hala konunun transfer olduğunu sananlar var ya :D bu mourinho'ya bir kuruş harcamaya gerek yok. alınacak herkes alındı. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4196. sayfa)
-
-
Hoca Lyon’u da yenemiyize getirdi. Yazıklar olsun.Hakikaten bazı spor yazarları haklıymış. -
"üst düzey stoper" istiyormuş mourinho dayı. becao yerine samet oynattığına göre, üst düzay sıralamasında samet, becao'dan üstte.
sırf bu bile,takımdan bir halt olamayacağının kanıtı. ben bu kadar yıldan sonra, feneri bırakacağım galiba. en azından ali koç ve bunak gidene kadar.
-
yönetim berbat da, yedek oyuncuları hazırlamayan td melek mi? irfan can kahveci diye, geçen sezon fırtına gibi esen bir oyuncumuz vardı, hatırladınız mı?
-
bakın yeminle söylüyorum, takımın başında mesela ismail kartal olsa idi, rakip ceza sahasına sürekli atak yapar, caner erkin stili hava toplarını doldurur, en nesyri'yi gol kralı yapardı. mourinho amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışan kifayetsiz muhteristir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 13 Aralık 2024; 15:0:43 > -
fenerbahçe'nin rezilbahçe olmasının bu sezonki tek sorumlusu jose mourinho'dur. genel olarak takımın çok kötü, dengesiz olmasının sorumlusu ise, yönetim, yani ali koç'tur. ikisi de bırakmadan hiç bir şey kökten düzelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 13 Aralık 2024; 15:4:54 > -
buraya ağır bir küfür gelecekquote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows -
Düzeltildi hocam.
-
Bize kaleci lazim. Tepki gosteren,ses cikaran iyi bir kaleci. Liva kotu demiyorum ama cok sessiz. -
kingofshadows ve caner medley denen mourinho hayrani ve ismail kartal dusmani ikilisi agliyor keyiften bayilanzi -
bak bak biri kaleci lazim yazmis, faturayi livakovice kesmis ve beni bloklamis.
biri de senenin faturasini samete kesiyordu, 3 senedir ne oldugunu bildigimiz ama hala onu takimda tutan mourinhoya laf yok.
son 20 dk tum takim yorgunken oyuna girip mourinho vasifsizinin geriye dustugu skoru ceviremedi diye linclenen irfan can da vardi.
taraftar kafayi o kadar siyirmis ki bu senenin tek sorumlusu mourinho iken hala futbolculara salca oluyorlar
20 milyon euroya bonservis rekoru kirip alinan en nesyri yedek, adamlar mourinhoya laf edecegine boyle buyuk yatirim yapilan herif ilk 11 baslamayi gectim, 3 macta bir sonradan girip bir sey yapamayinca lincleniyor.
allah daha beter etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 13 Aralık 2024; 15:19:18 >
-
Nordsjfjdckdkdkkd'a, Slavia Prag'a, Olympiakos'a, küme düşen Emre'nin Ankaragücü'ne Kayseri'ye, Şenol'lu Bursaya rezil kepaze olan çapsız İsmail'i de övmeyin bari ya.
Ersun, Aykut diye ağlayın 3 kere gelip teneke kazanamayan çapsız İsmail diye ağlamayın Allah aşkına. Aziz'in hayatındaki en büyük hatasıdır bu adamı teknik direktör sıfatıyla takımın başına koymak.
Bu takımı herkes şampiyon yapar diyip teknik direktör olmayan, ağlak adamı getirdi kendi mirasının çöküşünü de başlattı bela etti şu herifi. Hamza bunun başardıklarının kat be kat fazlasını başardı Muslera sayesinde ama tekmeyi yedi hemen. İsmail gelsin diyen zihniyetle şampiyon olmak imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 13 Aralık 2024; 15:22:25 > -
Mou umarım kovulurda çıkar konuşur Comolli gibi. Kostic, Samet, Oğuz, Levent bunları Mou'nun istediğini düşünüyorsan Ali değil sen safsın. Takımda bek yok sayısal olarak eksik Acun Kostic var diyor gerek yok diyor tam senin kafada. 1 kuruş harcamasın diyoruz zaten yönetim rezil olsunlar şu kadroyla kurtulalım.
3. Aday söylesene bi ? Sen aday ol çok istiyorsan. 80 milyonun içerisinde Ali'nin karşısına çıkacak 1 tane adam yok Aziz dışında. Aziz için ölüp bitmiyoruz Ali'den başarılı mı başarılı o zaman Aziz dönsün diyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 13 Aralık 2024; 15:25:27 > -
aynen rengim samet de bu sene transfer edildi zaten
mourinho samet alınmazsa takıma gelmem demişti hatırlarsan
ali koç da sabah uyandığında max ve en nesyri görmüş rüyasında öyle aldı onları
vahiy indi adama
peygamber torunu sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 15:30:43 > -
Sizin sivamasini yaptiginiz Mourinho icin sinirsiz butce bile verseniz 100 puan toplayamaz.
Yok premier ligde sunu yaptim yok sampiyonlar liginde soyleydim, bedava calisirim dese bile 5 buyuk ligde hedefi olan hic bir takim kendisini istemez. -
Steven Sadettin SARAN'dır benim adayım
sıfırdan zengin olmuş, garsonluk da yapmış okurken
zor zamanları, sıfırdan ayağa kalkmayı hem ali hem azizden çok daha iyi bilir
çünkü yaşamış bunları
-
Arkadaş osai yi bile beğenmeyenler var. Ben geldiğinden beri bek olarak osaiyi bire birde geçen herhangi bir topçu falan görmedim, siz gördünüz mü ? Yani osai yi de beğenmemekte ne bileyim, yuh yani. -
Bu hikaye böle olmamalıydı
Tazminat için değer mi be -
bu sezonki istatiği 16 maç 1 asist
geçen sene 39 maç 4 gol 6 asistle pirme yapmış
22-23 sezonu ise 38 maç 1 asist
kusura bakmasın bu adam 2.5 milyon maaş etmez
bu sene de berbat oynuyor
neymiş efendim paşam savunma yapıyormuş yapsın bir zahmet çünkü hücum namına bir şey yapamıyor
fenerbahçenin beki olacak kapsasitesi yok
-
onu zaten söyledik söylüyoruz, diğerlerini görmezden gelecek halimiz yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X