Şimdi Ara

Feral DPS Druid Rehberi PVE-PVP Gelmiştir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @tosunpasa'nın da dediği gibi battlemaster aynen Insane title gibi.Şans ve zamanı olan biri sahip olur.
    Mesela AB'yi 20 sayı farkla kazan diyor.eşek balı olması gerek.
    Kaldı ki healer ve dps ile 2v2'de 2k rating öyle sandığın gibi hayvani birşey değil.
  • Sürekli AB yapınca kendiliğinden oluyor o achieve :) önceden 10 sayı fark istiyordu çoğu insan aylarca uğraşıyordu.. ama geçen balına bir karakterimle aldım.
  • Ben rated BG de (1700 mmr) Gilneas için 2000/0 achisini almıştım. Nasıl oldu bizde şaşırmıştık. Direk WW ye gitti herkes. 1 rog ve 1 feral de LH ye gitti. Oraları capledik. Ordan sonra koptu zaten 3 tane basele oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

@tosunpasa'nın da dediği gibi battlemaster aynen Insane title gibi.Şans ve zamanı olan biri sahip olur.
    Kaldı ki healer ve dps ile 2v2'de 2k rating öyle sandığın gibi hayvani birşey değil.

Okadarını bilemiyorum 1.5aydır arenayapiyorum hemen hemen 1390 lari gordum en fazla warlock feral olarak. 2k rating hayvani olmasada baya iyi degilmi ? Ben böyle bir rog hic görmedim bg ye giriyoruz hep 1. en fazla 2 kez yatiyor

EK: bg lerin kıstas alınmadgını biliyorum ama yuksek başarı bence devamlı yapıyor olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 16 Eylül 2011; 15:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

@tosunpasa'nın da dediği gibi battlemaster aynen Insane title gibi.Şans ve zamanı olan biri sahip olur.

Okadarını bilemiyorum 1.5aydır arenayapiyorum hemen hemen 1390 lari gordum en fazla warlock feral olarak. 2k rating hayvani olmasada baya iyi degilmi ? Ben böyle bir rog hic görmedim bg ye giriyoruz hep 1. en fazla 2 kez yatiyor

Rogue tabiki BG'de ölmeyecek rogue'un amacı odur zaten.
    Girer arkadasına çalışır güzelce,baktı ki öldüremiyor "blind" "vanish" yapar topuklar yani.
    Olay zaten 1550 sonrası başlıyor.Yine diyorum, iyi bir setupla,iyi bir bağlantıya 2k görmek çokta zor değil.
    Kriterin ölmemek olmasın.BG'yi de artık pvp olarak aksettirmeyin.
    Random olarak yeşil gearlısıda giriyor,full ruthlessli adamlarda.Ama Rated BG bir ölçüdür ona birşey diyemem.

• Belirttim son anda ek olarak bg yi Haklısında şöyle birşey var 10 tane rog var hepsi altlarda iken tek bu adam 1. oluyor.2 gündür 3 4 bg yi es gecmiştir 1.olmayarak yuksek kill ile 1.bitiriyor.Ratedlarin aranan adamı zaten bizim serverda kendi guildi ile arenajunkiesde 6 mi 7.mine sıralamada(o sıralama gercekcimi bilmiyorum)Walla hic gelemedigim icin bilmiyorum okadarını ama serverda bi warlock kesti adamı oda 4te 1kere yattı yani adam suana kadar benim gordugum en iyi rog.

2k görmek sorun degil diyorsun ya peki 2k da kalmak ?
  • İşte olay orada bitiyor.2K'da kalmak nasıl olur 2 maç yenip 1 maç kaybedersen yerinde sayarsın.2k rating zaten achiev için kasılır.Elite weapon ve armor almak için 2500üstü rating gerektirir ki bir tarafından kan alır insanın.
    Mesela sana bir istatistik vereyim.
    Holy paladin ile girdiğim bir BG'de Healing Done'da birinci,0 death ile 3 kill yaptığım bir BG'ydi.BGler ölçüt olmaz diyorum yani.O dediğin roguelar kötü gearlıdır ya da sınıfını bilmeyen oyunculardır.Ha dediğin rogue'a birşey diyemem tabiki imba oyuncular var.
  • Pve'de hit'in %8 olması gerekmiyor muydu?

feral druid %3 ekstra hit alıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androner

Pve'de hit'in %8 olması gerekmiyor muydu?

feral druid %3 ekstra hit alıyor mu?

PVPde bizden 3 veya daha fazla level büyük bosslar yok.. bizimle aynı levelde oyuncular var.. dolayısıyla %8 hit gerekmiyor.. ezbere konuşmamak için tam hit vermek yerine hit kısmında 85 levelin oldugu yere bakmanızı tavsiye ediyorum sanırım %5 gibi bir şey olması lazım.. druidler extra hit almıyorlar..

expertiseda kasmanıza gerek yok.. sonuçta çoğu class özelikle casterlar parryleyemez.. ve arkaları dönükken dodgelayamaz..
  • ben pve için demiştim zaten. pve kısmında hit için %5 demiş o yüzden sordum. pve'de hit'in %8 olması lazım.
  • quote:

ben pve için demiştim zaten. pve kısmında hit için %5 demiş o yüzden sordum. pve'de hit'in %8 olması lazım.

Evet haklısınız sanırım yaşlanıyorum
  • sağlık olsun önemli değil . düzeltirse arkadaş daha iyi olur ama
  • quote:

ben pve için demiştim zaten. pve kısmında hit için %5 demiş o yüzden sordum. pve'de hit'in %8 olması lazım.

PvE de Druid için %8 şart değil. Zaten dps'imizin %60 ı bleed. Paladin/Warrior değiliz ki missleyince dps kaybedelim. Ayrıca miss lediğinde enerjinin %80 ini geri kazanıyorsun. %5 yeterli o yüzden.
  • aplayım
    şu ara baya rehber artışı var forumda
  • Uppadanak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.