Şimdi Ara

FİFA 09 ULTİMATE TEAM ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BİRİNİN BU KONUYU ACMASINI BEKLEDİM FAKAT GÖRDÜM Kİ KİMSE ACMIYOR BEN PAYLAŞAYIM DEDİM SİZ DEĞERLİ XBOX KARDEŞLERİMLE NEYSE DÜN ACTIM MAKİNAYI UPDATE YAPTIM SONRA FİFA 09 ULTİMATE TEAM ALTIN ÜYELERE %50 UCUZ DİYE BİR ŞEY OKUDUM GİRDİM Bİ BAKTIM 1.62 GB LIK OLAN EKLENTİ ÜCRETSİZ OLMUŞ BU (800MS PUANIYDI ) HEMEN İNDİRDİM VE OYUNA BAŞLADIM SÜPER BİRŞEY HERKESE TAVSİYE EDERİM İNDİRİN OYNAYIN FİFA 2010 CIKANA KADAR SİZİ RAHAT RAHAT İDARE EDER VALLAHİ BENİM İCİN SÜPER OLDU CÜNKÜ ARTIK FİFANIN CILKINI CIKARMIŞTIM VE SIKILMAYA BAŞLAMIŞTIM ŞİMDİ SANKİ YEPYENİ BİR OYUN OLDU BENİM İCİN SİZİNLE PAYLAŞAYIM DEDİM HADİ DURMAYIN İNDİRİN İYİ EĞLENCELER .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipir75 -- 12 Ağustos 2009; 15:39:53 >

• O ücretsiz olan deneme sürümü yani 5 mac sonra puan isteyecek senden %50 düsmüs diyorsan demekki 400 puan isteyecek
  • ÖYLEMİ YA İLGİNÇ DUR BAKALIM BUGÜN DEVAM EDEYİM BAKALIM İSTEYECEK Mİ PUAN ????
  • PEKİ ADİDAS UPDATE YAPTIM TÜM LİGLLERİN OYUNCULARIN DERECELERİ YÜSELDİ FAKAT BUNU ONLİNE DA MAC YAPARKEN VEYE OFLİNE DA BU DERECELER ESKİSİ GİBİ DÜŞÜK NEDEN O ZAMAN ADİDAS UPDATE İN NE ANLAMI KALDI ? CEVABI BİLEN Bİ ZAHMET YARDIMCI OLSUN .....
  • Adidas Liginde Öyle Ayrıca
    Güncellemeden Sonra Ücretsiz Olldu

NOT=Caps Lock Açık Kalmış Heralde Yasak Bildiğim Kadarıyla Büyük Yazmak...
  • Adidas Live Season Fifa 09 için bitti ve zaten tüm liglerin update i ücretsiz diye görünüyo. ultimate team de free di ben en son baktığımda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.