Şimdi Ara

FATURALI TURKCELL’LİLERE 1800 DAKİKA HEDİYE!‏ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Evet bende geçtim..Tarife Saniye 'den hemen Alo paketlere geçiş yaptım 20'sinde Alo tarifesi başlayacak şimdi de 300 dk başladı.Bakalım 300 dk geçmemeye çalışacağım fatura en fazla 40 lira gelebilir "o da zorlarlarsa" Tarife saniye 2 gün kullanım bedeli + Alo tarife 32 lira.. 40 lirayı geçsin de o zaman görürüm Turkcell'i 2 gün bedeva kampanyası sanırım 20'sinden sonra belirlenecek değil mi ?
    Bu arada 300 dk yı geçtik , sonrasında Alo tarifesinden ücretlendiriliecek sanırım ? Yani daha doğurusu o da ücretlendirilmeyecek çünkü onda da 180 dk bedava var?

yanıt yok bilen de yok sanırım

• haftada 2 gün varken hangisinden düşüyor bana 300 den düştü gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

haftada 2 gün varken hangisinden düşüyor bana 300 den düştü gibi geldi

Hayir. Bende haftada 2 gunden dusuyor.
  • quote:

quote:

Evet bende geçtim..Tarife Saniye 'den hemen Alo paketlere geçiş yaptım 20'sinde Alo tarifesi başlayacak şimdi de 300 dk başladı.Bakalım 300 dk geçmemeye çalışacağım fatura en fazla 40 lira gelebilir "o da zorlarlarsa" Tarife saniye 2 gün kullanım bedeli + Alo tarife 32 lira.. 40 lirayı geçsin de o zaman görürüm Turkcell'i 2 gün bedeva kampanyası sanırım 20'sinden sonra belirlenecek değil mi ?
    Bu arada 300 dk yı geçtik , sonrasında Alo tarifesinden ücretlendiriliecek sanırım ? Yani daha doğurusu o da ücretlendirilmeyecek çünkü onda da 180 dk bedava var?

yanıt yok bilen de yok sanırım

Soru sormamışsınız ki yanıt veren çıksın. Eğer bahsettiğiniz şey 300 hediye dk bittikten sonra ne olacağı ise, evet aynen dediğiniz gibi olacak. PAketinizdeki 180 dk'yı kullanmaya başlayacaksınınız.

• Sonlara doğru biraz soru var aslında
    Bir de Alo Paket'e geçmiş bulunuyorum bedava günleri seçmek için hangi mesajı gönderecğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Cevap geldi.

Tebrikler,Bedava 1800 Dakika Kampanyaniz baslamistir!Hediye dakikalarinizi 6ay boyunca,Turkcelllilerle ayda 300er dk.olarak yurtici aramalarda kullanabilirsiniz.

Sindi bende 120 dk cayma her yone, 300 dakika tarifemden dolayi her yone ve Cuma-Pazar gunleri Turkcelliler ile haftada 2 gun var. Bir de bu Turkcelliler ile 300 dk geldi. Acaba onceliklendirme nasil olacak Turkcell aramasi yaptigim zaman.

Kendi sorumu cevaplayayım:

Dün haftada 2 günümdü. Ayrıca cayma 120 de yüklenmişti. Hem de hediye 300 dakikalarım vardı. Bir de tarifemdeki her yöne 300..

Yaklaşık 120 dakika Turkcell konuşmam oldu. Haftada 2 günden düştü dakikalar..

Bugün de normal gün. Yine yaklaşık 15 dakika Turkcell konuşmam oldu. HEdiye 300'den düştü. Cayma her yöne 120 dakikalarım eksilmedi..

Turkcell aramalarındaki önceliklendirme:
    1. Haftada 2 gün.
    2. Hediye 300
    3. Cayma 120
    4. TArifedeki paket dakikaları..

• her yöne dk paketleri en sona atıyor Turkcell Bu iyi..
    günlük hediyeelr öncelikli..
  • 13 yıllık Turkcell Faturalı abonesiyim,hiç bir zaman bu kadar eski abone olduğum için mükafatlandırılmadım,bu reklamı duyunca mesaj attım ve sonuç:Çiftçi paketi üyesi olduğunuz için yararlanamazsınız oldu.

Anlayacağınız turkcell yaptı yine yapacağını
  • çiftçi olunca ligtv izlenmiyormuymuş.
    vay anasını bee...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

çiftçi olunca ligtv izlenmiyormuymuş.
    vay anasını bee...

İnce espriyi anlayamadım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

vay anasını bee...

espiri değil hocam
    Turkcell saçmalamış, çiftçi tarifesine neden olumsuz yanıt vermiş. çok saçma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

vay anasını bee...

espiri değil hocam
    Turkcell saçmalamış, çiftçi tarifesine neden olumsuz yanıt vermiş. çok saçma.

Haklısın alıştık artık saçmalıklarına bu ne ki..
  • 31 Ekim'e kadar uzatılmış

Tanıdığıma daha yeni mesaj geldi.
  • bu kampanyaya şu anda katılabilit miyim? ona göre hattımı taşıyacağım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

bu kampanyaya şu anda katılabilit miyim? ona göre hattımı taşıyacağım da.

Bu ayın 10'unda katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: portative

bu kampanyaya şu anda katılabilit miyim? ona göre hattımı taşıyacağım da.

Bu ayın 10'unda katıldım.

teşekkür ederim. öyleyse bu ay sonuna kadar kampanya devam ediyordur
  • 31 aralık son gün.
    tarife değişenler için buyuk avantaj olur bu.

Sizde hemen Turkcell bireysel faturalıda kalma söz verin, 6 ay boyunca Turkcell’lilerle yapılan tüm aramalarda geçerli toplam 1800 dakika kazanın!

31 Aralık 2011 tarihine kadar geçerlidir

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/1800dakikakampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 15 Aralık 2011; 1:34:32 >
  • Ben cok saçma bir taahhüt verdim. Bunları kaçırdım hep
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.