-TÜRKÇE OLMUYOR- Öncelikle Epic Games'ten Far Cry 5 Gold editon satın aldım. uPlay üzerinden de indirdim. Kaspersky'i ve Defender'ı, güvenlik duvarını kapattım. Temiz bir kurulumdan sonra yamayı kurdum. Oyun Türkçe olmadığı gibi girdiğimde menü ve seçenek ekranı da gelmiyordu. Not: 2018'i de, 2019'u da tek tek kurmayı denedim. Yamanın yedekleme kısmında bir problem olabileceğini düşünüp manuel yedek de aldım. Yedekleme yapmadan da kurdum ve her denememi oyunun sıfır, temiz halinde yaptım. Sonuç aynı. -Yama kurulumu sorunsuz gerçekleşiyor ama oyun hiçbir şekilde Türkçe olmuyor. Aynı problemle karşılaşıp çözen, neden yamanın yapılamadığını bilen ya da genel olarak yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer. |
Far Cry 5 Türkçe Yama Sorunu: Nasıl Çözülür?
Far Cry 5 Türkçe Yama Olmuyor
- "Far Cry 5 Türkçe yama" araması yaptıysan ve yama yüklerken sorunlarla karşılaştıysan, yalnız değilsin. Bu sorun, birçok oyuncu tarafından rapor edilmiştir.
Far Cry 5 Gold Edition Türkçe Yama
- "Far Cry 5 Gold Edition Türkçe yama" için de benzer sorunlar yaşanabilir. Gold Edition, oyunun genişletilmiş bir sürümüdür ve Türkçe desteği içermemektedir.
Yama Sorununu Çözme
-
Türkçe yama sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
- Oyunu ve yamayı en son sürümlerine güncelle.
- Antivirüs yazılımının yamanın yüklenmesini engellemediğinden emin ol.
- Oyunun yüklü olduğu dizini kontrol et ve herhangi bir eksik veya bozuk dosya olup olmadığını kontrol et.
- Bilgisayarını yeniden başlat ve yamanın tekrar yüklenmeyi deneyin.
-
Sorun devam ediyorsa, oyunun geliştiricileriyle iletişime geçmeyi deneyebilir veya çevrimiçi forumlarda ek çözümler arayabilirsin.
Önemli Not:
- Oyunun resmi olarak desteklenen dilleri dışındaki diller için yamaların kullanılması, oyunun performansını etkileyebilir veya oyunun düzgün çalışmasını engelleyebilir. Yalnızca güvenilir kaynaklardan indirilen yamaları kullanman önerilir.