Şimdi Ara

FENERBAHÇE'Yİ KADIKÖY'DE YENMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: sapper

fethiye bile kadıkoyde feneri yenebiliyor nasıl bir önemi olsun ki varsa da kalmadı artık bu saatten sonra gs taraftarı olarak istersek bi 30 yıl daha yenmeyelim sorun değil cokmu mühim bişey sanki kendi sahasında yenmek biz kendi sahamızda yeniyoruz zaten problem değil.

Fethiye bile derken? Siz de yenin o zaman?

Alıntıları Göster
    fenerbahçelilerin egosu üzerine bir araştıram yapmak gerekiyor. Oysaki bilse GS maçından sonra burada açılan konu ve yorum sayısını böyle konuşmayacak ama neyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Soyledigin seylere birebir katiliyorum her zaman bizim 2 lig takimina elenmemiz bir yuzyil konusuluyor ama ornegin Gs veya Bjk olunca 1 2 dk laf edilip kapatiliyor

sebebi çok havalı olmanız, elinizdekini avucunuzdakini görmeden göklere çıkmanız, itici bir takım olmanız..
    sonra havanızı bu tip bir takımın bozması olay yaratıyor ister istemez
    yoksa çok buyuk takım oldugunuzdan, erişilmez başarılara sahip oldudugunuzdan vs. düşünüyorsan(ız)
    sana/size gülerim :)
    bunu anlamanız için degerli kardeşlerim
    fenerli olmamanız lazim

mesela yazdıklarım fenerli arkadaşlara cok saçma gelebilir
    ancak bjk lı ts li gs li bursalı esesli bir çok kişiye mantıklı gelecektir..

• sezer yükselen S kullanıcısına yanıt
    Yazın da çok ciddi ve önemli bir hata var. Fenerbahçe'yi Kadıköy de yenmek yazmışsın ve yazı içerisinde Pendik yenilgisinden söz etmişsin. Fenerbahçe Türkiye Kupasında Pendik takımına yenildiği sene maç Kadıköy de oynanmadı. Deplasman da Pendik takımın stadında oynandı. O sebeple yazdığın yorum ve açtığın başlıkla hiç uyuşmayan bir olay dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Yazın da çok ciddi ve önemli bir hata var. Fenerbahçe'yi Kadıköy de yenmek yazmışsın ve yazı içerisinde Pendik yenilgisinden söz etmişsin. Fenerbahçe Türkiye Kupasında Pendik takımına yenildiği sene maç Kadıköy de oynanmadı. Deplasman da Pendik takımın stadında oynandı. O sebeple yazdığın yorum ve açtığın başlıkla hiç uyuşmayan bir olay dır.
    Trabzon'a elendiğimiz zaman sen burada değildin herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Trabzon'a elendiğimiz zaman sen burada değildin herhalde.

Alıntıları Göster
    Mesele o değil arkadaşım.Fenerbahçe gerek camiası gerek taraftarı gerekse medyasıyla abartılan bir takım olmuştur.bu abartıdan kasıt yanlış anlaşılmasın sonuçta en iyi 3 takımdan biri başarı olarak.her zaman iddaalı söylemlerde bulunan bir kitleye sahip.sonuçtada sürekli üzülen taraf olmuştur.şu 10 yılda fenerbahçenin başına gelen o kadar olay var ki say say bitmez.buna rağmen hala kibirli tavrından vazgeçmemiştir.yazarlarını geçtim yöneticileri her zaman ortam geren sevimsiz insanlardan oluşmuştur.mahmut uslusu,murat özaydınlısı say say bitmez.aziz yıldırımı saymıyorum bunların yanında melek kalır.Türkiyede bu tavrı gösteren tek büyük takımdır Fenerbahçe.şike olaylarında bile gösterilen tavır bunun en büyük kanıtıdır.Fenerbahçenin büyüklüğüyle alakası yok bu durumun.en basitinden sınıf arkadaşlarınızdan birini düşünün sürekli havalı tavırlar sürekli birilerine sataşıyor.siz bu adama bir şey olduğunda daha çok sevinirsiniz ve dalga geçersiniz.şu 10 yılda başlarına gelenler bizim başımıza gelse inanın biz bir ortamda takımımızı savunamaz hale gelirdik...

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

Mesele o değil arkadaşım.Fenerbahçe gerek camiası gerek taraftarı gerekse medyasıyla abartılan bir takım olmuştur.bu abartıdan kasıt yanlış anlaşılmasın sonuçta en iyi 3 takımdan biri başarı olarak.her zaman iddaalı söylemlerde bulunan bir kitleye sahip.sonuçtada sürekli üzülen taraf olmuştur.şu 10 yılda fenerbahçenin başına gelen o kadar olay var ki say say bitmez.buna rağmen hala kibirli tavrından vazgeçmemiştir.yazarlarını geçtim yöneticileri her zaman ortam geren sevimsiz insanlardan oluşmuştur.mahmut uslusu,murat özaydınlısı say say bitmez.aziz yıldırımı saymıyorum bunların yanında melek kalır.Türkiyede bu tavrı gösteren tek büyük takımdır Fenerbahçe.şike olaylarında bile gösterilen tavır bunun en büyük kanıtıdır.Fenerbahçenin büyüklüğüyle alakası yok bu durumun.en basitinden sınıf arkadaşlarınızdan birini düşünün sürekli havalı tavırlar sürekli birilerine sataşıyor.siz bu adama bir şey olduğunda daha çok sevinirsiniz ve dalga geçersiniz.şu 10 yılda başlarına gelenler bizim başımıza gelse inanın biz bir ortamda takımımızı savunamaz hale gelirdik...

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe'nin büyüklüğünden kaynaklanan bir durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

Alıntıları Göster
    Bunun büyüklük ya da başarıyla hiç bir alakası yok. Kesinlikle diğer takımların antipatisini kazanmakla ilgisi var. Başarıyla olsaydı en nefret edilen takım Galatasaray olurdu futbolda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Soyledigin seylere birebir katiliyorum her zaman bizim 2 lig takimina elenmemiz bir yuzyil konusuluyor ama ornegin Gs veya Bjk olunca 1 2 dk laf edilip kapatiliyor

sebebi çok havalı olmanız, elinizdekini avucunuzdakini görmeden göklere çıkmanız, itici bir takım olmanız..
    yoksa çok buyuk takım oldugunuzdan, erişilmez başarılara sahip oldudugunuzdan vs. düşünüyorsan(ız)
    fenerli olmamanız lazim

Neyi goklere cikardik ? Sezon basindan havasindan gecilmeyen Gs degilmiydi ? Turkiyenin en iyi kadrosunu kurduk en seksi kulup bizi diyen, en cok taraftari olan kulubuz vs.... inanin bana disaridan bizden daha cok iticisiniz ha bunu gsliler anlamaz o baska ....

• Üsteki mesaja bakılırsa
    böyle durum var sanırım hihi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

Ben 2004'ten beri adam gibi tanınmıyorum forumda, sen 4 ayda çok tanınır olmuşsun forumda, keza ben de seni görmedim, içeriği de okumadım valla ilk paragrafı okudum orası da bomboştu

forumda eskiyim bu üyelik yeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer yükselen

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

Ben 2004'ten beri adam gibi tanınmıyorum forumda, sen 4 ayda çok tanınır olmuşsun forumda, keza ben de seni görmedim, içeriği de okumadım valla ilk paragrafı okudum orası da bomboştu

forumda eskiyim bu üyelik yeni.

Alıntıları Göster
    aslında fenerbahçelilerin kibirleri, kendilerini diğerlerinden yüksek görmeleri ve onları hor görmeleri yüzünden oluyor bunlar.. orada yenilince kibirleri de yenilmiş oluyor ve haliyle günlerce konuşuluyor.

burada asıl tartışılması gereken şey bence fenerlilerin yarattığı gereksiz kibirlilik..

Not: 2011 yılı ve öncesinde yaratılan kibirlilikten bahsediyorum şu an pek fazla yok ama arada sırada yine hortluyor yakın geçmişteki bir örnek için (bknz: Dilerim Pendik faciasını yaşatırız)

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

aslında fenerbahçelilerin kibirleri, kendilerini diğerlerinden yüksek görmeleri ve onları hor görmeleri yüzünden oluyor bunlar.. orada yenilince kibirleri de yenilmiş oluyor ve haliyle günlerce konuşuluyor.

burada asıl tartışılması gereken şey bence fenerlilerin yarattığı gereksiz kibirlilik..

Not: 2011 yılı ve öncesinde yaratılan kibirlilikten bahsediyorum şu an pek fazla yok ama arada sırada yine hortluyor yakın geçmişteki bir örnek için (bknz: Dilerim Pendik faciasını yaşatırız)

Alıntıları Göster
    üç kelime...

1-yav
    2-he
    3-he...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

üç kelime...

1-yav
    2-he
    3-he...

Yazdıklarımın doğru olduğunu öğrendim çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer yükselen

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

üç kelime...

1-yav
    2-he
    3-he...

Yazdıklarımın doğru olduğunu öğrendim çok sağol.

hıhı..tamam
  • quote:

quote:

fenerli olmamanız lazim

sen birde senin takımının dışarıdan nasıl göründüğünü bir bilsen.

• quote:

quote:

quote:

fenerli olmamanız lazim

Neyi goklere cikardik ? Sezon basindan havasindan gecilmeyen Gs degilmiydi ? Turkiyenin en iyi kadrosunu kurduk en seksi kulup bizi diyen, en cok taraftari olan kulubuz vs.... inanin bana disaridan bizden daha cok iticisiniz ha bunu gsliler anlamaz o baska ....

Alıntıları Göster

en seksi kulup bizi diyen

• Arkedios kullanıcısına yanıt
    doğaldır
    geçerli sebeplerimiz var çünki..

sizin bizi 6-0 yendiğiniz gibi bizimde
    bjk yı 6-0 yenmiş olmamıza ragmen yat-kalk 6-0 la yaşamıyoruz sizler gibi..
  • quote:

doğaldır
    geçerli sebeplerimiz var çünki..

sizin bizi 6-0 yendiğiniz gibi bizimde
    bjk yı 6-0 yenmiş olmamıza ragmen yat-kalk 6-0 la yaşamıyoruz sizler gibi..

şimdi buraya 1000 tane şey yazarım ama ne gerek var? hadi yaşamıyoruz değil yaşamıyorum desen eyvallah. boşuna konuşuyoruz.
  • quote:

fethiye bile kadıkoyde feneri yenebiliyor nasıl bir önemi olsun ki varsa da kalmadı artık bu saatten sonra gs taraftarı olarak istersek bi 30 yıl daha yenmeyelim sorun değil cokmu mühim bişey sanki kendi sahasında yenmek biz kendi sahamızda yeniyoruz zaten problem değil.

amrabat ı alana kadar Fethiyespor u alsanız kadıköyde galibiyetiniz oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-

quote:

amrabat ı alana kadar Fethiyespor u alsanız kadıköyde galibiyetiniz oluyordu

kadıköy serisi size kalsın - ne zaman almaya kalksak yakıp yıkıyorsunuz :)
    onuda elinizden alırsak
    neyinizle makara edeceksiniz
    kilidi vurun gidin daha iyi

mağlum nasıl olsa kıyıda köşede yakaladık mı affetmiyoruz
    örnekleri bir haylı fazla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.