Şimdi Ara

Feraligatr vs Swampert (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

arkadaşlar hiç tartışmam tbiki de swampert 2 tür pokemonlar her zaman avantajlıdır.

baş. pokemonların hepsini önüme koysalar hangisini seçersin diye piplup ile mudkip arasında kalırım

Eminmisin?Rhydona bak Ground-Rock :

Water 4x
    Grass 4x
    Ice,Fight ve Ground 2x

önemli olan güçtür lol bak animelerde minicik pikachu koskoca onix i rhydon u dağatıyo oyunu saycaksak ooo bin tane skill işe yaramıyo sende söylemiştin kingdra ya bile bitki x2 işliyo lol

• quote:

Orijinalden alıntı: egemert35

quote:

quote:

arkadaşlar hiç tartışmam tbiki de swampert 2 tür pokemonlar her zaman avantajlıdır.

baş. pokemonların hepsini önüme koysalar hangisini seçersin diye piplup ile mudkip arasında kalırım

Water 4x
    Grass 4x
    Ice,Fight ve Ground 2x

önemli olan güçtür lol bak animelerde minicik pikachu koskoca onix i rhydon u dağatıyo oyunu saycaksak ooo bin tane skill işe yaramıyo sende söylemiştin kingdra ya bile bitki x2 işliyo lol

Adam inşaat terk beyler.
    1-Animedekiler saçmalık ve Pikachu'dan nefret ederim.Yok tavandan su yağcak yok sen Onixi yatırcan.Onlar hurafe ,batıl inanç.
    2- 12Yıllık Pokemoncuysan bunu bilmen gerekirdi.
    Dragon'lara 4ana element 0.5 vurur.Bunlar=Ateş,Su,Bitki ve Elektriktir.
    Bu Kingdra da Ejder ve Su olduğu için bitki x2 vurmaz x1 vurur.Adı üstünde King'dir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

quote:

quote:

Water 4x
    Grass 4x
    Ice,Fight ve Ground 2x

Adam inşaat terk beyler.
    1-Animedekiler saçmalık ve Pikachu'dan nefret ederim.Yok tavandan su yağcak yok sen Onixi yatırcan.Onlar hurafe ,batıl inanç.
    Bu Kingdra da Ejder ve Su olduğu için bitki x2 vurmaz x1 vurur.Adı üstünde King'dir yani.

dostum ben lugi@nın yazdıgını söyledim cyrusta bitki kingdra ya x2 vuruyomuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Water 4x
    Grass 4x
    Ice,Fight ve Ground 2x

Adam inşaat terk beyler.

Anime ile Cyrusun ne alakası var ?Kingdra 2x vurmuyor stata bağlı adam def gitmediği için 2x vuruyo gibisinden dedim.2 tür olmasının daha çok dezavantajı olabiliyor Swampertde bunlardan biri

• tabiki Swampert(kendisi en sevdiğim pokedir)tek zayıflığı grass bu çok büyük bir avantaj.üstelik karizma olarak da her türlü Feraligatr'ı gecerSerebii'nin total sıralamasında da hem en güçlü başlangıç pokemonudur hem de Feraligatr'ı geçmiştirmoveset olarak şunları kullanılırsa mütiş olur:
    1-Earthquake
    2-Surf
    3-Ice Beam
    4-Hammer Arm
    ve bence sonuç olarak Swampert Feraligatr'ı geçer

• Tartışmasız FERALİGATR Karizma poke =)

Herkezin kandilini kutlarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Water 4x
    Grass 4x
    Ice,Fight ve Ground 2x

Adam inşaat terk beyler.

Anime ile Cyrusun ne alakası var ?Kingdra 2x vurmuyor stata bağlı adam def gitmediği için 2x vuruyo gibisinden dedim.2 tür olmasının daha çok dezavantajı olabiliyor Swampertde bunlardan biri

animeyle yok alakası crashh yazmış x2 vurmaz diye bende lugi@ cyrus ta x2 vuruyo dedim

• quote:

önemli olan güçtür lol bak Animede minicik pikachu koskoca Onix'i ve Rhydon'u dağıtıyor oyunu saycaksak ooo bin tane skill işe yaramıyo sende söylemiştin kingdra ya bile bitki x2 işliyo lol

quote:

animeyle yok alakası crashh yazmış x2 vurmaz diye bende lugi@ cyrus ta x2 vuruyo dedim

Ayrıca 2x vuruyor derken stata bağlı demek istediğimi yazdım anlamakta zorlukmu çekiyorsun?Adam defe vermemiş 2x gibi yiyor nerdeyse.Ama sen hem attack hem sp attack gidersen def dahada çöker ve yine her türden Tek yiyebilir.Ama Feligatr öyle bir sorun yok hydro pump dışında diğerleri Attack.Ama mudkipde öle değil.

• hayır sen yazmıştın oyunda bitki bile kingdra ya x2 vuruyor swampert e elektrik in ne vuracağı belli değil değiştirmişsin mesajı
  • Feraligatr daha çok severim ancak Swampert daha güçlüdür Bitkilere karşı olan açığını da buz atakları ile kapatabilirsiniz (GBA oyunlarından bahsediyorum, cyrus vb. oynamadım)
  • Bakın ben hep starter olarak
    1 seri:Squirtle
    2. Seri:Totodile
    3.Seri:Mudkip
    4.Seri Turtwig'i seçerim.
    Yani hep starter olarak su kullanırım(4. İstisna)
    Benim en verim gördüğüm starter mudkip'dir.Ama ben kesssinlikle totodile'ı seçerim.En azından Muddy Water adında saçma bir saldırısı yok
    3 statta adlandıralım:
    Charisma---Moves---Stats(Tabii GBA için)
    Totodile Totodile Totodile(Sonuç:Totdile)
  • Tabiki oynayan kişiye bağlı.İkisini de severim.Ama oyum bir çok nedenden dolayı Swampert'e

Defansı da atağı da fazla.İster tank yap ister sweeper.Earthquake,hammer arm,Waterfall,ice punch öğret.Double battle ise yanına tricker roomer koy.Bitti.
  • quote:

quote:

Swampert Daha İyi Bir Karizmaya Sahiptir.
    İsmindeki Pert Şımarık Demektir
    Full Atk Pokedir
    Dikkat Ederseniz Feraligatr ın Atk ı Swampert e Göre Daha Düşüktür.
    Crashh Feraligatr a Burda SuperPower Eklemiş. SuperPower Kullanıldığı Zaman Atk Ve Defans Düşer Buda Swampert e Avantaj Olarak Gelir
    Sadece Zayıf Noktası Bitki x4 işler Ama Elektrik Pokesine Karşı Avantajlıdır Yani 0 Zarar Görür
    Skiller
    -Earthquake
    -HydroPump
    -Hammer Arm
    -Endeavor (Bu Skill Hp Skill iDir. Bu Skill e Basmayı Bırakıp Başka Skill Kullanırsanız Hpniz Dolar. Mesela Bu Skill i 5 Kere Bastınız sonra Başka Skill Kullandınız Hp Niz Fullenebilir.
    Poison x2 (Earthquake)
    Fire x2 (Earthquake-HydroPump)
    Electric x2 (Earthquake)
    Normal x2 (Hammer Arm)
    Dark x2 (Hammer Arm)
    İce x2 (Hammer Arm)
    Rock x2 (Earthquake-Hammer Arm-HydroPump)
    Ground x2 (HydroPump)
    Steel x2 (Hammer Arm-Earthquake)

Feraligatr vs Swampert

Güldürme beni biz senle ne oynuyoruz?Cyrus değil mi?O zaman sen ne yapmışsın hem ATK hem SPATK vermişsin.Böyle verirsen feraligatr seni timsah çorbası yapar.Bak Fero'nun ATK hali 11türü yener.Sen ikisini de vermişsin 9tür yeniyosun.Endeavor oyunda çalışmıyor.Ultra yemeyi tercih ediyorsanız Swampert seçin.
    hayırr en yükesek statlar(toplam)swampertt 4 nesildede iğerleri en yüksek 530 swampert 535+tek zayılfık

• Feraligatr öper.
  • Normalde ikiside eşit fakat bende bir Totodile hastası olduğumdan (johto ligi bölümlerinde abaza bi tipe sahip) Feraligatr kapar.
  • Feraligatr en kral pokemonlardan biri dağıtır ortalığı
  • Swampert derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.