Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ronaldinho
    Kaka
    Henry
    Gilardino
    F.Tekke
    Kovermans

yazın bi yere, bu yazdıklarımdan biri gelecek
    ***benım de yanılma payım %4

• Kovermans ve Tekke zor da.Diğerleri belki.Ronaldinho'nun kulübü ikna edilmiş,formalar basılmış,ama adam eltisini ikna edemeyince yatmış o transfer.....
  • F. Tekke hariç hepsiyle anlaşmışlar, F. Tekke'nin bonservisi konusunda sorun çıkmış. Oyuncular 6+1 kuralından dolayı gelemiyor federasyonun kararını bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutley

Adriano
    Ronaldinho
    Kaka
    Henry
    Gilardino
    F.Tekke
    Kovermans

Adriano
  • hepsi ikna olmuş eşleri sorun çıkarıyormuş, henry de ispanyada manita yapmış gelemem şu an diyormuş
  • ben kakayı alayım
  • kaka ve adriano iyidir.ikisinden biri gelsin.aslında ikiside gelebilir ama federasyon işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

hepsi ikna olmuş eşleri sorun çıkarıyormuş, henry de ispanyada manita yapmış gelemem şu an diyormuş

Henry tr nin fr ye 3-2 yenildigi maçta korner bayragında falan çirkeflik yapmıştı son dakikalarda. fairplay yok bu topçu da barcelonaya yakışan bir topçu orda kalsın tr de bu tarz topçular istemiyoruz
  • mutley ben bu konuyu biyerlerden hatırlıyorum..
    sanki arkadaşın biri başka bölümde açmıştı böyle mikser konu..tabi buradakilerin gelme ihtimali daha yüksek..(bütçemiz açısından)
    diğer taraftan onlar da bunun farkında ama onlar, o yıldızların gelebilme ihtimallerini sevdiler ..neseee..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

hepsi ikna olmuş eşleri sorun çıkarıyormuş, henry de ispanyada manita yapmış gelemem şu an diyormuş

Henry tr nin fr ye 3-2 yenildigi maçta korner bayragında falan çirkeflik yapmıştı son dakikalarda. fairplay yok bu topçu da barcelonaya yakışan bir topçu orda kalsın tr de bu tarz topçular istemiyoruz

tamam o gelmesin o zaman.

adanalı sil len henryi

• %4 lük dilim,
    hiçbiri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutley

Adriano
    Ronaldinho
    Kaka
    Henry
    Gilardino
    F.Tekke
    Kovermans

bunlarin hicbiri yaramaz ben Kompela yi aradim simdi sahalara geri doncekmis fenere gelcem dedi

• Iste steve kompela belki unutanalar vardir

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi

turkiye'ye gaziantep spor tarafindan getirildi. sonra canakkale dardanel spor'a transfer oldu, zaten gaziantep'teyken televole'lerle yeterince hasir nesirdi ve transfer olduktan sonra o donem canakkale dardanel spor'dan aldigi paradan daha buyuk bir para teklif edildi star tv tarafindan kendisine, ve o da tercihini showman'likten yana kullandi. o donemler spor magazin programlari cok populer oldugundan. ona da yeni bir konsept bulunup spor talk show gibi bir sey yaptirilmisti, ve program basarisiz oldu... daha sonradan adi kacakcilik davalarina karisti cokca

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=steve+komphela&kw=&a=&all=&v=&p=1

• napmıştıki?
    quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.