Şimdi Ara

Fatih Terim Haklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi konudan bahsettiğini bilmiyorum ama eğer Göktan Töre mevzusundan bahsediyorsan tamamen haksız. Silah çekme olayları bir yana, oyunculuk kalitesi bakımından düşünülürse Hakan'a yazık oldu. Gökhan'a bildiğin torpil yapıldı..
  • Gokhan icin hatasini affetmiyim mi gibi laflar etti ona bisey diyemem de medya icin cok agir konustu, cogunda hakliydi. Medyayi kuyusunu kazmakla sucladi aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Töre'nin olayının medyada geçtiği şekliyle doğru kabul edelim,Gökhan Töre %100 hatalı böyle bir davranış kabul edilemez de,niye kimse Hakan'ı ya da Ömer'i sorgulamıyor acaba bu adamlar çocuk gibi Gökhan varsa biz yokuz diyorlar tamam diyelim yaşananlardan sonra bu normaldir ancak madem böyle bir şey yaşandı niye gidip adam gibi savcılığa suç duyurusunda bulunmuyorsunuz,bu işin gerçek çözüm yolu budur,madem gökhan suçlu şikayetçi olun cezasını çeksin,nedir bu ben sakatım bahaneleri.Ayrıca olayın üzerinden de 1 yıl geçmiş hala bekliyorlar adamlar.
  • gökhan 1 yıl takıma alınmamış, hakan ve ömerden defalarca kez özür dilemiş ama hakan veya ömer savcılığa suç duyurusunda bulunmamış? bu olay daha önce sonuçlanmalıydı iyi yada kötü, devamındaki süreç her türlü zarara uğratır gökhanı hakanı ömeri milli takımı falan yani.. basın konusunda ise bunu milli takımın maçından 2 gün önce yapmamalıydı, atıyorum liste açıklanmadan yap en kötü etki eder gökhanı aldırmazsın takıma fakat gökhan takımda, yarın berbat oynarsa kendi takımına değil Türkiye ye zarar verecek..
  • Bu olayı bende geçen gün yeni öğrendim. futbolcular arası kavga veya tartişma olabilir, hatta birbirlerini sevmek zorundada değiller. ama silah çekmek, başka bir durum. Bunun affedilir bir yanı yok. kaldıki bu Gökhan geçen senede sanırım bir gece kulubünde bir vurulma olayına karışmıştı.

Gökhan'ın ne olursa olsun alınması yanlış. ama Gökdeniz Karadeniz'in yaptıklarından sonra çağıran adamdan bahsediyoruz, o yüzden şaşırmadım.
  • Arkadaş silah çekiyor silah sen kimsin lan kabadayı mısın? Gökhan Töre gibi bir oyuncu silah çekmişse ki çekmiş bitmeye mahkumdur. Basın da bu olayın sonuna dek takipçisi olmalı. Oldu canım beyliğini kuralım o zaman Gökhan Törenin milli kampta
  • önder özen silah olayını yalanladı, gitti bizim beylik
  • Basın toplantısının tamamını izleyemedim, basına giydirdiği bölümde açtım. Basın hakkında söylediklerinde kesinlikle haksız hatta çok çok az bile söyledi. Bu medya ne sözleri hak ediyor da işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.