Şimdi Ara

FATURALI TURKCELL’LİLERE 1800 DAKİKA HEDİYE!‏ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Cevap geldi.

Tebrikler,Bedava 1800 Dakika Kampanyaniz baslamistir!Hediye dakikalarinizi 6ay boyunca,Turkcelllilerle ayda 300er dk.olarak yurtici aramalarda kullanabilirsiniz.

Sindi bende 120 dk cayma her yone, 300 dakika tarifemden dolayi her yone ve Cuma-Pazar gunleri Turkcelliler ile haftada 2 gun var. Bir de bu Turkcelliler ile 300 dk geldi. Acaba onceliklendirme nasil olacak Turkcell aramasi yaptigim zaman.

Önceliklendirme hakkında burdan bilgilendirirseniz memnun olurum.

Ben de genç tarife 300,
    Cayma bedelli 120,
    bide bu 300 eklendi.Hangisi öncelikli merak ediyorum.

Cayma 120 dakika bitmisti ve her yone 300'den kullanmaya baslamistim. Biraz once deneme yaptim ve Turkcell aradim. Hediye 300'den gitti. Heryoneden gitmedi. Uygulama iyi ;)

Evet hocam çok güzel oldu bu.size de teşekkür ederim :)

Rica ederim.

Bu arada bir bilgi daha vereyim. Haftada 2 gun varken Turkcell aramalari haftada 2 gun bakiyesinden gidiyor. Hediye300'den degil. Gercekten takdir edilesice bir operator şu Turkcell..

Harbiden süper bi operatör hocam.. :) ama maalesef bende haftada 2 gün yok.

• şu haftada 2 güne nerden nasıl başvuruyorsunuz?bulamadım bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

şu haftada 2 güne nerden nasıl başvuruyorsunuz?bulamadım bir türlü...

google diye bişey var
    neyse armut pişti artık
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/iki-gun.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

şu haftada 2 güne nerden nasıl başvuruyorsunuz?bulamadım bir türlü...

google diye bişey var
    neyse armut pişti artık
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/iki-gun.aspx

google var da arayınca hep ücretliler çıkıyor ortaya..acaba dedim kalktı mı o yüzden sorayım dedim foruma..
    teşekkür ederim yinede

• ben 300 dakika kamu kullanıyorum ama şimdi mesaj geldi

"Mevcut tarifenizle bu kampanyaya katılamamak tasınız. Paketim yazıp 2222 ye göndererek her yöne konuşabileceğiniz alo paketlerden geçerek 18000 dakika kampanyasını katılabilirsiniz."
  • Ben ve abim aynı gün yaptık fakat şimdi başkalarından attığımda mesaj gold paketlere üye olmalısınız diyor.Ne alaka anlamadım :)
  • bizbizecell tarifesindeydim.. hediye yazıp 2222 ye gmnderdim ama mevcut tarifenizle bu paketi alamazsınız gibi bir esaj geldi.. sonra alo pakete geçerek tekrar gönderdim sonuç :bedava 1800 dakika kampayanız başlamıştır

4 paket sahibi oldum..inşallah faturam alo paket üzerinden gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

ben 300 dakika kamu kullanıyorum ama şimdi mesaj geldi

"Mevcut tarifenizle bu kampanyaya katılamamak tasınız. Paketim yazıp 2222 ye göndererek her yöne konuşabileceğiniz alo paketlerden geçerek 18000 dakika kampanyasını katılabilirsiniz."

pardon ya mesajımda 300 dakika kamu dedim ama önceki ayda onu kullanıyordum şimmdi genctarife opsiyonsuz kullanıyorum + 120 dakika cayma bedelli kullanıyorum sanırm genctarife yararlanamıyor
  • tarifeyi yukarıdakilerden biri yapıp, 1800dk kampanyasına katılıp, geri tekrar genç tarifeye geçmeyi deneyebilirsiniz. 1 ay 20-30 tl verseniz bişi olmaz
  • güzel oldu ama 6 ay daha turkcelliyiz bakalım :))
  • Şu Turkcellden Turkcele şartını görünce diğer gözümü yormuyorum bile.Turkcell bir hediye dakika veriyorsa kesin Turkcellden Turkceledir.
  • Turkcelle bir ton laf ederiz ama,
    turkcellin verdiği bedava kampanyalarını kimse yapmıyor,
    yiğidi döv hakkını yeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

tarifeyi yukarıdakilerden biri yapıp, 1800dk kampanyasına katılıp, geri tekrar genç tarifeye geçmeyi deneyebilirsiniz. 1 ay 20-30 tl verseniz bişi olmaz

hocam dediğiniz gibi yapsam örneğin fatura kesim tarihinden itibaren geçerli olacaktır büyük ihtimal fatura kesim tarihinden 2 gün sonra tekrar gencturkcell'e geçsem bana 1 aylık faturamı çıkar yoksa 2 günlük kullanım mı;?
  • quote:

quote:

tarifeyi yukarıdakilerden biri yapıp, 1800dk kampanyasına katılıp, geri tekrar genç tarifeye geçmeyi deneyebilirsiniz. 1 ay 20-30 tl verseniz bişi olmaz

hocam dediğiniz gibi yapsam örneğin fatura kesim tarihinden itibaren geçerli olacaktır büyük ihtimal fatura kesim tarihinden 2 gün sonra tekrar gencturkcell'e geçsem bana 1 aylık faturamı çıkar yoksa 2 günlük kullanım mı;?

tarife değiştiğinde bence 1 dönemlik fatura kesilir.

• Bari her tarifeye açık şekilde yap, illa bir yerden kısmasan olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

tarife değiştiğinde bence 1 dönemlik fatura kesilir.

+ şimdi aklıma geldi ayda 1 kere tarife değişikliği yapılır o yüzden yinede çıkacaktır elbet..Ama kafama takılan şu ayda 1 diyor ya ayın 28'de alo pakete geçip ayın 1 de geri geçebilirmiyim...Yoksa bir fatura dönemi kadar mı geçemiyoruz tarife değiştirmek için..

• TURKCEL BEDAVAYA KİMSEYİ SEVMEZ 15 YILLIK TURKCELLİYİM 1800 OLAYINDA YUKLENEN 300 DAK ATIYORUM KAMU PAKETİNDEYİM 1000 DAK HERYÖNE O BİTTİKTEN SONRA 300 DAK DEVREYE GİRİYOR BİTMEDEN KULLANAMIYORSUNUZ BİTİRDİK DİYELİM SON 2 GÜN KALA ÇOK ÖENEMLİ BİŞEY ÇIKTI FARKLI OPARATÖRDEN ARKADAŞIMIZI ARADIK VAY HALİMİZE İŞTE O ZAMAN VERDİĞİ DAK NASIL GERİ ALIYOR GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BEN ALMADIM ALMAMDA
  • Evet bende geçtim..Tarife Saniye 'den hemen Alo paketlere geçiş yaptım 20'sinde Alo tarifesi başlayacak şimdi de 300 dk başladı.Bakalım 300 dk geçmemeye çalışacağım fatura en fazla 40 lira gelebilir "o da zorlarlarsa" Tarife saniye 2 gün kullanım bedeli + Alo tarife 32 lira.. 40 lirayı geçsin de o zaman görürüm Turkcell'i 2 gün bedeva kampanyası sanırım 20'sinden sonra belirlenecek değil mi ?
    Bu arada 300 dk yı geçtik , sonrasında Alo tarifesinden ücretlendiriliecek sanırım ? Yani daha doğurusu o da ücretlendirilmeyecek çünkü onda da 180 dk bedava var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 18 Eylül 2011; 14:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piloter

TURKCEL BEDAVAYA KİMSEYİ SEVMEZ 15 YILLIK TURKCELLİYİM 1800 OLAYINDA YUKLENEN 300 DAK ATIYORUM KAMU PAKETİNDEYİM 1000 DAK HERYÖNE O BİTTİKTEN SONRA 300 DAK DEVREYE GİRİYOR BİTMEDEN KULLANAMIYORSUNUZ BİTİRDİK DİYELİM SON 2 GÜN KALA ÇOK ÖENEMLİ BİŞEY ÇIKTI FARKLI OPARATÖRDEN ARKADAŞIMIZI ARADIK VAY HALİMİZE İŞTE O ZAMAN VERDİĞİ DAK NASIL GERİ ALIYOR GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BEN ALMADIM ALMAMDA

Bir yanlisiniz var. Turkcell yonune dogru yapilan aramalar paketten degil, oncelikle hediye300'den gidiyor.
  • alındı
    kullanıldı
    bitirildi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.