Şimdi Ara

Fiesta, Focus, Ibiza ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz aylarda bir fiesta sahibiydim ama kaza sonrası araç pert oldu. Şimdi kaskodan parasını geri alıyorum. Tekrar fiesta almak benim için halen en iyi opsiyon gibi duruyor ancak aklımdaki modellerle ilgili olarak sizinde fikrirlerinizi alabilirmiyim

1- Ford Fiesta Titanium 1.4 A/T + XP
    2- Ford Focus Titanium A/T (çok yakıyor, ve yeni kasası çıkacak)
    3- Seat İbiza Style 1.2 TSI 105HP A/T (oldukça az yakıyor)

Eğer byük olmasaydı Cruise da düşünürdüm kesinlikle ama araba çok devasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkinoss -- 11 Aralık 2010; 20:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orkinoss

Arkadaşlar selam,

Geçtiğimiz aylarda bir fiesta sahibiydim ama kaza sonrası araç pert oldu. Şimdi kaskodan parasını geri alıyorum. Tekrar fiesta almak benim için halen en iyi opsiyon gibi duruyor ancak aklımdaki modellerle ilgili olarak sizinde fikrirlerinizi alabilirmiyim

1- Ford Fiesta Titanium 1.4 A/T + XP
    2- Ford Focus Titanium A/T (çok yakıyor, ve yeni kasası çıkacak)
    3- Seat İbiza Style 1.2 TSI 105HP A/T (oldukça az yakıyor)

Eğer byük olmasaydı Cruise da düşünürdüm kesinlikle ama araba çok devasa.

cruzun heçbek kasa çıkacak diye bekleniyor sabrederim dersen ve fazla yakma da senin için problem olmayacaksa onu bekle derim ama beklemek istemiyorum derse yine bir fiesta güzel olur farklı renk farklı döşeme mesela... google den bak cruzun heçbeki çıktı heralde avrupada...

• Cruze HB'i görmüşütm ama ne zaman geleceği pek belli değil. Beklemekde istemiyorum açıkçası.

Otomatik kullandığım için ibiza beni biraz cezbetti. yakıt tüketimi ve hızlanması çok iyi. Öte yandan Fiesta da çok şekilli ve donanımlı araba.
  • işte bu...

Fiesta, Focus, Ibiza ?
  • olabilir ama yeni ibiza nın da versiyonları var heralde tek tasarım değil demi?
  • hep istdigim araba subaru impireza :( alamadım bi türlü

megan cupe var bi bak hasta olursun seat leon dışındakiler güzel diyil meganlara bak fiestadan güzel araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.