el oynamaya vermedi bence |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (3976. sayfa)
-
-
samet kullansın morallensin sozuk
-
İtmeye verdi galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar onu bunu bilmemde bu amrabat gerçekten sahanın hakimi sahadayken orta saha benden sorulur havasını cok feci şekilde veriyor bilmem katılırmısınız
-
Fred son 10 dakka muhtesemsın. Eski frede döndun. Ama benim adamım artık Ambarat.
MOU'YA RAĞMEN KAZANDIK... BUGÜNÜN DOĞRU VE TEK YORUMU BUDUR
-
Gol attık diye kartı es geçti gene, skimanskiye yapılan sert hareketti
Önümüzdeki haftaya kadar uykusuz geceler onları bekliyor.🙂
Yok penaltı.
Penaltı işte daha ne vara gitmesi
e 3-1 de iptal tabi :D
-
Beşiktaş ne kadar düşerse düşsün karşısında fenerbahçe olunca bir şey oluyor adamlara hafife alınmamalı o yüzden
-
ben orasına karışmam. daha önce de yazdım. dzeko'ya 4.5 verebiliyorduysan bu adama 31 yaşında iken verecektin. sergen kendisi açıklamıştı. beşiktaş konuşuyor. Türkiye'de oynamak istiyor. 5 milyon net para istiyor.
-
Hocam ülkemizde hakemler kartı pozisyona göre değil yere düşenin tepkisine\ oyunculuğuna göre veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen zor maçlara sakladık hakkımızı
Oğuz Aydın çok iyi futbolcu. Fenerbahçe'de çok başarılı olacak diye ilk geldiği günden beri yazıyorum. Beni takip edin, futbol bilginiz gelişsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arazi moduna geçtiler :)))))
-
Oha voleybol oynamis lan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyükekşinin Entebine g..irdikmi?
-
Lıderle aramızda +2 avarejımız var. Benim bıldıgım liderlerın averajı Yuksek olur. Bu da lıgımızın sunı olduğunu gösteriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X