Şimdi Ara

Ferrarisi, Porche'si olanlar lütfen cevaplayın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bal974

Tamamen katılıyorum.
    Bir aşamadan sonra istediklerinizi elde etmeye başlıyorsunuz, ama onlara ayırabilecek zamanınız azalıyor.
    Zamanınız daha değerli olmaya başlıyor.
    Ve sahip olduklarınız gündelik sorunlarınızı kısa bir süreliğine unutmanızı sağlıyor.

Ferrarilerin çoğu sahipleri tarafından veya normal yıkamacılar tarafından yıkanmaz.
    Şirketlerindeki veya evlerindeki bir çalışan tarafından dikkatlice yıkanır.
    Zaten yağmurlu-çamurlu havalarda pek yollarda göremezsiniz onları. Devamlı kullanılmazlar, bu yüzden de az km yaparlar.

Bu nedenledir ki bence insan yaşadığı hayata şükretmeli.
    Belli bir birikimin üzerinde siz sadece bir piyon olarak kalıyorsunuz hayatta.
    En basitinden şöyle bir örnek vereyim: Siz bir yüklenici firma sahibi olun, sürekli inşaat yapmak ve satmak zorundasınız. Bunun için gece-gündüz demeden çalışmak zorundasınız. Diyemezsiniz ki "Ben 30 katlı şu binayı diktim, sattım, şimdi paraları alıyorum ve Bahamalar'a yerleşiyorum.". Hatta daha riskli işler yapmanız gerekecektir ticari olarak. Dıştan bakan kimseler ise "Adama bak, özel şöförüne Mercedes S 600 kullandırıyor; ben olsam var ya..." diyecektir.

Bunlar böyle işte, önemli olan mutlu ve kendine ait bir hayata sahip olmaktır.
    :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Benim Lamborghini var ben de cevap versem olmaz mı?

Olmaz.Sus otur yerine

Benim de Murcielagom var (arkadaşlar arasında murşi deriz) ama söylüyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.