Şimdi Ara

Fifa 13 Pro Club oyuncu yada takım arayanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar fifa 13 pro clubda oyuncu yada takım arayan herkes buraya toplansın

ben bir takım arıyorum mesela aksamları online olan varsa bi takım benle iletişime geçsin

• Gamercard Prowler TR Forvet oynuyorum. Takim ariyorum. Ilgilenenler buradan veya live dan ulasabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Gamercard Prowler TR Forvet oynuyorum. Takim ariyorum. Ilgilenenler buradan veya live dan ulasabilirler.
    oyuncu arıyoruz Div 7 'deyiz Takım ismi: Turkpower ama alımı kapadım bana ulasın originden ben size transfer teklifi atarım. Origin İd:AktproductionZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktproductionZ

oyuncu arıyoruz Div 7 'deyiz Takım ismi: Turkpower ama alımı kapadım bana ulasın originden ben size transfer teklifi atarım. Origin İd:AktproductionZ

Alıntıları Göster
    Takıma gelmek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler özellikle GK, CDM, CB lazım ama orta sahada olabilir.
    Origin ID: foxjohnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinne

Takıma gelmek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler özellikle GK, CDM, CB lazım ama orta sahada olabilir.
    Origin ID: foxjohnq

Alıntıları Göster
    Turuncu Beyaz takıma turuncu beyaz oyuncular..

Geceleri online olabilecek oyuncu arıyoruz..

özellikle kaleci olmak üzere defans ile kanat oyuncuları gerekli mevkilerdir.

Pro overalleri o kadar önemli değildir.

Origin ID : swarley4-TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: synfwinder

Turuncu Beyaz takıma turuncu beyaz oyuncular..

Geceleri online olabilecek oyuncu arıyoruz..

özellikle kaleci olmak üzere defans ile kanat oyuncuları gerekli mevkilerdir.

Pro overalleri o kadar önemli değildir.

Origin ID : swarley4-TR

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu takımlar hangi platformlar içindir onu da yazabilir misiniz? zira ben ps3 kullanıcısıyım ve hemen her gece online oluyorum ancak takım bulamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurthemenace

arkadaşlar bu takımlar hangi platformlar içindir onu da yazabilir misiniz? zira ben ps3 kullanıcısıyım ve hemen her gece online oluyorum ancak takım bulamamıştım

Alıntıları Göster
    benim PC ki zannediyorum arkadaşların da PC dir Origin ID paylaştıklarına göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: synfwinder

benim PC ki zannediyorum arkadaşların da PC dir Origin ID paylaştıklarına göre :)

Alıntıları Göster
    Lions bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhicbikmaz

Lions bekleriz

Alıntıları Göster
    Ps3 için takım kurabiliriz veya bir takıma gelebilirim st oynuyorum yeni başladım 77 overalim var psn: Ege-tam35 ekleyin.
  • hucum poziyonlarinda oynaya bilirim, oyuncu st olarak 85 cam olarak 88. pas oyununu oynuyorum, skill falan pek denemiyorum. eskiden ultimate team oynuyorum sonra hiyle nedeniyle proya gectim simdide bir klupde oynamak isterim. yurtdisinda oldugum icin saat 22 kadar mac yapan takim olursa cok iyi olur.

origin id: dj1hp_AZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 7 Mart 2013; 9:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj1hp

hucum poziyonlarinda oynaya bilirim, oyuncu st olarak 85 cam olarak 88. pas oyununu oynuyorum, skill falan pek denemiyorum. eskiden ultimate team oynuyorum sonra hiyle nedeniyle proya gectim simdide bir klupde oynamak isterim. yurtdisinda oldugum icin saat 22 kadar mac yapan takim olursa cok iyi olur.

origin id: dj1hp_AZE
    Xbox daki takımıza oyuncu arıyoruz. Gamercard:Prowler TR, takım ismi Commodore, takımda oynamak isteyen arkadaşları bekliyoruz. İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Xbox daki takımıza oyuncu arıyoruz. Gamercard:Prowler TR, takım ismi Commodore, takımda oynamak isteyen arkadaşları bekliyoruz. İyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    ps3, MUSLIMS CF takımımız, az oyuncuyla oynuyoruz ilgilenen varsa konuşuruz, seasonda div 1de olan oyuncularımız var ben ilk 2000deyim kaliteli takımımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes.alan

ps3, MUSLIMS CF takımımız, az oyuncuyla oynuyoruz ilgilenen varsa konuşuruz, seasonda div 1de olan oyuncularımız var ben ilk 2000deyim kaliteli takımımız var

Alıntıları Göster

FIFA13 Pro Club (PC)
    20 yaş üstü arkadaşlarımız tercihimizdir ve sadece pro istatistikleri iyi olanları bekliyoruz..
    maçlar akşam 8 den sonra, uygun olan arkadaşlar pm atabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canabispub -- 4 Haziran 2013; 11:09:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canabispub

FIFA13 Pro Club (PC)
    20 yaş üstü arkadaşlarımız tercihimizdir ve sadece pro istatistikleri iyi olanları bekliyoruz..

Alıntıları Göster
    Ben Mert FiFa 13 Takım Arıyorum ortasaha oyunuyorum
    Origin:mrnovasr
    NoT:Forvet Ve Kanatta Oynarım

• uneman U kullanıcısına yanıt
    lm oynuyorum overall 87 ilgilenen arkadaşlar mustafaa_200 edbn bana ulaşabilir
  • quote:

FIFA13 Pro Club (PC)

alımlara devammı devamsa ekleyebilirsiniz origin id :kubi35
  • quote:

Orijinalden alıntı: DegisikHerif

quote:

FIFA13 Pro Club (PC)

alımlara devammı devamsa ekleyebilirsiniz origin id :kubi35

Alıntıları Göster
    Merhaba,

4 kişiyiz, anysiz oynuyoruz. Pozisyon'da iyi olan oynar, dolayısıyla her tür pozisyon için oyuncu alımı yapabiliriz. Tabi bencil oyun olmadan ve saygı çerçevesinde oynayan insanlar takımda kalacaktır.

Genelde haftaiçi işten geldikten sonra 9 gibi başlıyor 12-1 civarları oynamayı bırakıyoruz.
    5. ligdeydik. Son bir haftada farklı oyuncu yerleri ve taktikler denedik. Şu anda 7. ligdeyiz ama kadroyu oturttuğumuzda kolaylıkla yükseliriz.

origin adı deathcallsdeath
    takım: ChainClaw FC

• FIFA 13 PC pro club oyuncuları için hem FIFA 14'e hazırlık olarak hemde 2 hafta sonra başlayacak olan FVPA turnuvasında boy göstermek üzere yeni bir takım oluşturduk. Amacımız Türkiyeyi temsil etmek. Takıma ait Team Speak 3 üzerinde 25 kişilik slot mevcut ve görüşmeleri takıma ait kanal üzerinden yapmaktayız . Ayrıca takıma ait facebook üzerinde mevcut grup bulunmakta olup yapılacak olan hazırlık maçları burda bildiri olarak yayınlanacak. Ayrıca oynayacağımız resmi veya hazırlık maçları kaydedilip maçlar hakkında analizler yapılacak. Bunların dışında oynayacağımız maçlar oluşturulacak takıma ait youtube sayfasında yayınlanacak . Gerçekten emek vereceğimiz hemde eğleneceğimiz bir ekip kurmak niyetindeyiz. Ve en önemli yurtdışında yapılacak olan kupa ve lig sistemli turnuvalarda Türkiyeyi temsili etmek. Bunların dışında ekipte şu anda 5 kişi bulunmakta ve yaş ortalamamız 25 .

Eğer ki bize katılmak isterseniz :

Takım Adı : Turkish Stars
    Platform : PC

origin ıd : mehmeterben
    facebook : mehmeterben
    twitter : mehmeterben

Adreslerden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmeterben -- 17 Temmuz 2013; 14:29:59 >

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Bizde aynı saatlerde oynuyoruz takımları birleştirmeyi düşünürseniz bir önceki yazımı okuyabilirsiniz detaylıca yazdım. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeterben

Bizde aynı saatlerde oynuyoruz takımları birleştirmeyi düşünürseniz bir önceki yazımı okuyabilirsiniz detaylıca yazdım. Saygılar
    LM RM oynayabiliyorum 84 ovr şu an kulüp arıyorum. Tercihen çok katı kuralları olmayan ilk hedefi beraber eğlenmek olan kulüp. Origin ID'm imzamda yazıyor ama tekrar yazayım: KGoktas58

Ekleme: Gerekirse CAM de oynayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rickie -- 17 Temmuz 2013; 18:21:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.