fenerlilere baktığımızda sürekli itiraz halinde olduklarını görüyoruz sürekli birilerini fenerbahçe düşmanı olmakla suçluyorlar, yapılan soruşturmaların komplo olduğunu düşünüyorlar ama ortada bir gerçek var uefa dan müfettiş geldi, raporunu yazdı ve muhtemelen fenerin suçlu olduğunu düşündü uefa'da bu rapor doğrultusunda hareket ederek, tff'yi harekete geçirdi şimdi gelelim gerçeklere: Türkiye'de ki savcı ve adalet sistemi hatta federasyon diyelim ki fenerbahçe düşmanı iyide kardeşim uefa gibi tarafsız bir kurumdan gelen adam da mı fenerbahçe düşmanı uefa'nın ne ilişkisi olacak ki fenerbahçe ile evet milan küme düştüğünde şampiyonlar liginde oynadı, belki uefa o gün verdiği kararın yanlış olduğunu düşündü ve bir daha böyle bir karar almaktan vazgeçti, bu sebeple fenerbahçe'nin şampiyonlar liginde gitmesini engelledi durum ortada tarafız uefa müfettişi bile böyle bir karar veriyorsa, fenerbahçe taraftarı aziz yıldırım ve yönetimini suçlamalıdır federasyon ve uefa fenerbahçe'yi ateşe atmamıştır, fenerbahçe'yi ateşe atan aziz yıldırım ve yönetimi olmuştur biraz hatayı kendinizde arayın.Uefa'nın fenerbahçe ile ne alıp veremediği olacak ki
İtalya federasyonu UEFA dan önce cezayı önce vermişti bizdekiler veremeyince UEFA verdi
her zamanki halleri bana çok normal geliyo valla yok bire onyedi yok fener cumhuriyeti v.b falan filan işte.. özet olarak kibir, benim fikrim tabii...
Onu gecin hadi adamlarin gozu takimlariyla kor olmus, bazisi asiri gidebiliyor bu sinirle. Ama esas sastigim bizim kendi icimizde beyinsiz tipler var
sivrizekanin biri, aldatilan milyonlarca degisik takim taraftarinin, oyuncularinin yerine kendini koyup "empati" yapmiyor da her ne hikmetse kendini fb taraftarinin yerine koyup bize salliyor
neymis hic halden anlamiyormusmusuz da, bizi dusurseler bize sovseler ne hissedermismisiz de
tabi gercek Besiktasli durusundan bi haber oldugu icin, gercek taraftarin ta basindan beri "yaptiysak dusurun bizi" dediginden haberi yok birde utanmadan girmis ortak konuya, "bakin ben BJK'lilere kizdim, salladim sizin yaninizdayim" mesajlari atiyor gidip baksinlar, aferrim kocuma desinler diye mesajina link bile eklemis soytari
kimin feykidir anlamadim ki, bari takimin armasini kullanma
Krizde Fenerbahçe ne kadar acemice yönetildiğini gösterdi daha kendi hakkını savunmak için Cenevreye gidemeyen yöneticiden ne beklersiniz
Fenerbahçeli taraftarlar Aziz yıldırımın arkasında dursunlar arkasında durmak için aziz yıldırım gibi olmak lazım
Allah hakettiklerini yasatsin ins! Bu kadar problemli bir takim ve taraftar profili azdir!
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Krizde Fenerbahçe ne kadar acemice yönetildiğini gösterdi daha kendi hakkını savunmak için Cenevreye gidemeyen yöneticiden ne beklersiniz
Fenerbahçeli taraftarlar Aziz yıldırımın arkasında dursunlar arkasında durmak için aziz yıldırım gibi olmak lazım
Fenerbahçeli yönetici kendini savunmak için Cenevre'ye gitseydi, bu suçu kabullenmek olurdu. En doğrusunu yaptı. Biz suçsuzuz. Siz elinizden geleni ardınıza koymayın tarzında bir yaklaşım gösterdi.
Doğrusunu yaptı.
fenerbahçeli kişiler aziz yıldırım için kendi kulüplerine zarar vermeyi göze alabiliyolar. shaktar maçından önce aziz yıldırım için gözyaşları dökülerek taraftar gaza getirildi ve herkese aziz yıldırım maskesi dağıtıldı. böyle bir durumda taraftarın rahat duracağını kimse beklemezdi zaten, ve olan oldu, kulüp zarar gördü.
kulüp zarar gördü ama fenerbahçelilerin umrunda değil. iyi bişey yaptıklarına inanıyolar.
çnükü aziz yıldırım'ın fenerbahçe taraftarına oturttuğu zihniyet: biz devletiz! kimseyi takmayız! eğer biri bize karşı çıkarsa bu devletimize karşı çıkmaktır ve savaştır! yetkisi olan herhangi bir kurum (federasyon yada UEFA) yada mahkeme bizim aleyhimizde bir karar vermeye kalkarsa, benim suçlu olduğumu söylerlerse yinede körü körüne bana bağlanacaksınız! çünkü bir bir devletiz ve diktatörünüz benim (aziz yıldırım) benim diktatörlüğüme hiçbir fenerbahçe taraftarı karşı çıkamaz! benim yaptıklarımı sorgulayan bir fenerbahçe taraftarı olursa onu hainlikle suçlatırım ve kulüpten atarım.
zaten taraftar da bunu istiyo, başkanının mafya olmasını ve gerektiğinde karanlık işlerle olayları halledebilmesini istiyo. ama fenerbahçenin önüne gelene senaryo uydurması artık bize yani tüm türkiyeye zarar verebilir.
türkiye içinde çok senaryo yazıldı, cemaat fenere saldırdı dendi, RTE fenere saldırdı dendi, dendi de dendi... bu senaryoları yazarsınız inanan inanır, ama UEFA ya senaryo yazarken dikkatli olun. UEFA ya kabadayılık taslarken dikkatli olun. yoksa tokadı ülke olarak yiyebiliriz.
adamlar hala gider yapma derdinde.bugun burcuoğlumudur nedir çıkmış görecekler feneri falan diyor.yahu kardeşim size baştan beri zarar veren bu fevri davranışlarınız farkında değilmisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Fenerbahçeli yönetici kendini savunmak için Cenevre'ye gitseydi, bu suçu kabullenmek olurdu. En doğrusunu yaptı. Biz suçsuzuz. Siz elinizden geleni ardınıza koymayın tarzında bir yaklaşım gösterdi.
Doğrusunu yaptı.
asıl gitmediği için suçlu durumunda
fener cumhuriyeti osmanlı ya yenik düştü...
İçinde olmadığımız,bilmediğimiz, görmediğimiz nice olaylar var,, bu ligte şike var yok demiyorum size sorarım bu ligte şikeyi sadece fenerbahce mi yapıyor? Bjk,gs,ts taraftarları burda toplanmışsınız ahkam kesiyorsunuz, sizin kulüpleriniz başkanlarınız sütten çıkma ak kaşık mı?? burda eyer temiz bir lig istiyorsak a dan z ye kim ne yapmışsa ortaya çıkması gerek,, bugün fenerbahçenin 3 yöneticisi tutukluysa bjk tan teknik direktör vede bir yöneticisi tutuklu,, bugun savcılık fenerbahce kulup binasını arama iznini cıkardığı tarihte gs,ts,bjk kuluplerını arasaydı ne deliller bulacaktı kim bilir? bir sorusturma yürütüyorsun hangi kulupte arama yapacagı medyada kulupte delil mi kalır yaptıkları şikeden izmi?? Birileri bir yerden düğmeye basıyor ve askeriyeden tut futbola bütün değerlerimizin içine ediliyor, bu ülkede ağız tadıyla bir futbol izliyorduk arkadaşlar sağolsunlar onun içine ettiler,, isyan ediyorum artık.
sadri başkanın yurt dışı yasağıda dün itibarı ile kaldırıldı. artık şike konusunda kimse ts yi de içeri çekmeye çalışmasın. suçu işleyen cezasını çeksin !..
Yukarıda demiş işte, Milan düştüğünde bile ŞL 'de oynadı.
manchester da oynar, barcelona'da...
Ancak Fenerbahçe düşer.
O uefa savcısının elinde belge mi var, birilerinin baskısıyla men ettiler uefadan feneri.
Uefa tek başına o kararı almazdı.
İlginç olanı üste çıkmaya çalışmaları sanki şikeyi başkaları yapmış gibi millete suç atmaları.Kendilerinden başka herkes suçsuz sanki. ''Sanki diğerleri şike yapmıyor '' savunma mekanizmasına bakarmısınız...Galatasaray'da yapmıyor mu ? falan filan....
evet yapmıyor.son 3 senedir ilk 2 de yer alamıyoruz.şerefli 3.lukler 5.likler boyle oluyor. 17 macın 15 ınde şike ve teşvik primi vermekle değil
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
Yukarıda demiş işte, Milan düştüğünde bile ŞL 'de oynadı.
manchester da oynar, barcelona'da...
Ancak Fenerbahçe düşer.
O uefa savcısının elinde belge mi var, birilerinin baskısıyla men ettiler uefadan feneri.
Uefa tek başına o kararı almazdı.
nisan 2007 den sonra feriştahı gelse oynayamaz bırak manuyu barcayı.çünkü bu tarihten sonra şikeye adı karışan hiçbir kulup şl ne katılamadı katılamayacak... şunu öğrenseniz artık da sağda sola söylemekten vazgeçseniz artık.
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
fenerlilere baktığımızda sürekli itiraz halinde olduklarını görüyoruz sürekli birilerini fenerbahçe düşmanı olmakla suçluyorlar, yapılan soruşturmaların komplo olduğunu düşünüyorlar ama ortada bir gerçek var uefa dan müfettiş geldi, raporunu yazdı ve muhtemelen fenerin suçlu olduğunu düşündü uefa'da bu rapor doğrultusunda hareket ederek, tff'yi harekete geçirdi şimdi gelelim gerçeklere: Türkiye'de ki savcı ve adalet sistemi hatta federasyon diyelim ki fenerbahçe düşmanı iyide kardeşim uefa gibi tarafsız bir kurumdan gelen adam da mı fenerbahçe düşmanı uefa'nın ne ilişkisi olacak ki fenerbahçe ile evet milan küme düştüğünde şampiyonlar liginde oynadı, belki uefa o gün verdiği kararın yanlış olduğunu düşündü ve bir daha böyle bir karar almaktan vazgeçti, bu sebeple fenerbahçe'nin şampiyonlar liginde gitmesini engelledi durum ortada tarafız uefa müfettişi bile böyle bir karar veriyorsa, fenerbahçe taraftarı aziz yıldırım ve yönetimini suçlamalıdır federasyon ve uefa fenerbahçe'yi ateşe atmamıştır, fenerbahçe'yi ateşe atan aziz yıldırım ve yönetimi olmuştur biraz hatayı kendinizde arayın.Uefa'nın fenerbahçe ile ne alıp veremediği olacak ki
UEFA burdaki yetkililerin yönlendirmesi ile karar aldı. Heralde karar gökten inmedi. Allah Allah ya. Milleti saf mı sanıyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme