Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Farklı markalarda tabletler Satın Al 6 Aralık 2022 16:18 1 1 Farklı markalarda tabletler Satılık tabletler sorunlarını tek tek yazdım sadece ekran parasına veriyorum, ekranını alıp sensör panel yapabilirsiniz. Detaylı fotoğraflarını ekliyorum KFG yoktur. Şarj aletleri yoktur.1==> Casper L20Pandemi döneminde alındı Eba ve oyun için kullanıldı. Pili bitiktir. Şarj aleti ile açılıyor fakat çıkarınca kapanıyor. Yetkili servisine en son sorduğumda 30 dolar+kdv ye yapıyordu. Fiyat: 1.000 TL2==> Samsung Tab 3 Lite (T113)Eşimin kullandığı tabletti, Apple alınca boşa çıktı. Çalışıyor bir sorunu yok uzun süredir kullanmadık bu yüzden pili boştur ondan kapalı. Fiyat: 400 TL3=>> ZTE S7LTv çıkışı olan bir tablettir. Zamanında hediye olarak gelmiştir.Fiyat: 500Tl4=>> VVSUMBu tableti çok eskiden hdmi girişi olduğu için almıştım sonra ihtiyaç kalmayınca dolaba kaldırdım. Fiyat=>> 500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ARCTIC FREEZER 34 ESPORTS DUO BEYAZ [SATILDI] Xigmatek Galaxy III ESSENTIAL 3x120mm A-RGB Fan [SATILDI] SAPPHIRE NITRO+ 6800XT SE [SATILDI] Arctic Freezer 34 eSports DUO (White) Akasa Fan ile