Şimdi Ara

FIAT LINEA - FIAT 500 L (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 gün içinde karar veriyorum demişsiniz bilmiyorum aldınız mı aracı?
    Fiat linea 1.4 77hp 8valf tir lpg ye uyumlu.Fiat servisleri landirenzo öneriyor.1800TL(Ankara).Piyasada 1400-1500TL ye takarız abi hiç bişey omaz motora diyorlar ama tabiki dışarıda taktırırsanız aracın 3 yıl garantisi bitiyor.
    Fiat 500L sizinde belittiğiniz üzere 1.4 16valf 95 hp.Bende de 2011 model fiat bravo 1.4 active plus S1 var.İkisinde de aynı motor.Bende lpg işini baya araştırdım ankara da aramadığım fiat servisi kalmadı.Dedikleri şu
    -Sizin aracın motoru Starjet motor sizin araca lpg olmuyor.Bende aracımın 1.4 90 hp. olduğunu 1.4 120 hp. T-jet olmadığını belirttim.Fakat servis yetkilisi İki motorunda aynı olduğunu fakat tek farkın sizinkinde turbo yok dedi.
    -Diğer servis: LPG aracınıza oluyor fakat Fiat Bravo Fiatın vizyon aracı olduğundan servislerde,LPG takılması İtalya tarafından yasak.

-Diğer Servis:LPG aracınıza oluyor fakat 1800TL lik landirenzo olmaz kiti farklı (sanırım yazılım ve montaj farkı var)landirenzo var onu takmamız gerekiyor o da 2700 TL (Belik de beni keklemeye çalışıyor ) ayrıca aracınız garantisi biter dedi. aracın ruhsatı değişecek 200TL ona de. yaklaşık 3000 TL.10 krş kar etsem 30.000 KM sonra LPG nin parasını çıkarıp kar etmeye başlayacam hiç mantıklı değil zaten aracım ş.içinde 6,6 arası ile 7lt arası değişiyor yani 35krş (1LT Benzin= 5 TL).1800TL lik LPG taktırırsam ne olur dedim.Aracınız sürekli stop etmeye başlar sürekli sorun yaşarsınız dediler.
    Sizinde bildiğiniz üzere hangi marka olursa olsun yeni araçların çoğunun motor silindirleri Magnezyum alaşımlı yani LPG yanma sıcaklığına dayanamıyor.20.000 KM sonra 4-5 milyara Silindirleri değiştiriyorsun.Ama bi türlü öğrenemedim fiat servislerinden benim aracın motor silindirleri Magnezyum alaşımlı mı diye ??Bilmiyorlar bu nasıl servis anlayışı !!
    Diğer bir konuda Siz bilirsiniz de, fiat araçlar çok değer kaybediyor.benim aracın sıfırı 41.300 TL. Ben hatasız 10 ay daha garantisi var 17.000Km de 26.600 TL ye aldım.Bu neden kaynaklanıyor ki bende 41.300tl ye sıfır astra 1.6 115 hp. alırım
    http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-saloon/genel-bakış.html
    Ama şunu da söylemek istiyorum Bravonun linea ve punto ile alakası yok (2 arkadaşımda punto aldı biri normal bir evo akrabada linea var) arada bariz kalite farkı var ( Malzeme kalitesi, yol tutuş vb.) 500L nin de linea ile alakası olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNMETAL -- 5 Ağustos 2013; 0:59:06 >

• Bayide gidip incelemiştim bence güzel bir araç olmuş. Reklam kampanyası da çok iyi. Türkiye'yi baştan başa dolanma fikrini insana aşılıyorlar. Durduk yere aklıma soktular fikri.
    Ankara trafiğinde de bir kaç kere denk geldim. Gece özellikle stopları çok güzel duruyor. İç mekanı da çok gayet geniş. Bence f/p aracı olmuş.
  • MERHABALAR İ30 TEAM 2011 MANUEL SAHİBİ OLARAKTAN YÜKSEK VE OTOMATİK DİZEL ARAÇ ARAŞTIRMALARIMIZ FİAT 500L YE İTTİ AGUSTOS 1 DE SİPARİŞİ VERDİK KAPORAYI DA , ARAÇ YENİ GELDİ CAM FİLM VE KOLTUK KORUMAYA DA 500 TL ANLAŞTIK SERVİSTE BİDE SERVİS KASKODA EN UYGUN FİYATI VERDİ 1700TL
    2-3 GÜNE ARACIMI TESLİM ALICAM ALLAHIN İZNİYLE 1.3 DUALOGİC UMARIM BENİ PİŞMAN ETMEZ Kİ YORUMU TAKİP ETTİM HEP SADECE KOLTUK ŞİKAYETİ VAR. :)) BENDE OTURDUM AMA FARKETMEDİM BAKALIM..
    FİAT500l KULLANICILARI BAŞLIĞINA HENUZ FORUMDA ULAŞAMADIM AMA ULAŞICAM İNŞ. SORENTO DA BENİMLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYOR.İ30 DAN FİATA GEÇENLERDEN HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

ALLAH KAZA BELA VERMESİN.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.