Şimdi Ara

Fiat Linea C segmentidir. (Fiat Yetkilileri ile konuştuk.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
10.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ve konuya gelen en saçma mesaj ona bakarsanız bazı şirketlerde müdürlerine 5 serisi kiralıoyor.İstanbul'da gördüğünüz 5 serilerinin %30u kiralık ya da şirket aracı.
  • Son bir mesaj daha atıyım bu konuya
    Punto

Uzunluk4065 mm
    Genişlik1687 mm
    Yükseklik 1490 mm
    Boş Ağırlık1105 kg
    Bagaj Hacmi275 lt

Linea

zunluk4596 mm
    Genişlik1730 mm
    Yükseklik1494 mm
    Boş Ağırlık1185 kg
    Bagaj Hacmi500 lt

Toyota Corolla
    Uzunluk4620 mm
    Genişlik1775 mm
    Yükseklik1465 mm
    Boş Ağırlık1210 kg
    Bagaj Hacmi452 lt

Jetta

Uzunluk4644 mm
    Genişlik1778 mm
    Yükseklik1482 mm
    Boş Ağırlık1327 kg
    Bagaj Hacmi510 lt

Ford Focus
    Uzunluk4534 mm
    Genişlik2010 mm
    Yükseklik1484 mm
    Boş Ağırlık1306 kg
    Bagaj Hacmi421 lt

Hangisine daha yakın linea siz karar verin b mi ? C mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 30 Ağustos 2014; 3:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat et 5 serisi diyorsun kardeşim :).ben ne diyorum Linea ? Boş artı boş araba.zamaninda abssiz satılan bi araba ?.

• Bmw 3 serisi de C segmentidir.

• renault symbolde c segmentidir c olmasa bile b ile c arasında takılmıştır sıkıntı yapmaz 21.yüzyıl broadwayi

zaten insanımızın araba anlayışı:

vatandaş: bunun kaç airbagi var?

satıcı: çift airbagli klimasıda var azda olsa iş görür

vatandaş:bagaj hacmi kaç litre?

satıcı:540 litre beyfendi

vatandaş: iyi tamam o zaman paketleyin gitsin

satıcı: istetmeli olunca +350 tl üstüne eklenmektedir efenim

vatandaş:tamam onu almasamda olur nede olsa çıkması bulunur
  • mr.shadowx kullanıcısına yanıt
    D segmentidir
  • Yav şaka şaka

• uzun zaman önce dingil mesafesine göre segment belirlemek biraz tuhaf değil mi diye sorduğumda millet köpürmüştü :)

donanımın hiç önemi yok mu dediğimde ise ,dalga mı geçiyorsun diyenler çıkmıştı

tabi ki aracın büyüklüğü önemli bir etken ama biz segment denilince sanki daha lüksmüş gibi düşünüyoruz (işte bizi yanıltan nokta bu oluyor)

gerçi bu konuda da iddiada bulunanlar oldu ,bir araç C segmenti ise zaten otomatik olarak B sınıfından üstün donanıma da sahip oluyor ,demişlerdi

demek ki C segmenti aynı zamanda donanım ve lüks demek değilmiş (mi) yoksa ben yanlış mı anlıyorum :)
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    hacı segment olarak senin anlatmaktan kastın elma-armut farkı gibi oldu şimdi bi renault fluence joy ile jetta highline dsg arasında dağlar kadar fark var ama segmentler aynı
  • mr.shadowx kullanıcısına yanıt
    Sırf konu da zaten sizin gibi şaka maksatlı sinirlendiğimi düşünüp o bu segment şu segment yazanlar var bende huylarına gidip sinirlenmiş ve ya şalayı yutmuş gibi yapıyorum.
  • b+ işte
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Üreticisi de C sınıfı diyor.
  • Fiat napsın daha fazla müşteri bulabilmek için c sınıfı diyor.

• 2008li yıllarda cye çevirmek için bi taraflarını uzattılar c yaptılar diye biliyorum, o yüzden devlet listelerinde c geçiyor
    eskiden superb tartışması vardı c+ mı d mi diye aynı o hesap, superb d sınıfı linea c sınıfıdır
  • DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    A-B-C ne alakası var ?

C sınıfıymış diye gidip alacak mı insanlar?

C sınıfı sadece boyut ile alakalı dir durum.Satış ve kullanma açısından ha B ha C olmuş.

Ben teknik yönünden bahsediyorum C olması ile ilgili.
  • b- , b+ ne oluyor la element uydurmayalım linea c sınıfındadır arkadaş aşın artık şu konuyu yıllardır .

Geçen yıllarda ispatı yapılmıştı gidin arayın bulun konuyu.
  • Linea nın B yada D segmentinde olduğunu kim söylediki zaten. Peugeot 106 nında B sınıfı bir araç olması gibi bu nasıl olur diye kendine yediremeyenler varsa orası ilgili sınıftaki benzer araç sahiplerinin sorunu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 31 Ağustos 2014; 1:47:40 >
  • Yıllardır tartışılan bu konuda üreticisine sormayı akıl ederek son noktayı koyduğunuz için tebrik ederim . Tartışma bitmiştir beyler dağılabilirsiniz .

• ölçüleri hariç a segmentine bile giremez bu araç

bu araç bizlere ibret olsun diye üretildi

bu kadar tasarım yoksulu bi araca para verenleri buradan tebrik ediyorum...
  • Madem fiat yetkilileri linea c sınıfı diyor. C sınıfındaki diğer rakiplerinin fiyat etiketini yapıştırsınlar linea'ya. Mesela 1.6 dizel lounge versiyonunu 80 bine satsınlar. Bakalım burada linea'yı öve öve bitirmeyen atkadaşlar bir daha fiat'in kapısının önünden geçecek mi? Kendimizi kandırmayalım, yine söylüyorum multijet motoru çıkarın 'bravo' hariç bütün orta segment fiat araçları işe yaramaz. Tasarım desen yok, güvenlik desen hak getire. Piyasaya göre çok ucuz olması bu araçları insanımıza çeken. Bizleri bu araçlara mecbur bırakanlar utansın ne diyelim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.