Şimdi Ara

Fiat Punto 1.4 Lounge S&S mu Clio 4 0.9 icon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç alma arifesindeyiz çok kararsız kaldık sahibinden de bir fiat punto gördüm FİAT PUNTO 1.4 LOUNGE S&S ve Renault Clio 4 0.9 Turbo İCON arasında gidip geliyorum.

İlanda ki fiat punto 34.950 bin lira clio 4de 41 bin lira fiyatı var. Sizce hangisi daha mantıklı olur kilometre yapan bir aile değiliz eski arabamız 4 yılda 10.000 yaptı symbol 2010'du.

Sizce ilandaki aracın fiyatı nasıldır 0 km araba için. Özelliklerini bulamadım fiatın sitesinde kaldırılmış bu paket o nedenle pek bilgim yok.

ve ayrıca symbolü kullanamıyordum acemilikten midir bilmiyorum ama debriyajı çok farklı geliyordu acaba clio 4 de de aynı sorunu yaşar mıyım?

clio 4'ün kronik sorunları varmış araştırdığıma göre direksiyon kutusu vb. sorunlar sizce sorun çıkartır mı ?

puntonun linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-0-km-2013-model-fiat-punto-1-4-lounge-en-dolusu-avantaj-burda-150878783/detay

EDİT: Başka öneriniz var mıdır 40.000 tl bütçeye göre sıfır yada ikinci el olarak

cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden..

EDİT 2: Bir tane ford fiesta gördüm ilandaki araç çok uygun fiyatlı gözüküyor sizce normal mi arkadaşlar?

http://www.arabam.com/i...itanyum-x-paket/4669572

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahamet -- 23 Ocak 2014; 18:06:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Punto 1.4 Lounge S&S vs. Clio 4 0.9 Icon: Hangisini Seçmelisiniz?

Fiat Punto 1.4 Lounge S&S ve Renault Clio 4 0.9 Icon, kompakt hatchback segmentinde iki popüler modeldir. İki araç da benzerlikler ve farklılıklar gösterir ve hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar vermeden önce özelliklerini ve avantajlarını dikkatlice değerlendirmeniz gerekir.

Performans ve Yakıt Verimliliği:

Fiat Punto 1.4 Lounge S&S, 1,4 litrelik benzinli bir motora sahipken, Clio 4 0.9 Icon, 0,9 litrelik üç silindirli bir motora sahiptir. Fiat Punto'nun motoru daha güçlüdür ve 95 beygir gücü üretirken, Clio'nun motoru daha yakıt verimlidir ve sadece 75 beygir gücü üretir. Yakıt verimliliği açısından Clio 4 0.9 Icon, ortalama 24 km/lt yakıt tüketimi ile öne çıkar.

İç Mekan ve Donanım:

İki model de geniş ve konforlu bir iç mekana sahiptir. Fiat Punto 1.4 Lounge S&S, deri koltuk döşemeleri, panoramik tavan ve klima gibi daha fazla standart özelliğe sahiptir. Clio 4 0.9 Icon ise daha modern bir bilgi-eğlence sistemi ve dokunmatik ekran sunar.

Güvenlik Özellikleri:

Her iki model de ABS, ESP ve hava yastıkları gibi temel güvenlik özelliklerine sahiptir. Fiat Punto 1.4 Lounge S&S, ayrıca kör nokta izleme ve şerit takip asistanı gibi daha gelişmiş güvenlik sistemlerine sahiptir.

Sonuç:

Fiat Punto 1.4 Lounge S&S ve Clio 4 0.9 Icon, kendi avantajları ve dezavantajları olan iki mükemmel kompakt hatchbacktir. Fiat Punto daha güçlü bir motora ve daha fazla standart özelliğe sahiptir, ancak aynı zamanda daha az yakıt verimlidir. Clio 4 0.9 Icon daha yakıt verimlidir ve daha modern bir bilgi-eğlence sistemine sahiptir, ancak daha az güçlüdür. Hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar vermek, önceliklerinize ve bütçenize bağlıdır.

Fiat Punto 1.4 Lounge S&S Yorumlar:

"Müthiş bir sürüş deneyimi sunuyor. Güçlü motoru ve konforlu iç mekanı beni çok etkiledi."

"Yakıt tüketimi biraz fazla ama performansı ve özellikleri bunu telafi ediyor."

Clio 4 0.9 Icon Yorumlar:

"Çok yakıt verimli. Şehir içi sürüş için mükemmel bir seçim."

"İç mekanı geniş ve modern. Bilgi-eğlence sistemi çok kullanışlı."

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Punto üretimden kalkıcak deniyor ama güzelde durmuyor değil.
    Benim tavsiyem clio'da ya 1.2 turbo bakın.
  • Fiesta Titanium 1,0 EcoBoost derim.
  • kutu149;

Üretimden kalkması sadece satarken sıkıntı çıkartır herhalde dimi hocam minimum 4 sene binilecek nasipse?

powermoon;

Fiestada gönlüm var ama dediğiniz modelin sıfırı 48 bin civarı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Punto üretimden kalkıcak deniyor ama güzelde durmuyor değil.
    Benim tavsiyem clio'da ya 1.2 turbo bakın.

punto üretimden kalkacak konusunu izah edeyim:

fiat , 2015 de yeni b sınıfı küçük aracına punto ismini koymayabilir .

fiat küçük otomobil üretmeyi bırakmıyor .

puntonun yerine araç gelecek

ilandaki punto kazasız ise alınır keyifle binilir.
  • Vahamet kullanıcısına yanıt
    Off o kadar oldu mu ya?
    Biz Aralık'ta ciddi ciddi alacaktık 41Bin TL idi ve X paket hediyeydi.
    Stokta siyah araç bulamadığımız için alamamıştık. Epey uçmuş.
    Ancak Clio Icon'un fiyatı Aralık ile aynı duruyor, 0,9tce Icon için 40bin TL fiyat almıştık.
    Ancak Fiesta varken Clio'nun dış tasarımı dahi pek birşey ifade etmiyor. Fark var. Malzeme-işçilik Ford'da üstün.
  • akifsari;

İlandaki araç sıfır km araçmış aramadım satıcıyı ama sadece galeriye getirirken km yapmış az bir şey o kadar. fiyatı da cazip kılıyor aracı ama aracı bilmiyorum bu modelin bu donanımında kullananının yorumlarını bulamadım fikir yürütüyorum sadece.

powermoon;

Hocam fiyatlar çok uçtu ya 41 bin bu araç için şuan hayal gibi bir şey gönül ford fiesta istiyor ama cep olmaz diyor. Fordun üstünlüğü tartışılmaz clio 4'ün yanında tabi bu dediğiniz motorda ikinci el de bulamadım baktım şimdi ama 1.0 GTDi Titanium olarak geçiyor sanırım toplamda iki ilan var sahibinden de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahamet -- 23 Ocak 2014; 0:01:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahamet

akifsari;

İlandaki araç sıfır km araçmış aramadım satıcıyı ama sadece galeriye getirirken km yapmış az bir şey o kadar. fiyatı da cazip kılıyor aracı ama aracı bilmiyorum bu modelin bu donanımında kullananının yorumlarını bulamadım fikir yürütüyorum sadece.

powermoon;

Hocam fiyatlar çok uçtu ya 41 bin bu araç için şuan hayal gibi bir şey gönül ford fiesta istiyor ama cep olmaz diyor. Fordun üstünlüğü tartışılmaz clio 4'ün yanında tabi bu dediğiniz motorda ikinci el de bulamadım baktım şimdi ama 1.0 GTDi Titanium olarak geçiyor sanırım toplamda iki ilan var sahibinden de.

sıfır km ise fiyatı çok cazip

makyajlı tiplerde sorun duymadım. motor yeterli. donanım iyi

test edin . sıkıntı yok ise alabilirsiniz.

• Fiyatı evet biraz uygun geldi artık ucuz araç görünce şüphelenmeye başladım açıkçası hocam bu modelin bu paketinin çok ikinci elide yok gibi acaba çok yakar diye mi almıyorlar

Bu arada cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ilginiz için
  • quote:

Fiyatı evet biraz uygun geldi artık ucuz araç görünce şüphelenmeye başladım açıkçası hocam bu modelin bu paketinin çok ikinci elide yok gibi acaba çok yakar diye mi almıyorlar

Bu arada cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ilginiz için

çok yakacak bir motoru yok. lounge donanım yerine daha donanımsız tipler gidiyor piyasada

http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/PUNTO/Teknik.aspx

• Hocam yordum sizi son bir soru sorayım bu lounge donanımı artık yok şimdiki urban donanımı ile birebir aynı mıdır ?
  • quote:

Hocam yordum sizi son bir soru sorayım bu lounge donanımı artık yok şimdiki urban donanımı ile birebir aynı mıdır ?

Birebir aynı olmasa da benzerdir.

satış temsilcileri donanımları ezberliyor . sorarsanız bayide söylerler.
  • teşekkür ederim hocam yarın bir fiat bayine uğramak lazım.

Başka önerisi olan fikri olan var mıdır?
  • 41 bin verdikten sonra 0 39 bine özel üretim bodykitli kırmızı punto var ön konsol krom çerçeveler siyah kırmızı koltuklar ve çok hafif alçaltılmış vs sadece sunroof yoktu sanırım

Ben olsam punto tercih ederdim 0 olarak 2 el diyosanız clio ama bence fiyat biraz fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

41 bin verdikten sonra 0 39 bine özel üretim bodykitli kırmızı punto var ön konsol krom çerçeveler siyah kırmızı koltuklar ve çok hafif alçaltılmış vs sadece sunroof yoktu sanırım

Ben olsam punto tercih ederdim 0 olarak 2 el diyosanız clio ama bence fiyat biraz fazla

Hocam vAlla insan acıyor bu kadar paraya böyle arabaları almak ya o dediğiniz araç hangisi hocam ?
    Fazla tabiki o paraya B sınıfı araç yerine cruze yada civic almak daha iyi 2 el

Benim dediğim araç bayiye gidip söylerseniz gösterirler ben gittiğimde bayide yoktu internetten göstermişlerdi sipariş üzerine geliyormuş zaten kırmızı renkti
  • hocam iyice kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım çok seçenek var bu linkteki fiat punto cezbediyor uygun olması nedeniyle
    Kafa karışıcak bir şey yok B segment araba bakıyosunuz bulduğunuz punto Güzel'e benziyor bence alınabılır
  • clio 4'ten vazgeçtim gibi bir şey, bu punto yada fiestayı biraz araştırayım hocam teşekkür ediyorum ilginiz için.
  • //Güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.