Oha hahahah şampiyonlar ligi |
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5702. sayfa)
-
-
EKŞİ SÖZLÜKTEN ALINTIDIR.
hayati öneme sahip sivas maçından iki gün önce acun ılıcalı'nın evinde özil, irfan ve ozan ile iftar yapmış akabinde sabahlayarak sahura kalmıştır. fotoğrafları ınstagram'da var. bu neyin kafası emre? senin 3 gün içinde iki tane final maçın var. evde oturup analiz kasacağına kankanın evinde sabahlıyorsun. sivas maçında takımı gördük. sivas analiz edilmemiş, hiç hazırlanılmamış. komediye bak. sivas maçından önce acun'un evde ps partisi yapıyor. sen bu kafayla teknik direktör olamazsın.
Sonuna kadar katılıyorum. İte kaka potaya kadar gelmişsin kazansan elin ekonomik olarak rahatlayacak. Bizimki Acun'un evinde çetesiyle keyif yapıyor. Daha 2023'e kadar sözleşme imzaladığı çöpleri takımdan kovmakla uğraşacağız.
-
valla konferans ligi böyle ise ben okeyim lige. ayrıca iddia etmiyorum direkt söylüyorum. bjk ve gs şl'ye giderse ikisinin grubu bizim konferans ligi grubundan daha kolay olur
o da gidersek tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 16 Mayıs 2021; 13:23:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ice PlatypusEKŞİ SÖZLÜKTEN ALINTIDIR.
hayati öneme sahip sivas maçından iki gün önce acun ılıcalı'nın evinde özil, irfan ve ozan ile iftar yapmış akabinde sabahlayarak sahura kalmıştır. fotoğrafları ınstagram'da var. bu neyin kafası emre? senin 3 gün içinde iki tane final maçın var. evde oturup analiz kasacağına kankanın evinde sabahlıyorsun. sivas maçında takımı gördük. sivas analiz edilmemiş, hiç hazırlanılmamış. komediye bak. sivas maçından önce acun'un evde ps partisi yapıyor. sen bu kafayla teknik direktör olamazsın.
Sonuna kadar katılıyorum. İte kaka potaya kadar gelmişsin kazansan elin ekonomik olarak rahatlayacak. Bizimki Acun'un evinde çetesiyle keyif yapıyor. Daha 2023'e kadar sözleşme imzaladığı çöpleri takımdan kovmakla uğraşacağız.
Şöyle bir durum var, sanki zengin bir arap iş adamı bir kulüp almış ve o kulübü kafasına göre yönetiyor.
Arkadaşlarını yönetici, dostlarını hoca, sevdiklerini futbolcu olarak işe alıyorlar.
-
Kaynağı ne bilmiyorum ancak çok sağlam değil, örneğin Ferencvaros Macaristan şampiyonu CL şampiyonlar yolundan elemeye girecek, burada gruplara yazılmış.
Ancak zaten İngiltere, İtalya, ispanya 6. sırası direkt gruplar yapacak, yani betis, roma/lazio, liverpool/spurs oradan gelecek. Ancak onların bu ligi zaten sallayacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takıma getirsinler Vedat’ı macera aramayalım ciru ile..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim Koç vasıfsızı hata ettik diye Aykut' u getirir.
-
O şike yapmış, bu fetöcüymüş, yapılanma var, bizi doğrayacaklar gibi söylemler artık bana çok komik gelmeye başladı. Kim için olursa olsun.
Takım olarak önce kendimize bakalım. Kimsenin bizi engellediği, doğradığı falan yok. Biz kendi kendimize yapıyoruz her şeyi. Bu kafayla 7 değil 17 sene daha şampiyon falan olamayız biz..
Fakat her şeyden bağımsız dikkatimi bir şey çekti. Dün İzmir'de Göztepe maçında, İstanbul'da Galatasaray maçında baya baya stadlarda seyirci vardı. Hele arenayı golden sonra görünce gözlerime inanamadım. Peki biz? Ligin en kritik maçında Sivas karşısında neden aynısını yapmadık? Neden kimse taraftar kadar istemiyor şampiyonluğu? Ne oyuncular, ne yönetim, ne teknik kadro. Gram umurlarında değil şampiyonluk. Dün son dakikada attığımız golden sonra bizim oyuncuların gole deli gibi sevinmeleri bile komik geldi bana. Bu takımın için bir şeyler dönüyor. Ali Koç ya farkında değil ya da kötü niyetli. Başka açıklaması olamaz bunların.
-
Tahmini dedim zaten yahu.
Kaynak:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs
Takıma getirsinler Vedat’ı macera aramayalım ciru ile..keşke bonservisiyle geri alabilsek
veya 2 sezon kiralasinlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 16 Mayıs 2021; 13:44:25 > -
Kim ne derse desin Fenerbahçeye gelmiş en iyi başkan aziz yıldırımdır Şuan muhtemelen oyuncuların içinden geçmişti ve sivas maçında alayını kovmuştu Ali koç ise sessiz her lafın altında kalan tip ali koç olduğu müddetçe şampiyonluk hayal hak bile aramaz kendisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 16 Mayıs 2021; 13:47:6 > -
trabzonla sivas yok mu ki ? gerçi iki hoca da rıza ile avcı avrupayı gereksiz görüyor bilerek elenirler
-
quote:
Orijinalden alıntı: erenfb1907
Bu mesaj silindi. -
EMRE+ ÖZİL+ SAMATTA+ İRFAN'DAN DAHA ÇOK KATKI VERDİ DİYENLER ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aykan19o3
Alıntıları GösterHAHAHAH FB MAÇINDA JOSEF'İN LEMOS'A YAPTIĞI HAREKET ÖDÜLLENDİRİLMİŞ HERHALDE BAYA OBJEKTİF OLMUŞ YA ZAHMET ETMİŞSİNİZ. 500000 PUAN YAZ BJK'YE
ŞAMPİYON OLMUŞLAR HALA BOŞ BOŞ KAFA ÜTÜLÜYORLAR
-
İyi oyuncu iyi takımda oynar, bizde bek yok, kanat yok, beş para etmez bir takımız.
Caner, Novak, Nazım, iyi bir yedek bile diyemezsin bunlar için. Hele Caner gibi çete elemanı, Ozan gibi destekçileri ile ne oynayabilirsin ki ?
İrfan ile Mesut seneye çok çok iyi oynamalı, iki çok iyi kanat alınmalı, iyi çok iyi bek ve birinci sınıf golcü.
Ghezzal 17 asist yapmış 17, 8 de gol sığdırmış.
Altay, Atilla, İrfan, Mesut, Valencia dışında 11 yazacağın tek adam yok.
-
BIELSA.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strangetrabzonla sivas yok mu ki ? gerçi iki hoca da rıza ile avcı avrupayı gereksiz görüyor bilerek elenirler
Sivas kesin değil. Trabzon'u da play-off da eletmişler herhalde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Bşimdi 6 milyon euro verip bi oyuncu aldin. 3 milyon euroda maaş aliyor nerdeyse
bu adam geçen sene herkesin favorisiyken bu sezonda azicik eleştiri aldi fakat devre arasindan sonra direk kesik yedi. şimdi sorarim gustavonun abartilan bi oyuncu muydu ?
1) Gustavo yanlış transferdi, yerine Topal, Jailson, Tolga varken mutlaka ama mutlaka sol bek alınmalıydı.
2) Sol bek parası Gustavo'ya gömülmemeliydi.
3) Gustavo kaliteli bir oyuncu fakat verilen sözleşme ekonomik kötü, tabi böyle bir adamı ikna etmek için iyi sözleşme vermek gerekir.
4) Eğer Fenerbabahçe taraftarının istediği oyun oynanmak isteniyorsa Gustavo dışında diğer 10 oyuncunun kalitesi de Gustavo kadar olmalı ki Gustavo sırıtmasın, ayağı kötü Valencia, Thiam, Tolga hücum hattı ile Gustavo, Ozan orta sahası berbat bir kombinasyon eğer yaratıcılık bekleniyorsa.
5) Samimi arkadaşları bir yana bırakarak söylüyorum, bazı arkadaşlar sadece rüzgarın akışına göre yorum yapıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X