok değmez
  • Aynı konuyu açmamışmıydın aylar önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acmıştım ama forumun yüzde 90 geneli okuma yazma bilmediği için resimlere bakarak yorum yapar oldu bende kirlenen konuyu kapatım yeni actım

adamlara diyorumki kapalı cam balkon.alayı diyorki balkona kuş girer yuva yapar ? kapalı diyoruz halen aynı muhabbet . konu dışından buraya gelenler coğu yazıyor.
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Bende yorum yapmıştım belki hatırlarsın.hatta yazın orası nemlenir.yada güneş ışığından llumsuz etkilenir gibi bişeyler yazmıştım.ama kuşmuş girer demedim okadar salak değilim.

• hatırladım onu hocam seni. 10 yorum varsa kesin 8 9 tanesi dalga amaclı atılan klasik konu dışı yorumları idi...ben insanlara birşey gösteriyorum belki işlerine yarar bir faydam olur diye adamalr dalgaya alıyor bizi..
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Hepsi msj kasıp egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar.boşver takma kafana sen açtın konumu ciddi olanlara bilgini anlat.

• Çok iyi olmuş bende böle bişey düşünoyrum kasayı saklamam lazım çok ses yapıyor
  • Tam türk tasarımı gayet yaratıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.