Bildirim
FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrlaz
kasa üsüne takcağım plexi üstüne ınspation yazısı işlendi elle tabe :D xılence 500w psu alındı yine vatan computerdan tabe:D buyrun resimler=
ama bu konuda niye yorum yok ya valla fıttırıcam :D
şerit led olayı güzel ama bildiğim kadarıyla biraz uzlu.bende notebook soğutucusu yaptım ama daha yarım boyaması vs kaldı.daha önce boyama yapmadım.profilime girerek ilgili konuya bakarmısın.link atamıyorum mobil deyim
-
Ben takıp edıyorum dostum ancak her resımde ılgımı ceken bısey oldu plexılerın nıye hep yamuk kesık:Dyada tırtıklı bırakıyorsun neyle kesıyorsun onları sen bakım:D -
arkadaşlar cok sağolun sonunda bi cevap veren oldu mod aşkım sönücek ya plexilere gelince fanın deliği için kestiğim bölümde plexi eridi kasanın kendi plexisi biraz dandik polyester karısımı varmıs içinde biyerde okumustum ondan doğru kesim olmadı yazı için kestiğim plexi içinse düz kesmeye uğrasmadım cünkü kenarlar ztn kapağın altında kalcak ben yazı için kastım kendimikesimi dremel türü bi alet ile yapıorum
Şerit led fazla pahalı bişi deil RM36CB,metresi 10 lira karaköyde istediğin renkte al ama karaköy dısında biraz pahalı zannedersem konunada şimdi bakıcam yorumun için sağol takipte kalın moral verin arada yauv
-
Çok güzel gidiyorsun kardeşim ellerine sağlık. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: iquana
Çok güzel gidiyorsun kardeşim ellerine sağlık.
cok saol dostum moral verdin -
dostum çok iyisin ama çok yavaşsın :) boya tavsiyeni değerlendirdim kırmızı floresan akçalı aldım bende. sanırım benimki yarın akşama hazır ama tabii seninki kadar profesyonel olucağını sanmıyorum nede olsa ilk denemem :). başarılar. -
dostum sabah 8 aksam 9 calısıorum ancak bu kadar oluyor bazı günlerde mesaiye kalıorum eve geldiğimde kasaya dokunamadan yatağa attığım oluyor bazen -
burada bi çelişki seziyorum ama sanırım yanlış anlıyorum :)) -
ne gibi xdxd -
quote:
dostum sabah 8 aksam 9 calısıorum ancak bu kadar oluyor bazı günlerde mesaiye kalıorum eve geldiğimde kasaya dokunamadan yatağa attığım oluyor bazen
-
yok artık fesatlığın bu kadarı:D -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jackal___61
o fan kontrolü nasl yaptınız.yani o joistik gibi hoşuma gitti hangi kontrolcünün parçası onlar
kardeşim ben şöyle açikliyim sana fan kontrol için ortada olan dimmer i gidip karaköydeki elektrikçilerden aldım küçük bişi 5 lira verdim o 4 adet düğmeyede tanesi 1 tlden aldım zaten geri kalan da tablaya delip acıp düğmeleri yerleştirmek o kadar yane böle bişiyi toplam 9-10 liraya yaptım
Arkadasim fan kontrol derken yani o
tuslarlan fanlari acip kapiyorsun anladigim peki diyelim dogru abladim fanlari tuslara nasil bagladin oraya bir aciklik getirirmisin ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: rapzade25
dostum çok iyisin ama çok yavaşsın :) boya tavsiyeni değerlendirdim kırmızı floresan akçalı aldım bende. sanırım benimki yarın akşama hazır ama tabii seninki kadar profesyonel olucağını sanmıyorum nede olsa ilk denemem :). başarılar.
Akçalı florasan faciaaaaaaaaaaaaaa!! Sakın! -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
quote:
Orijinalden alıntı: rapzade25
dostum çok iyisin ama çok yavaşsın :) boya tavsiyeni değerlendirdim kırmızı floresan akçalı aldım bende. sanırım benimki yarın akşama hazır ama tabii seninki kadar profesyonel olucağını sanmıyorum nede olsa ilk denemem :). başarılar.
Akçalı florasan faciaaaaaaaaaaaaaa!! Sakın!
evet biraz öyle oldu ama çokta kötü değil. benim mod tamamlandı bu arada resimlere bakabilirsiniz.
-
benimde aklıma ilginç bi fikir geldi o kadarki oha :Dfkt resimle gösteremem ancak video ile proje sonunda görürsünüz -
arkadaşlar internetimde bi sorun var fakat kasa calısması devam ediyor bittiğinde video ile birlikte eklicem ilginç bi çalısma oldu cünnkü;:D -
beklıyoruz arktık dostm tamamlada fınal fotolarını gorelım artık :D bu arada feel ın on fanına angel eye dusunmuonmu cok gzl durur .D -
dostum angel eye yi gördüm yapanlar var feel hurricane kasa yaz görsellerde ki ilk resimlerde cıkıo böle angellılar fkt bnm yaptıım daha güzel oldu bence:D bitince alıcam yorumları:D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X