|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3907. sayfa)
-
-
Sahip çıkılmasa bile mecbur 2 sene kalacak ki hocam, Mou'nun tazminatı kim ödeyebilir? Anca kendi gitmek isterse o zaman gider öbür türlü gönderemezler tazminatıyla A+ oyuncu alınır 2 tane.
-
Trabzon alanya macına hakeme bakın çabuk -
tek maglubiyete lig veya uefa yarisindan kopacagiz, hala 10 milyon euro maasli taliscayi falan konusuyorsunuz
bu sene ayrilmasi gereken tek butce tazminat butcesidir. bilbao macinda yeniliriz, son mac ihtimaller zincirine kalir cikmamiz, lyon da son tekmeyi vurur.
ligde elbet patlayacagiz, gecen sene bu takim buyuk takimdi, hicbir maca yeniliriz dusuncesiyle oturmadim ama bu mac anadolu takimina bile ulan acaba kazanabilir miyiz diyip oturuyorum ekran basina. -
x (formerly twitter)Tek Yol FENER (@TekYolFener) on Xhttps://x.com/TekYolFener/status/1862914274680598890
Trabzon alanya maçındaki hakem kararı
-
Talisca gelmeli Osimhen etkisi yaratır.
-
Avrupa’da içerde ki maçları 1/er sıfırla alırız. Kopacaksak lig de koparız bu hakemlerle!.
-
Trabzonum küme düşmesin diye atana kadar oynatıyorlar galiba
-
Mourinho'dan sonra beni tatmin edebilecek isim yok... Ciddi ciddi takip etmeyi bırakırım. O derece... Belki Alex beş yıl sonra tecrübeli bir şekilde gelir tekrar öyle takip ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 30 Kasım 2024; 21:33:43 > -
Hoca havaya girmeye başladı aslında, sözleşme uzatarak güven tazelemenin de tam zamanı. Bu takım 3 - 4 sene Mou ile devam edebilse bambaşka seviyelere gelebilir.
Ne sevmek ne sevilmek, ne de ağlayıp gülmek, senin hasretin bize ölüm demek ... 💙💛💙
-
Bu konuda böyle yorumlar görmek güzel, Adamlar bir maç gördükleri rakip oyuncu iyi maç çıkardı diye yazıp duruyorlar alalım bunu kesinlikle diye bilmem ne diye.
10 maç üst üste kazanalım ilk beraberlikte hoca gönderilsin diye yaygara yapmaya başlanacağına eminim.
-
Ligden kopacağız falan diyenler olmuş da ,2 senedir oynanan bu lig gibisi hiç görülmüş mü?Trabzonspor ve Beşiktaş’ın hiçbir iddiasının olmadığı,her şeyden öte ,Gs’nin hiç yenilmediği bir lig …Böyle güzel bir ligde,ligden kopmayıp da ne yapacaksın.Rakibinle olan puan farkın tamamen futbolcularımızın ve teknik direktörümüzün yetersizliğiydi bu kabul de ,yahu diyelim ki 7.haftada şampiyonluk yarışındaki rakibime kaybettim,iyi de lig orada niye bitsin!!Bitiyor işte,o yenildiğin rakip,asla puan kaybetmiyor!20 maç seri yapıp peşinden olağanüstü bir şekilde gittin diyelim,yenilmiyor,imkansız ,puan kaybetmiyor.
Böyle bir lig ,dünyanın neresinde var!!Önceden herhangi bir rakip gelip senin şampiyonluk yolundaki rakibinden puan alırdı,şimdi böyle bir şansın yok.Lig kaç haftaysa ilk haftalarda derbide rakibini yenip ondan sonra hiç puan kaybetmeme gibi zor bir işi başarman gerekiyor!
Mourinho ,tam olarak bekleneni veremese de hiç puan kaybetmeyen,böyle bir izlenim de oluşturmayan bir rakibe karşı ,teknik direktörün kim olsa da vaz geçer!Şampiyon olabilmen için rakibin de kaybetmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Aralık 2024; 1:6:16 >
-
Türkiye’de çok kolay penaltı çalıyorlar.
TFF bunun önüne geçmeli.
Abartayım, gerekirse penaltı olayı iptal edilmeli. Serbest vuruş olsun.
Herkes rahatlayacak. -
-
orta sahaya bakın. partey-rice-odegard.
yuh ama ya, olan var olamayan var. şeyimiz düşecek, imrenmekten.
-
djiku-samet-çağlar vs. ile avrupa şampiyonluğu hayali kuranın, aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım.
-
Kovacan beşikten yemiş
Hamsi avı sezonu -
Trabzon başkanını birileri istemiyor kötü sonuçların bir sebebi de bu. Fatih Tekke getirelecek iken birleri müdahale etti ve Güneş getirildi.
HE benim çok umurumda tabi ki değil. İNŞALLAH KÜME DÜŞERLER DİYECEĞİM DE buna asla izin vermezler.
-
O değilde arkadaşlar Göztepenin başkanı yabancı biriymiş. Çok şaşırdım. Adamın cv'yi okudum çok ilginç biri. Göztepe ilginç bir takım olabilir. -
kesinlikle katılıyorum. türkiyede çalınan penaltıların %60ı ucuz, oyuncunun kendini atması üzerine alınan penaltılardır. adaleti epeyce zedeliyor. umarım gelecekte ceza sahasını yarım çember(elips) haline getirip iyice küçültürler. büyük haksızlık yaratıyor özellikle türkiyede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvox7 -- 30 Kasım 2024; 23:18:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X