Bildirim
Fan soketi koptu .
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yapılır yapılmasınada resimleri geriden çekte nerden koptuguna bakalım birşey anlaşılmıyor bu arada nasıl kopardıgını sormicam bile :D -
Fanı çıkartıp termal macunu yenilicektim . O korkunç çıtırt sesiyle kopuverdi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerine lehimlenebilir, ama çok ince işçilik gerekir, aksi taktirde daha kötü olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kopan söket CPU_FAN söketidir.Alternatif olarak powersupleden enerji sağlarsınız ancak o zaman sabit hızda döner fan, pc fazla dönmeye ihtiyaç duyduğu zaman hızlanmaz ve bu sefer ısınmaya bağlı resetler.
edit: laptopmuş kasa sandım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterOfPuppets -- 11 Aralık 2015; 14:06:53 > -
Kendin yapmaya çalışmam zaten lehimin ısısıyla anakarta da zarar verebilirim. Sanırım soketin önündeki diyotun cikiş bacaklarından lehim yapılması gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koparmasını biliyorsun takmasınıda bileceksin :D :D :D ufak bir espiri bir uzman elektronikçi işinizi görecektir dediğim gibi işi bilen elektronikçi veyahut bilgisayarcılar yapar -
Birkaç markanın yetkili servisi olan bir tamirci var onlara goturucem artık. O anki üzüntü ile " tamir olur " tesellisini almak için sordum hemen. Bekledigim cevabı vererek içimi rahatlattiniz ilginiz ve cevaplariniz için tesekkur ederim :) Tamirin sonucunu da yazarım başına gelenede yardımcı olmak için .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X