Şimdi Ara

Fender Strat. (MIM) + SCX2 (Elektro'ya başlıyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gençler bu yaz elektro gitar öğrenmeyi hedefledim alacaklarım da belli oldu artık yakında sipariş veririm thomann.de'den. Alacaklarımı aşağıya bırakıyorum, ayrıca kargo süresi ve paketleme vs birçok konuda başkalarına fikir vermesi aracılığı ile süreci buraya elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım. Ayrıca önerilerinize de açığım daha sipariş vermedim

Gitar:
    https://www.thomann.de/intl/tr/fender_standard_strat_2011_mn_bk.htm?sid=abffa4852884ce7fc10e49a68f5e19f3
    Amp:
    https://www.thomann.de/intl/tr/fender_super_champ_x2.htm?sid=abffa4852884ce7fc10e49a68f5e19f3
    Kablo:
    https://www.thomann.de/intl/tr/fender_custom_shop_kabel_bktw_3m.htm?sid=abffa4852884ce7fc10e49a68f5e19f3
    Hardcase:
    https://www.thomann.de/intl/tr/fender_guitar_case_black_tweed_bk.htm?sid=abffa4852884ce7fc10e49a68f5e19f3

Not: Pink Floyd & David Gilmour, Deep Purple, Mark Knofler, Eric Clapton vs sevdiğim tarzlar. Özellikle Gilmour tonunu yakalamak amacım

Dediğim gibi burayı güncel tutmaya çalışacağım, kargoda falan bir sıkıntı çıkmaz umarım.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CEAB9D72D -- 30 Mayıs 2017; 13:6:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam fiyatlara kargo dahil mi?

Takipteyim....

Edit: Hariçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15Days -- 2 Haziran 2017; 10:14:41 >
  • 15Days kullanıcısına yanıt
    Toplam kargo ücreti 30 kg'a kadar 30€ standart. Vergi var birde %18. En fazla 5.000TL'ye kapatırım gibi geliyor. (En azından hesap öyle )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CEAB9D72D -- 2 Haziran 2017; 9:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel Of Time

Toplam kargo ücreti 30 kg'a kadar 30€ standart. Vergi var birde %18. En fazla 5.000TL'ye kapatırım gibi geliyor. (En azından hesap öyle )

Harley bentonlar çok hoş. Sadece %18 mi emin misiniz? Özel tüketim vergisi falan girmesin işin içine :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 15Days

quote:

Harley bentonlar çok hoş. Sadece %18 mi emin misiniz? Özel tüketim vergisi falan girmesin işin içine :D

Daha önce alanlar da var onların da söylediği kadarıyla ve benimde internetten gümrük vergisi araştırmalarım sonucu öğrendiğim fiyat bu. Ticari bir mal değil, 1500€'nun da altında. Yani gümrük vergisi %18 olması lazım. PTT belki 3 5 fazla ister birşeyler için (duydum istediğini) onu da veririz. Her türlü ucuza gelecek zaten. Buraya da yazacağım tüm süreci.
    edit: fender strat varken harley benton falan benim gözüm görmüyor hocam ilk gitarım olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CEAB9D72D -- 2 Haziran 2017; 10:23:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 15Days

quote:

Daha önce alanlar da var onların da söylediği kadarıyla ve benimde internetten gümrük vergisi araştırmalarım sonucu öğrendiğim fiyat bu. Ticari bir mal değil, 1500€'nun da altında. Yani gümrük vergisi %18 olması lazım. PTT belki 3 5 fazla ister birşeyler için (duydum istediğini) onu da veririz. Her türlü ucuza gelecek zaten. Buraya da yazacağım tüm süreci.
    edit: fender strat varken harley benton falan benim gözüm görmüyor hocam ilk gitarım olacak

Peki hocam konuyu güncellersen takipte kalacağım merak ettim

• 15Days kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siparişi verdim. Gelişme olduğunda yazacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.