Şimdi Ara

Fiesta Aracımla Kaza Yaptım Yardım Gerekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sen pert ettirmeye çalış neden dersen kazalı aracı satmanız zor olur.

Nasıl bir araç düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brol1n

Tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam :)
    Araç pert olsa da sorun değil kilometre olarak da yıpranmış bir araba. Daha önce de farklı problemleri olmuştu. Pert olmazsa da kullanmaya devam ederim maksat altımda araba olsun diye kullanıyorum.
    Normalde yeni bir araba alacaktım ama dolar ve faiz durumlarından dolayı mecbur öteledik.

Hocam komşunun arabası sizin arabanın bir üst kasası 2007 yada 2008 model tam emin değilim kırmızıda arkadan çarptılar arka bagaj kapağı sag arka çamurluk tampon sag stop degisti ve bagaj havuzu degistimi tamir mi oldu bilmiyorum + bagaj kapağı sag çamurluk sag arka kapı boyandı ve bazı parçalar yan sanayi kullanıldı 11.000 tl hasar kaydı oluştu arabaya sizinki bu darbeye göre perte ayrılır. Bu 11.000 tl Ford yetkili servisinde oldu. Servise sormanızda fayda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun hocam düiük hızda düşündüğümden fazla hasar almış. cana geliceğine mala gelsin yalnız yola çıktıktan sonra kemer takmak kadar kötü bir alışkanlık yok kendimden biliyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
    allah daha beterınden korusun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Ben bir üst sınıf bir araba alırım muhtemelen ama daha ne alacağıma karar vermedim. Muhtemelen sedan bir aile arabası alacağım.
    Eğer bu araba perte çıkar da parasını verirlerse alacağım arabaya peşinat yaparım işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.