Şimdi Ara

FATİH ÜNİVERSİTESİ-AYDIN ÜNİVERSİTESİ >> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araştırmalarıma göre üniversiteye ulaşımı şu şekil sağlıcaz tabi emin değilim.

Bayrampaşadan metrobüse binip son durakta incez ordan ring servisler var
    onlarla okula geçicez ama bu ne kadar vakit alır hiç bir fikrim yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brksglm -- 13 Temmuz 2014; 19:18:06 >
  • Bugüne kadar, okul birincilerine diplomasını sayın başbakan kendi elleriyler vermiştir, mezuniyet törenlerinde iktidar partisinden, bakanlardan, milletvekillerinden çok sayıda katılımcı olmuştur. He şimdi işler biraz farklılık gösterdi ama mezun olduktan sonra bu konunun o kadar zorlayacağını düşünmüyorum..
  • Dostum eğitimini bilmem ama fatihte ulaşımda sıkıntı yaşayacağını söylebilirim neden mi
    1)üni öğrencileri
    2)lise öğrencileride var(liseden biliyorum zaten :))
    3)sanayi bölgesinde geçiyor yol

Bu 3 sebepten dolayı otobüsler sabahları genellikle tıklım tıklım olur ölü balıklar gibi gittiğim günleri hatırlıyorum :) birde çıkış saatleri öyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    Abi valla bu ulaşım sorunu ne olacak bir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksglm

Abi valla bu ulaşım sorunu ne olacak bir fikrim yok

Bir ara o kadar kalabalık oluyorduki fatih öğrencileri isyan edip Son durağında kendi okulları olan İETT arabaların ayarladılar gel gör ki millet bu otobüsleride farkedince bunlarda dolu olmaya başladım :)

• Kuzenim Bayrampasadan gidiyordu fatih universitesine yildirimdan, araba oldu mu basiyorum 20-30 dk cok rahat diyor ama arabasiz ulasim gercekten cok sikinti ve uzun, yenibosnaya gelip hadimkoy arabasina binebilirsin ya da metrobus son durak sonra ring falan ama ikiside harbiden cok uzun surer, bezdirir

• Bayrampaşa da oturuyorum ben de.. Tercihlerime Arel'i de yazıyorum..Fatih Arel'den daha yakın sanırım,okulların akademik kadrosunu falan bilmem de ulaşım olarak kıyaslarsak Aydın daha şehir merkezinde Fatih'e göre çok daha yakın tabii ki.Ben Arel'i kazanırsam edirnekapıya kadar metro,metrobüsle son durak son duraktan sonra da üniversitenin ring servisi şeklinde gitmeyi düşündüm.Giden arkadaşlarım kafadan 2 saat sürdüğünü söylüyorlar yolun.Eğer ulaşımı dert etmeyeceksen Fatih'i seçebilirsin,git gel alışılır diyolar..
  • Mf4 te birçok bölümüne tam burslu girebiliyorum dersane (fem) baya övdüler ama paralele köşegen olurum demiyosan ki hiç işim olmaz uzak dur gelecek belli olmaz ayrıca 200 binlerden tutun da 50 binlere kadar adam var birde burslu 15 30 binler sınavlar nasıl zor olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.