Şimdi Ara

Fiat Marka Araç Sahipleri Neden Fiat Amblemini Söküyorlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • davarlıktan olabilir. eski alışkanlık eskiden davarlarda logo mu vardı. güdüyordun gidiyordu. soran olursa benim diyordun. şimdi ise arabanın sahibini belli etmek için yapıyorlar
  • Logosuz ızgaraya bulaşmadıysa bir Hondacı hiçbir zaman logo sökmez ya da başka bir logo yapıştırmaz. Ya logoyu görünüşüne engel olmayacak şekilde boyatır ya da kırmızı Type-R logosu takar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cunku fi-at'da o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

bu grande puntocularda ve bravocularda var genellikle , logo karartma adı altında bir saçmalık
    birde 77 hp gücündeki puntoya abarth logosu koymuyolar mı çok komik oluyor.

75 hp punto kullanıyorum abarth şerit ve abarth logoları var araçta, problem ?
    Komik bir tarafı yok, güzel gözükmek herkesin hakkıdır.
  • Durumu Bmw vs premiumlara yetmeyen gençlerin yapacaklarını düşünüyorum, yoksa Fiat utanılacak birşey yaptı da benim mi haberim yok, Linea ya Golf bedeli mi biçti ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

bu grande puntocularda ve bravocularda var genellikle , logo karartma adı altında bir saçmalık

77 hp lik abarth mı olur komik oluyo işte gülünç duruma düşüyosun. abartha yaklaşmak istiyosan tjet sport al enazından araba gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

cunku fi-at'da o yuzden

o çok övdüğün opel in daha düne kadar fiat tan dizel motor alarak ayakta durdu az kalsın batıyordu aç araştır istersen
  • Marka ayırmaksızın logo iptal edenleri aracından utanıyormuş gibi görüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza tamir ve su gibi yakıtından bıktıkları için stres atıyor olabilirler bence,anlayışlı olmak lazım fiat sonuçta

• Güzel soru

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Marka ayırmaksızın logo iptal edenleri aracından utanıyormuş gibi görüyorum

+1

• 2 tane fiat markalı aracım oldu. fiat stilo hiç birindede öyle yapma gewreksinimi duymadım. Başlıgı açan arkadaş iyi dikkat etmiş. genelde fiat marka araç sahipleri bunu yapıyor. Utanma olabilir. tabi benimde palıom olsa bende utanırtdım. yalnız stilo ve bravo utanılacak araçlar değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

77 hp lik abarth mı olur komik oluyo işte gülünç duruma düşüyosun. abartha yaklaşmak istiyosan tjet sport al enazından araba gidiyo

Orjinal abarth türkiye'de yok bulamazsın en azından punto.
    Punto kitleriyle puntolar daha güzel duruyor ve şerit bu araca çok yakışıyor
    İlla ki hız'lımı gitmek gerekiyor, ben hızı sevmeyen biriyim.
    Ama aracımın güzel gözükmesini istiyorum.
    Ona bakarsanız her c180'in arkasında AMG yazıyor ona takılmadınız da bizim 30 bin liralık arabamızamı takıldınız
    Gereksiz eleştri gizli hayranlık demektir.

• çünkü iğrenç bir logosu var o aracın taksicimisin kendi binek otomobilinimi kullanıyorsun belli değil. Bazı fiat sahipleri o mide bulandırıcı logoyu söküp abarth logosu falan takıyor akıllılık ediyor aracın değer bir anda 2 tık artıyor gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 11 Haziran 2015; 0:39:59 >
  • o o şegil biner, bu bu şegil. Herkesin hayatına kimse karışamaz.
  • quote:

Hocam hiç sorma ya bende öyle bir kaç puntoya denk geldim bende fd6 civic vardı dedim lan şuna bak abarth amblemi koymuş bir kez sellektör yaptım uzatı gitti meğersem tjet miş biriyle aynı benzinliğe girdim adamla sohbet ettim adamın araç 150 bg veriyormuş yazılım birde turbo büyütme ile bazıları çetin ceviz çıkıyor. :) ama tabi 77 bg araca abarth nedir ya :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Arıza tamir ve su gibi yakıtından bıktıkları için stres atıyor olabilirler bence,anlayışlı olmak lazım fiat sonuçta

kardeşim artık saçmalama istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abarth logolu Punto'lar linea'ları görünce yolda kahkaha atıyorum millet bana bakıyor bende arabayı işaret ediyorum hağla bakıyorlarÖzellikle 1.3 Mj'e o logoyu takanların kafası ne kadar'a satılıyor bu aralar ihtiyacım var
  • o o şekil söker bu bu şekil söker herkeşin söktüğüne kimse karisamaz

• Kendi aracımda böyle bir şey yok,zaten bu tarz uyguamaları da sevmem ama size ne?
    Adam karartıyorsa kendi aracının logosunu karartıyor sizi mi karartıyor?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.