arkadaşlar cebe indirme gibi bi konu sözkonusu değil zaten 2 kişi benim 78 TL gibi fiyat için o riski göze almam hani daha fazla bi meblağ olsa düşünülebilir şaka bi yana PM ile hepinize attım bilgileri gayet basit sadece para yatırılabilen bi İŞ bankası Atm si bulmanız yeterli aynı zamanda illa iş bankası müşterisi olmanız gerekmemekte kartsız işlemle yapabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Batwoone
arkadaşlar cebe indirme gibi bi konu sözkonusu değil zaten 2 kişi benim 78 TL gibi fiyat için o riski göze almam hani daha fazla bi meblağ olsa düşünülebilir şaka bi yana PM ile hepinize attım bilgileri gayet basit sadece para yatırılabilen bi İŞ bankası Atm si bulmanız yeterli aynı zamanda illa iş bankası müşterisi olmanız gerekmemekte kartsız işlemle yapabilirsiniz
Tamam hocam gün içerisinde yatırıcam 26 TL DİMİ ?
@-Username-
hocam inan ptt yi hiç para işlemlerinde kullanmadım. yukarda anlattığım en basit yöntem bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: Kumarbazz!
quote:
Tamam hocam gün içerisinde yatırıcam 26 TL DİMİ ?
evet hocam doğrudur :) işlemleri tamamladıktan sonra PM-SMS-Çağrı( arayabilirim ben geri ) yoluyla ulaşırsanız sevinirim ona göre hemen alıcam çünkü
yolladım hocam parayı
Beyler fifa 12 psnden indiren arkadaşlar şu an oyunu rahatlıkla oynuyabiliyolarmış..Hiç bir sorun yokmuş online pass cod bile istemiyomuş artık gönül rahatlıgıyla alabiliriz fifayı
quote:
Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2
yolladım hocam parayı
tamam hocam saolsın. -usurnam- ve kumarbazz bekleniyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2
yolladım hocam parayı
tamam hocam saolsın. -usurnam- ve kumarbazz bekleniyor
Dostum ben akşama doğru yatırıcam inşAllah
quote:
Beyler fifa 12 psnden indiren arkadaşlar şu an oyunu rahatlıkla oynuyabiliyolarmış..Hiç bir sorun yokmuş online pass cod bile istemiyomuş artık gönül rahatlıgıyla alabiliriz fifayı
bu bilgi gerçekten sağlam bi kaynaktan geldiyse müthiş bir haber
benide ekleyebilirsiniz arkdaşlar
hocam oyunu al sen yada onlar yatırınca hesabına atarsın şifreyi olmaz mı öyle ?
quote:
quote:
bu bilgi gerçekten sağlam bi kaynaktan geldiyse müthiş bir haber
dostum sağlam kaynaktan geldi..kesinlikle doğru bir haber..Playstation sayfasına baksana indirenler hep söylüyolar..Rahatlıkla oynuyabilirizz
quote:
Orijinalden alıntı: BlueBlues
benide ekleyebilirsiniz arkdaşlar
malesef doldu
eklemek isteyen benide eklesin hemen yollim ücretii
kumarbazz nickli arkadaş grubtan çıkmıştır maddi nedenlerden dolayı 1 kişi kaldı ücreti hemen yatırabilcek olan varsa hemen alıcaz oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: denizgoren
eklemek isteyen benide eklesin hemen yollim ücretii
eğer istiyorsan hala eklicem gruba?eğer istiyorsan hala eklicem gruba?
1 kişi kaldı arkadaşlar
1 KİŞİ ACİL GELSİN HEMEN ALALIM
Ortamı heyecanlandırayım biraz oyun şuan tarafımca alınmıştır paralar gönderildiğinde size yolluyucam kullanıcı adı ve şifreyi