Şimdi Ara

Fiat Marka Araç Sahipleri Neden Fiat Amblemini Söküyorlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yabancı bir forumda okumuştum, adam aracı aldığı firmanın reklamını yapmamak adına arabada marka model logo ne varsa söküyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

cunku fi-at'da o yuzden

o çok övdüğün opel in daha düne kadar fiat tan dizel motor alarak ayakta durdu az kalsın batıyordu aç araştır istersen

Bilgi fakiri kardesim ac bak bakiyim 1.3 multijet ortak motor
    neyin kafasindasin.. Gerci kafam rahat amerikada sen gibi bos laf yapan tipler yok..
    Millet v8 kullanir. sende gelmis burda bana 1.3 motorla resmen opel kurtarildigini ispat asamasindasin liseli...
    karne hayatinda basarilar hocalarini uzme tatli cocuk:)

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Palio aracım var da neden utanayım? Maddi imkanlarım bu araca yetti, bunda utanılacak ne var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

bu grande puntocularda ve bravocularda var genellikle , logo karartma adı altında bir saçmalık
    birde 77 hp gücündeki puntoya abarth logosu koymuyolar mı çok komik oluyor.

75 hp punto kullanıyorum abarth şerit ve abarth logoları var araçta, problem ?
    Komik bir tarafı yok, güzel gözükmek herkesin hakkıdır.

77 hp lik abarth mı olur komik oluyo işte gülünç duruma düşüyosun. abartha yaklaşmak istiyosan tjet sport al enazından araba gidiyo

Orjinal abarth türkiye'de yok bulamazsın en azından punto.
    Punto kitleriyle puntolar daha güzel duruyor ve şerit bu araca çok yakışıyor
    İlla ki hız'lımı gitmek gerekiyor, ben hızı sevmeyen biriyim.
    Ama aracımın güzel gözükmesini istiyorum.
    Ona bakarsanız her c180'in arkasında AMG yazıyor ona takılmadınız da bizim 30 bin liralık arabamızamı takıldınız
    Gereksiz eleştri gizli hayranlık demektir.

sen bisiklete binerken benim tjet sportum vardı 2.5 sene kullandım. bu cevap sana yeterlidir

• Bentley in logosunu söken adam tevazu gösterdiği mesajını vermek istiyordur ama Fiat ın logosunu söken değiştiren büyük ihtimal ile utandığından böyle yapıyordur ..Gerekmez herkes maddi durumuna göre araca biner, utanacak bir şey yok elbette
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

En garipsediğim olaydır. Bir şey seninse senindir. Başka marka jant takımı bile beni arabadan soğutur ama bir çok kişi fiat yazısını ya kapatıyor ya söküyor.

Nedenini hiç sorup cevap alabilen ya da bunu uygulayan oldu mu?

2008 Fiat Bravo kullanıyorum orjinal logo, jantlar herşey üzerinde. Sıfır honda civic alıp anında logoları üzerinden söküp atarak modifiyeye başlayan arkadaşımda var...

** Birde konudaki arkadaşları bu kadar rahatsız eden üzen nedir acaba araba adamın zevk adamın isterse kapısını söker hemen apaçi yok fiatçılar bilmemne yakıştırması nedir ki

Bu arada clio diye küçümsersin gerçek RS çıkar, Punto diye hıh yaparsın harbiden ABARTH çıkar plakasını okutur kopar gider ağzın açık kalır hayattan soğutur dikkatlide olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 11 Haziran 2015; 8:26:37 >

• sökseler iyi birde Ferrari amblemi yapıştırıyorlar
  • Bir çok aracın opsiyon listesinde, mercedes vs, dahil, ve benim octavia da dahil, aracın marka ve modelini gösteren amblem midir ne deniyorsa artık araca koydurmama opsiyonu var.. Herkez taktırmak zorunda değil.. Bir sonraki aracımda bende hiçbir ibare istemiyorum.. Fiatı küçümsemek amaçlı olmuş ama küçümseyenlerde fiattan iyi değil.. Ne kadar gocuntulu formdaş varmış, bizim insanımız budur.. Pahalı araçlara iç geçirir, alamaz, gocunur, fiata sataşır.. Amerikada yaşasa da yurdum insanı değişmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbaris

"apaçi" diye tabir ettiğimiz kesim genellikle araçların orasını burasını kurcalayıp logolarını vs. iptal ediyorlar, logo yerine melek şeytan simgeleyen akseuarlar vs.. takıp altındaki aracın ne olduğunu unutuyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Palio aracım var da neden utanayım? Maddi imkanlarım bu araca yetti, bunda utanılacak ne var ?

Trde fiat markalı modeller 2 te ayrıldığı iiçinornek olarak verdim. Yalnız tabi suda var. Trde sırf parcasi ucuz olsun diye palio ya albeaya binen tiplerde var. Adam marea yerine albeaya biniyor.

• Eski 5 çizgili armasından varsa sökmem yenisini sökerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

özellikle hondacılarda görülen bir durumdur.

Apaçilerde Honda alacak para mı var?
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Tamam da hocam bu bizi ilgilendirmez ki herkesin evi bütçesi farklı. Şimdi şöyle düşün sen aracını alırken bir araştırma yaptın değil mi ? İşte performans istedin veya konfor yada az yakmasını istedin. İşte bunları düşününce ve elindeki ailendeki bütçeyi düşününce en mantıklı aracı alıyor insan. Ne yalan söyliyeyim böyle bir yazıyı sizden beklemezdim açıkcası, tekrar düşünmenizi rica ediyorum. Parçası ucuz diye araç alan insan ya o arabayı başka işlerde kullanacaktır yada bütçesi yoktur parçası da ucuz olduğu için bu aracı alıyordur. Yani emin olun premium araçtan tutunda broadwaya kadar araç sahibi olmuşluğum oldu, içindeki insan adam olunca arabadan utanma gerekmiyor ne diyeyim.

Ayrıca affına sığınarak şöyle bir örnek vermek istiyorum. Sirion aracın var ve 64 bg siz tasarruf etmek için aldınız, performans isteyen bir insan 150 bg kullanan bir insan gelip ya sirion neden böyle dandik motorlu araç kullanıyorsun 64 bg beni eve götürmez dese siz ne düşünürsünüz. Sanane kardeşim benim işimi görüyo aldım dersiniz sanırım mantık aynıya çıkıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 11 Haziran 2015; 13:02:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Var tabi.
    Şahin doğan devri bitti.E30 kasa bmwleri bitirdiler.Şimdi 90'lı yılların honda civiclere sardılar.Yayları kesik, jantlı, setli civic doldu her yer.
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    Bende de 5 çizgili arma var fiatın en sevdiğim arması bence ama neden 5 çizgi fiat olsa 4 çizgi fln olması gerekmezmiydi :)

• Indigo I kullanıcısına yanıt
    O dediğini Bursalılar 10 sene önce yapıyordu. 2.elleri pahalı civiclerin ellemezler fazla.
    Cruze geçti bi ara yükselişe, 30 bin liraya 2.eli var. Bir de Astra g kasalar - bi 'edişın' demeyi öğrendiler sorma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

pertlerini alıyolar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Arıza tamir ve su gibi yakıtından bıktıkları için stres atıyor olabilirler bence,anlayışlı olmak lazım fiat sonuçta

Senin sorunun nedir her mesajda Fiat'a laf atıyorsun haberelectro gibisin hadi haberelectro vag kullanıcısı sana ne oluyor ?

al çamur attığın tofaşın içi Fiat bile değil bu araç

Fiat Marka Araç Sahipleri Neden Fiat Amblemini Söküyorlar?

buda senin dacia logan

Fiat Marka Araç Sahipleri Neden Fiat Amblemini Söküyorlar?

bana burada linea nın daciadan eksiği ne var söyler misin ?

dacia sevipte fiat kötüleyen senden başka duymadım sanırsın altında mercedes s63 amg var

• Bak o doğru...
  • Fiat bu gidişle markanın adını 500 olarak değiştirecek ona hazırlık yapıyorlardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.