arkadaşlar bugün 1 mbit sınırsızdan 45.31 tl netlimitsize geçtim 49 tl. faturam nasıl gelir. iki fatura gelir diyenlerde var 45+49 gibi nolur beni bilgilendirin. dogrusu bedir. ne kadar gelir saygılar.
ttnet'in saçma sapan fatura kesimleri var. yok ay ortasında yaparsanız 2fatura gelir , fatura kesim tarihinden önce yaparsanız tek fatura gelir , kullandıgınız güne kadar ödersiniz diye.nasıl uyguluyorlar bilmiyorum ama kılıfına uyduruyorlar. büyük ihtimal 2fatura gelir ama dilerim ki kullandıgınız güne kadar 45.31tl üzerinden , kalan günlerde ise 49tl üzerinden ücretlendirmeye giderler.
walla bende dün değiştirdim tarifeyi bende merak ediyorum ne kadar patlatıcaklar
korkma arkadaşım..2 tarife ücreti 4 lira bile değil..o yüzden 50 kuruş ya oynar ya oynamaz..rahat olabilirsin
bence korksan iyi olur. Çünkü bende ayın ortasında geçiş yapmıştım. 79 Lira Fatura gelmişti . İnş sana fazla gelmez
ben tek fatura gelir diye biliyorm arkadaslarıma tek gelmişti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme