Ayrıca; Livakovic eliyle işaret ediyordu. Faul dümdüz. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3514. sayfa)
-
-
-
verilmeyen 1 direkt kırmızı
birde 2. sarıdan krımızı var
gol iptali tek doğrusu hakemin
nvakeme ceza sahsına girerken direkt faul yapıyor devam ettirdi
yine nvakeme osayiyi 2 kere çekti yine faulu o aldı
ikinci yarıya 9 a 11 çıkacağımız maça resmen var ile beraber 13 e 11 oynuyoruz :@
-
İnanılmaz zaten hamsilerden çok kediler ağlıyor her mecrada
-
x (formerly twitter)Fener 〽️edya (@fenerrmedya) on Xhttps://x.com/fenerrmedya/status/1853111891637256532
faul + sarı kart. trabzonun kaç tane kartını es geçti
-
El Nesyri'ye ben güveniyordum zaten bir kere çok dinamik adam. Ben bu tür forvetleri seviyorum sürekli oyunu takip edebiliyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hakem şahane maç yönetiyor.
mod arkadaş. vallahi ben yoruldum. şunları uzaklaştır buradan da rahat rahat aramızda konuşalım. tahrik ediyorlar sürekli. kaç defa yazıcaz bilemiyorum.
-
Hala faul diyen var; maç mı seyredelim, bu algıcı yapıyla mı uğraşalım ?
Hakem faul çalmış oyuncular bırakmış, kaleci kaleyi boşaltmış oyuncu ondan sonra vurmuş, eskiden olsa sarı görmesi lazım, hala gol, vermedi diye algı yapılıyor. Sizden ala "yapı" mı olur. Sosyal medyada ayrı burada ayrı. Aynı yapının Dh ayağısınız.
Abi kendi alanlarında konuşacaklarına gelip burda ötüyorlar, bu kadar ezikler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aaa olmaz. Adminleri sadece ceza verirken görürsün ortada. Sen bi tahrik ol önce onlar çıkarlar ortaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O değil de bu josrdr denilen üyenin title derin malum takımlı yazıyor. Bize niye böyle bir ayrıcalık yok?? Ben de Koyu Fenerbahçe'li yazmasını istiyorum.
aynı adam sürekli gelip gelip yazıyor. sahte fake üyelikler de alıyorlar. banla 120 gün fake üyeliği gitsin çöpe!
-
Top maximindeyken kestiği atakta geride ts den sadece 1 adam var
Yüzde 99 goldü o pozisyon
Denswil denen kasap Osayiyi biçtiğinde oyun sakatlıktan en az 1 dakika durdu zaten
Normal bi futbol ortamında bu hakemin lisansı şuan iptal edilirdi
-
Mourinho efendi inşallah 1-0’ın üstüne yatmazsın.
Merak etme dostum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X